ازکجابفهمم؟
ازکجابفهمم؟
P35-DQ6 برای کاربر های معمولی فقط پول اضافه است. P35-DS3 توصیه میشه.با سلام
giag p35 dq6 چه جو مادربورديه
آيا از m57sli giga بهتره
اين برنامه رو دانلود كن :بعد از تك تك تب هاش عكس بزار .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. فقط عكس ها رو به صورت لينك بزاري ها .
![]()
بفرما آقامهدی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب cpu شما که سوکتش 478 هست . ضمنآ ram شما هم bus 333mhz و ddr هست .
یعنی شما برای خریدن مادربورد جدید باید cpu و ram ی که دارید رو عوض کنید . چون مادربوردهای جدید همه فقط
سوکت LGA 775 رو ساپورت میکنن . ضمنآ رم شما هم به مادربوردهای جدید نمیخوره .![]()
پس باید به 300 -- 400 تومانی واسه این 3 قطعه کنار بزاری تا یه VGA خوب بخری .
با سلام .
من قصد خريد يك مادربرد AM2 براي سي پي يو 4800 رو دارم ولي يه خورده گيج شدم .لطفا" اگر مي شه كمكم كنيد .
مورد استفاده : براي برنامه نويسي و كارهاي از اين قبل / گرافيك OnBoard+Dvi
يكي از كانديد هام GA69GM-s3h هستش كه چيپست خود AMDروش هست . ولي چون جديد اومده به بازار شك دارم راجبش .
كانديد هاي ديگه :
Asus m2a-vm
abit kn9-ultra
asus mpnvp-vm
با تشكر
با سلام
می خواستم بدونم که آیا بهترین پردازنده توی بازار Core 2 Duo هست ؟
اگه جواب مثبت هست بهترین مادربردی که اون را ساپورت می کنه چیه ؟
یک از دوستانم گفت که قراره سیستم جدیدی به بازار بیاید که احتیاج به سیستم خنک کننده ندارد درسته؟
اگه از قیمتهایش خبر دارید هم لطف کنید بفرمایید...
من این سیستم را برای کارهای گرافیکی سنگین مانند میکس و تری دی مکس و کورل که بطور همزمان مورد استفاده قرار می گیرند احتیاج دارم ببخشید سرتون را درد آوردم
یا علی مولا
در مورد سوال اول که از اون بهتر هم هست: core 2 quad این مدل ها 4 هسته ای هستن و core 2 due دوبا سلام
می خواستم بدونم که آیا بهترین پردازنده توی بازار Core 2 Duo هست ؟
اگه جواب مثبت هست بهترین مادربردی که اون را ساپورت می کنه چیه ؟
یک از دوستانم گفت که قراره سیستم جدیدی به بازار بیاید که احتیاج به سیستم خنک کننده ندارد درسته؟
اگه از قیمتهایش خبر دارید هم لطف کنید بفرمایید...
من این سیستم را برای کارهای گرافیکی سنگین مانند میکس و تری دی مکس و کورل که بطور همزمان مورد استفاده قرار می گیرند احتیاج دارم ببخشید سرتون را درد آوردم
یا علی مولا
هسته ای .
الان بهترین مادربورد ها که واسه اینتل اومده دارای چیپست p35 هستن ، این مدل ها جدیدن : ASUS - P5K Deluxe
که 255 تومانه و GIGABYTE - P35-DQ6 که 265 تومانه و از آخرین فناوری های جدید اینتل پشتیبانی میکنه مثل fsb
1333mhz و رم های ddr3 و cpu هایی که با فناوری 45nm ساخته خواهند شد .
در مورد سوال سوم من هم بیخبرم !!
این cpu های 4 هسته ای هم از 550 تومان شروع میشن به بالا ............. .
M2A-VM
انتخاب بسیار خوبیه
با همون چیپست AMD که جزو بهترین چیپ های vga آنبورد هست
با تشكر از پاسخ شما.
گيگا هم همچين مادر بردي به تازگي وارد بازار كردهبا تمامي مشخصات m2a-vm شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)