تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 281

نام تاپيک: همه چیز درباره موسیقی راک و آلترناتیو

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ترکوندی روحی جون ... حالا دلیل تناقضات روحی کرت رو میفهمم ... جنگ میان روحیه نهیلیستی و بودیسمی در روحشه ... که آتش بس تو جنگ این دو روحیه با از دست دادن جسمش بر قرار شد ...
    (راستی کتاب هایی که از کرت به فارسی ترجمه شدن رو میشه بگی کودوما هستن ؟!)

خوب فک میکنم هر سه مون در مورد لیتیم نظراتمونو گفتیم و تقریبا یه نظر رو داشتیم ...

حالا بریم سراغ شاهکار بعدی از کرت ... یعنی همون Rape me ... که خیلی تازگی ها دیوانش شدم ...
    خوب کی شروع میکنه ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

بازم ترکوندی روحی جون ... حالا دلیل تناقضات روحی کرت رو میفهمم ... جنگ میان روحیه نهیلیستی و بودیسمی در روحشه ... که آتش بس تو جنگ این دو روحیه با از دست دادن جسمش بر قرار شد ...

خوب فک میکنم هر سه مون در مورد لیتیم نظراتمونو گفتیم و تقریبا یه نظر رو داشتیم ...

حالا بریم سراغ شاهکار بعدی از کرت ... یعنی همون Rape me ... که خیلی تازگی ها دیوانش شدم ...
    خوب کی شروع میکنه ؟!
    Rape Me ....اینم یه شاهکاره دیگه از نیرواناالبته این شعر مضمونی ضد تجاوز (جنسی) داره..
    این ترانه واسه کرت مشکلات زیادی رو به وجود اورد و همچنین باعث به وجود اومدن مشکلات روحی در او!!!به خاطره این که چندتا بچه الاف در حاله تجاوز به یه بیچاره ای این آهنگ رو مرتبا میذاشتن!!! که قربانی بعدا اعتراف کرده بوده این مساله رو!!
    منتظر نظرات بقیه دوستان هستیم!!

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب کی شروع میکنه ؟!

در مورد کتاب ها هم فقط یه کتاب هست که در حد یه راهنمای کلی باشه. دوتا کتاب دیگه یکی : خورشید را بخراش / شروین شهامی پور( گزیده اشعار).........یکی هم برای سید حبیب گوهری راد (گزیده اشعار/ فقط ترجمه تعداد محدودی از اشعار نیروانا ) انتشارات دژ هستش که اصلا به درد نمی خوره.......

کتاب راهنمای نسبتا جامع نیروانا همون : درختان گریان / علی نشاندار هستش.......ولی اگه کسی بخواد ترجمه های اشعار رو با هم مطابقت بده می تونه کتاب شروین شهمامی پور رو هم بگیره که فقط بعضی از اشعار نیروانا رو ترجمه کرده. ( فقط ترجمه تعداد محدودی از اشعار نیروانا / انتشارات مس)

درختان گریان / ترجمه و تالیف : علی نشاندار / 512 صفحه / راهنمای جامع

Rape Me ....اینم یه شاهکاره دیگه از نیرواناالبته این شعر مضمونی ضد تجاوز (جنسی) داره..
    این ترانه واسه کرت مشکلات زیادی رو به وجود اورد و همچنین باعث به وجود اومدن مشکلات روحی در او!!!به خاطره این که چندتا بچه الاف در حاله تجاوز به یه بیچاره ای این آهنگ رو مرتبا میذاشتن!!! که قربانی بعدا اعتراف کرده بوده این مساله رو!!
    منتظر نظرات بقیه دوستان هستیم!!
    دقت کن دیگه !! اون مسائل سر آهنگ Polly اتفاق اوفتاد. نه Rape me
    آهنگ Rape me هم ترجمه نشده احتمالا به خاطر مضمونش. اگه کسی بتونه ترجمه کنه خیلی خوبه.

در مورد polly هم نمیشه گفت که ضد تجاوز هستش یا نه..... چون واقعا متن لیریکش خیلی ابهام برانگیزه. ولی چون خود کرت با مسئله تجاوز مخالفت کرده بود باید گفت مضمون آهنگ فصد ترویج چنین مسائلی رو نداشته ولی به علت سبک پیچیده و ابهام گرایانه کرت عده ای سوء برداشت کردن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

دقت کن دیگه !! اون مسائل سر آهنگ Polly اتفاق اوفتاد. نه Rape me
    آهنگ Rape me هم ترجمه نشده احتمالا به خاطر مضمونش. اگه کسی بتونه ترجمه کنه خیلی خوبه.

در مورد polly هم نمیشه گفت که ضد تجاوز هستش یا نه..... چون واقعا متن لیریکش خیلی ابهام برانگیزه. ولی چون خود کرت با مسئله تجاوز مخالفت کرده بود باید گفت مضمون آهنگ فصد ترویج چنین مسائلی رو نداشته ولی به علت سبک پیچیده و ابهام گرایانه کرت عده ای سوء برداشت کردن.

والا چی بگم !! من که مثه شما منتقد درجه یک نیستم..به قوله شما هم که سخته بشه از روی خود ترجمه اشعار بدست اورد..منم که از چندتا از رفقا شنیده بودم این حرقوخوبه شما تصحیحش کردی!!Polly رو هم بعدا در بارش صحبت میکنیم..پس چرا نظرتو درمورده Rape me نمیگی!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

سلام به همه دوستان!
    به نظر من آهنگ R a p e me اصلا ربطي به تجاوز يا مسائل جنسي نداره!!! صرفا يه تشبيه زيباست! براي اعلام انزجار از برخي دوستي‌ها.
    Ra p e me my friend

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من اعتراض دارم این تایپیک باید مهم بشه... ( ممنون از همه )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

سلام به همه دوستان!
    به نظر من آهنگ R a p e me اصلا ربطي به تجاوز يا مسائل جنسي نداره!!! صرفا يه تشبيه زيباست! براي اعلام انزجار از برخي دوستي‌ها.
    Ra p e me my friend
    ممنون
    اگه ترجمش رو دارید ممنون میشیم

من اعتراض دارم این تایپیک باید مهم بشه... ( ممنون از همه )
    تو هم هی بیا اسپم بده
    آره بابا اگه متال و سنتی و الکترونیک واسه خودشون استیکی شدن چرا این نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

lyric ساده و روون هست ولي در عين همين سادگي مسائل مهمي رو به شيوه‌اي جالب مطرح مي‌كنه. براي همين من سعي نكردم ترجمش بكنم چون به نظرم فقط همين لغات مي‌تونن اين مفاهيم رو به درستي انتقال بدن!!!

Rape me
    Rape me my friend
    Rape me
    Rape me again

Im not the only one (x4)

Hate me
    Do it and do it again
    Waste me
    Rape me my friend

Im not the only one (x4)

My favorite inside source
    Ill kiss your open sores
    Appreciate your concern
    Youll always stink and burn

Rape me
    Rape me my friend
    Rape me
    Rape me again

Im not the only one (x4)

Rape me! (x9)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب آره در مورد همه شعر های کرت این حالت چند بعدی وجود داره ... و برای همین آثارش جاودانه شدن (جدا از موسیقی فوق العادش) بیشتر هدف ما از تفسیر شعراش فهمیدن شعر از ابعاد مختلفه ...

که شما فکر میکنی R A P E ME برای انزجار از بعضی دوستی هاس ... یا اکثریت فکر میکنن ضد بی بندوباری جنسی هست .

راستش من هم خودم فکر میکنم بیشتر منظورش انزجار از تجاوز جنسی بوده ...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rape me
    Rape me, my friend
    Rape me
    Rape me again

I'm not the only one, Ah [3x]
    I'm not the only one...

Hate me
    Do it and do it again
    Waste me
    Rape me, my friend

I'm not the only one...

My favorite inside source
    I'll kiss your open sores
    I appreciate your concern
    You're gonna stink and burn

Rape me
    Rape me, my friend
    Rape me
    Rape me, again

I'm not the only one...

Rape me! (Rape me!)[9x]
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    اواخر آهنگ خیلی زیبا کرت میخونه ..... R a p e me رو با درد میخونه ... که هر وکالی نمیتونه انقدر با حس بخونه ...
    اما در مورد شعر من شنیدم که شعر در مورد کسیه که یه نفرو مورد تجاوز قرار داده و رفته زندان ...بعد تو زندان خودش R A P E میشه ! نمیدونم درسته یا نه ... ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده من وقتی داشتم پستو مینوشتم شما هم شعر رو گذاشتی ... اشکالی نداره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •