به نظر من هر گوشي توي يك ضمينه يكه تازه. توي خروجي تلوزيون نبايد از 3660 انتظار داشت توي اين مورد گوشي هاي سري dسامسونگ حرف اول رو ميزنند.
به نظر من هر گوشي توي يك ضمينه يكه تازه. توي خروجي تلوزيون نبايد از 3660 انتظار داشت توي اين مورد گوشي هاي سري dسامسونگ حرف اول رو ميزنند.
اگه شما هم ميخواهيد مطمئن شويد كاري نداره.اول عكس كه حضرت عالي گذاشتيد رو دانلود كنيد و انو در كامپيوتر خودتون save كنيد سپس روي اون رايت كليك كنيد وگزينهproperties رو انتخاب كنيد سپس گزينه summary (سر برگ) انتخاب كنيدو اونوقت ميبيند كه مدل دوربيني كه با اون اين عكس ها گرفته شده دوربين نوكيا ان 73 است. در ضمن اون عكسي كه از قسمت پشت 3660 گرفته شده انعكاس تصوير ان73 كاملا به وضوح ديده ميشه........ خوشا چاهي كه اب از خود برارد.از تمامي دوستان مي خوام كه اين مراحل رو انجام بدن و نتيجشو خبر بدن.جناب glxfpc لطفا عكسهاي رو بگذاريد كه با خود دوربين 3660 گرفته شده تا رفع ابهام بشه
--------------------------------------------
پيامبر اكرم مي فرمايند:
نجات در راستگويست
اگه شما هم ميخواهيد مطمئن شويد كاري نداره.اول عكس كه حضرت عالي گذاشتيد رو دانلود كنيد و انو در كامپيوتر خودتون save كنيد سپس روي اون رايت كليك كنيد وگزينهproperties رو انتخاب كنيد سپس گزينه summary (سر برگ) انتخاب كنيدو اونوقت ميبيند كه مدل دوربيني كه با اون اين عكس ها گرفته شده دوربين نوكيا ان 73 است. در ضمن اون عكسي كه از قسمت پشت 3660 گرفته شده انعكاس تصوير ان73 كاملا به وضوح ديده ميشه........ خوشا چاهي كه اب از خود برارد.از تمامي دوستان مي خوام كه اين مراحل رو انجام بدن و نتيجشو خبر بدن.جناب glxfpc لطفا عكسهاي رو بگذاريد كه با خود دوربين 3660 گرفته شده تا رفع ابهام بشه
--------------------------------------------
پيامبر اكرم مي فرمايند:
نجات در راستگويست
عزيزم مگر عكس هاي 3660 روي سايت كم هستش كه ايشون مي خواستن اون به ما نشون بدن ثانيا تمام برو بچ خواهان كيفيت دوربين 3660 هستن تا بتونن اون رو با گوشي خودشون مقايسه كنن وگرنه خدا داده عكس هاي جورواجور از..3660
با تشكر از دقت نظر اين دوست گرامي......وقابل توجه ساير دوستان ...
---------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب از ایشون درخواست می کنیم که نمونه عکس هایی که با خود این گوشی گرفتن، بزارن.
ممنون.
دوست عزیز حافظه داخلیش 60 مگه!!گوشی تلفن همراه مدل V8
قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.
چرا واسه من 1 مگ بیشتر نمی زنه؟! البته نمی دونم یه مگه یا 10 مگ خلاصخ 60 نیست.
و اینکه زنگ زدم گفتش مشکل از تنظیمات شما نیست وی 8 قراره اپدیتش بیاد مشکل از نرم افزارهشه!
و اینکه دره گوشی بهم گفت دوربینش 2 واقعی نیست!!!(البته بعدش تکذیب کرد و گفت مشکل از نرم افزاره شه و وقتی اپدیتش بیاد همه چی حله)
و اینکه گفت جاوا ساپورت می کنه چون تو دفترچه نوشت ولی نه چون اونم مشکل اپدیت داره.
جديدا اخه با نرم افزار دوربين vga رو هم ميكنن دو مگا پيكسل!دوست عزیز حافظه داخلیش 60 مگه!!
چرا واسه من 1 مگ بیشتر نمی زنه؟! البته نمی دونم یه مگه یا 10 مگ خلاصخ 60 نیست.
و اینکه زنگ زدم گفتش مشکل از تنظیمات شما نیست وی 8 قراره اپدیتش بیاد مشکل از نرم افزارهشه!
و اینکه دره گوشی بهم گفت دوربینش 2 واقعی نیست!!!(البته بعدش تکذیب کرد و گفت مشکل از نرم افزاره شه و وقتی اپدیتش بیاد همه چی حله)
و اینکه گفت جاوا ساپورت می کنه چون تو دفترچه نوشت ولی نه چون اونم مشکل اپدیت داره.
و خيلي كاراي ديگه!
دوستان سلام
عکسهایی که من گرفتم با n73 بود اصلا یادم نیود که با خود گوشی عکس بگیرم
در ضمن من یکی از نمایندگی های فروشم نه مسئول کارخانه
این گوشی ها یک سری مشکلاتی هم دارند که شرکت گفته تا 1 ماه آینده حل میشود
در ضمن من هنوزم 3660 را 330000 میدم
برادران و خواهران عزيز ريز اطلاعات بستر نرم افزاري اين گوشي رو كسي ميتونه لطف كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)