ممنون اميد جان
ممنون اميد جان
هادي جان سلامنوشته شده توسط hadikhobe
مشك آنست كه خود ببويد نه آنكه عطار بگويد!!!!![]()
پس شما هم بهتره به جاي اين همه كري خوندن... در عمل اين رو ثابت كني... راستي شنيدم چند روزه تو مسجد محلتون بست نشستي و دعا مي كني كه برف و بوران بشه كه نتونيم بازي كنيم!!!
سلام به همگي
اولا اگه پاتال بود همه اين پستها رو پاك ميكرد
دوما من اهل كركري نيستم (خيلي خوشم ميادا !!! اما من مرد عملم)
سوما
بعدي رو يادم نيست اما اينو خوب يادمه كه مهدي بست اگه فوتبال بلد بود نميرفت مدير انجمن كرك و سريال بشه !!!نوشته شده توسط hadikhobe
(سو تفاهم نشه![]()
من چون با مهدي رفيقم و ميدونم مهدي جون شوخي رو به دل نميگيره اينو نوشتم
)
خلاصه قربان همگي تا موقع قرار
همه پاشين بياين كه خيلي خوش ميگذره !![]()
سلام دوستان چرا فقط اين قرار ملاقات ها دور و بر تهران مي چرخه
حب يكي طرف ما هم بياد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام به همه دوستان جان ميبينم كه هر چي به قرار نزديك ميشيم دوستان دارند بيشتر تهاجمي ميشن ولي اين نويد و بدم كه شايد تا اون روز رونالدينهوي ايران براي يك مسافرت از تهران خارج بشه پس مهدي جان نذر كننوشته شده توسط Friend
روياي تلخ عزيز بزار بيام كرمون يه قراري از خودم در مي كنم البته اگر تاپيك رو كامل مي خوندي مي ديدي كه در شهرهاي ديگه هم قرار بوده كه بستگي به همت خودشون داره
مثلا همين تهرانيها با اينهمه دبدبه و كبكبه اشان 10 نفر جمع ميشن فوتبال بازي مي كنن كه بلدم نيستن اصلا بعضي ها خيلي بيمعرفتن كه سر قرار نمييان
Last edited by hadikhobe; 16-01-2006 at 13:24.
هادی جان من که پایه ام اساسی منتظرم بعدشم من تای÷ک زدم اگه هستین بیاین اونجا قرارو مشخص کنیمروياي تلخ عزيز بزار بيام كرمون يه قراري از خودم در مي كنم البته اگر تاپيك رو كامل مي خوندي مي ديدي كه در شهرهاي ديگه هم قرار بوده كه بستگي به همت خودشون داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما بابک -منتظرم هان
یا حق
امين جون سلامدوما من اهل كركري نيستم (خيلي خوشم ميادا !!! اما من مرد عملم)
خب معلومه كه اهل كركري نيستي چون اهل نارمك هستي!!!![]()
امين جون آخه اگه به دل بگيرم رو دل مي كنم!بعدي رو يادم نيست اما اينو خوب يادمه كه مهدي بست اگه فوتبال بلد بود نميرفت مدير انجمن كرك و سريال بشه !!!
(سو تفاهم نشه![]()
من چون با مهدي رفيقم و ميدونم مهدي جون شوخي رو به دل نميگيره اينو نوشتم
)
![]()
در ضمن فوتبال و كرك چه ارتباطي با هم دارند؟ مگه يادت نيست تا چند سال پيش بهترين بازيكنان ايران يا راننده تاكسي بودند يا مدير انجمن كرك و سريال!!!![]()
![]()
************************************************** **
نقل قول از هادي خوبه!
هادي جان سلامولي اين نويد و بدم كه شايد تا اون روز راندينهوي ايران براي يك مسافرت از تهران خارج بشه پس مهدي جان نذر كن
مي بينم كه... از حالا داري مي ري تو كار 2 دره!!! خب بگو اينكاره نيستم و خودت رو راحت كن... ما كه از اول هم گفتيم تو فوتباليست نيستي!!! پس چرا خودت رو اذيت مي كني داداش؟!![]()
آخرين خبر از وصعيت رباط صليبي رونالدينهوي ايراننوشته شده توسط Mehdi_Best
بهترين بازيكن قرن حاضر فوتبال ايران در يك حادثه موتور دچار صدمه شد كه انتشار اين خبر در خروجي خبرگذاريها سبب خوشحالي صاحبان زر وزور در سايت p30world گرديد از الان به قول ابراهيم نبوي تويه زيرزمين خونه مهدي بست و فرند مراسم عروسي بهمراه پذيرائي برگزار مي گردد لذا از جنابعالي و خانواده محترم دعوت مي شود در اين مراسم شركت كنيد به هيچ وجه از آوردن گل و هديه خودداري نكنيد
و يك حرف با بچه هاي سايت
دوستان اگر تويه اين قرار مثل قرارهاي گلدكوست و اينا بود شايد مي يومدين ولي حالا كه بچه هاي پاكي مثل من وفرند وبزرگاي پاكي مثل مهدي جان ميان و هادي اون دو تا رو دريبل مي زنه و آخر سر توپ رو از تونلي كه بين پاهاي دروازه بان حريف باز كرده رد ميكنه و گل مي زنه نمياين بياين ديگه تا اين سايت مردمي با 20000 عضو شلوغ ترين قرارها رو داشته باشه و همه بتونن با هم تبادل نظر كنن و بدونيد دوستاني مثل پاتال و ساقي و مهدي جان خوب به حرفاتون گوش مي دن شايد از نظرات حضوري و تبادل نظرامون بتونيم براي خودمون محيط بهتري بسازيم پس اين پنج شنبه يادتون نره
هادي جان سلامنوشته شده توسط hadikhobe
حالا چرا هول شدي و 2 تا 2 تا پست ارسال مي كني؟!![]()
![]()
من كه به جاي عروسي جشنواره گرفته ام!!!![]()
اگه تو نيايي من كه خيلي ناراحت مي شم. چون ديگه كسي نيست كه بهش لايي گل بزنم!!!![]()
حرفهايي كه در مورد حضور ديگر دوستان در قرار زدي هم خيلي جالب بود. اميدوارم در قرار اين ماه و قرارهاي بعدي بيشتر از قبل شاهد حضور دوستان عزيزمون باشيم.
هادي جان سلام اگه دلت خواست اينجا رو نگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)