کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه سوال دارم اقا ما فرض می کنیم که یک فروم داریم که شامل یک لیست باکس و یک تکس باکس .
من می خواستم برنامه ای بنویسم که وقتی روی یکی از ایتم های لیست باکس کلیک کنیم اطلاعاتی در مورد اون ایتم در تکس باکس نوشته بشه البته این هم بگه که و قتی برنامه اجرا می شه نمی خوام بشه تکس باکس رو ادیت کرد مرسی
با سلام
یه کتاب آموزش VB.Net خوب می خوام، کسی میشناسه معرفی کنه؟ آموزش کامل، گام به گام و شیوا، لطفآ راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام.یه برنامه وی بی دارم.در این برنامه باید افراد مختلف لاگین کنند.پایگاه داه اش با اکسس نوشتم وکلید اونو
user name قرار دادم.
یک ado براش قرار دادم ولی وقتی میخوام توی دکمه ok اون دستورات sql قرار بدم پیغام خطا میده.
میشه بگین اصلا چه دستوری باید قرار بدم؟؟
کسی میتونه کاری کنه Explorer بسته شه؟
با سلام
میشه لطفا یکی این برنامه رو بنویسه اخه من از کلاس خیلی سر در نمیارم توی دبیرستانم باش مشکل داشتم اگه میشه با توضیح بنویسید.
برنامش اینه کلاسی اضافه کنید که نمرات دانشجویان را نگهداری میکند(ارایه ای از نمرات)ودارای متدی است که معدل دانشجو را محاسبه کرده برمیگرداند.
با تشکر
man mikham tarahi sait yad begiram mishe yeki komakam kone
با سلام
خواهشن اگه کسی میدونه این سوال ما رو جواب بده. ضروریه
با تشکر
سلام عزیزان من تو VB 6.0 می خوام با ()Rnd عدد های رندم و تصادفی درست کنم اما هر بار عدد های تکراری میده یعنی هر بار یک
سری عدد میده . مثلا : 44 , 23 , 2 , 5 و ... و دفعه دیگه مثلا نمی شه که 66 , 76, 87 و ... بده و همون 44 , 23 , 2
5 و ... رو میده . شما می تونید کمکم کنید ؟
سلام!
قبل از Rnd از Randomize استفاده کنید. مثال:
به همین سادگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Smafias; 09-09-2008 at 01:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)