اگه هنوزم جواب میدید با توجه به رفع مشکلات و مسایل مربوط به تمام گوشیهای نوکیا
یه سوال داشتم
گوشیم 6680هست کلید های پایین منو 4 و 8 یه روز هست که کار نمیکنه
گوشی ضربه نخورده آب هم بهش نرسیده
حالا خواستم بدونم مشکلش چیه
میتونه نرم افزاری باشه
اگه هنوزم جواب میدید با توجه به رفع مشکلات و مسایل مربوط به تمام گوشیهای نوکیا
یه سوال داشتم
گوشیم 6680هست کلید های پایین منو 4 و 8 یه روز هست که کار نمیکنه
گوشی ضربه نخورده آب هم بهش نرسیده
حالا خواستم بدونم مشکلش چیه
میتونه نرم افزاری باشه
نه نمیتونه نرم افزاری باشه...به تعمیراتی نشون بده...
احتمال ضعیفی هم هست که واشرهای کیبورد فاسد شده باشه
ممنون
احتمال داره آی سی هاش سوخته باشه
کلا میدونید چندتا آی سی داره (اینو میخوام برا محک زدن تعمیر کارا بدونم آخه یکی میگفت صفحه کلید 1 آی سی داره یکی میگفت 2 تا یکی دیگه میگفت به تعداد کلیدا ((((( بدم دست اینا تعمیر کنن)))) )
خوب دیگه..حالا شما بده به اونی که گفته بود یه ای سی داره
حداقل اون بیشتر حالیش بوده!!!
سلام قربان
با کمال تعجب امروز صبح دیدم که تمام کلید های صفحه کلید کار میکنه
اصلا سر در نمیارم اگه اشکال سخت افزاری بوده و آی سی سوخته چرا سالم شد اگه ویروس یا اشکال نرم افزاری بوده چرا وقتی به طور کامل فرمت+ باز گرداندن به تنظیمات کارخانه رو انجام دادم درست نشد
یعنی چش شده
میشه یه جا مهم دوباره گیرم بندازه یا باعث بشه یه موقع خرابی سنگین یا سوختگی رو شامل بشه؟
والا نمیدونم ..منم مثل اویتارت سرمو خاروندم و واسم علامت سوال پیش اومد که چطور ممکنه...
نه فکر نکنم مشکلی بوده باشه
كمك فوري:
من يه 6630 دارم . هرچي مي خوام مموريشو فرمت كنم اخطار memory card: already in use ميده . توي مموري هم همه چيزو پاك كردم فقط دو تا پوشه هست كه توش خاليه و هركاري مي كنم با موبايل پاك نميشه و با كامپيوتر هم اخطار ميده . لطفا كمك كنيد .
آقا من کلی گیج ویج شدم! کسی کمک میتونه بکنه؟؟
گوشیم N82 فنلاند هستش. بعد از چند ماه استفاده ، هندزفری خودش که فقط VOLUME داره را وقتی بهش میزنم سوال میکنه که HEADPHONE, MUSIC STAND etc هستش یا نه و در واقع نمیشناسدش چون microphone ایناشم نمیبینه. اما وقتی میزنم به گوشی n78 داداشم قشنگ کار میکنه. عجیب اینجاست که Handsfree ریموت دار اون هم رو گوشی من قشنگ کار میکنه همه چیش !!!
نمیدونم ایراد از گوشیه یا handsfree! اگه بالای گوشیو ببینی ، وقتی handsfree را بهش میزنی یه کم نسبت به لبه قاب تو میره. در حد نیم میلیمتر.
حالا سوال من اینه که ،
1- این قضیه میتونه مال فریمور باشه؟(مال من ورژن 20)
2- گوشی شمام وقتی handsfree میزنید بهش یه کم او قسمت jack تکون میخوره؟
3- استادان تعمیرکار ، اگه بخوام بدم این قسمت را فیکس کنن کل گوشی را اوراق میکنن؟ بعد گوشی لق و لوق نمیشه؟
گوشیتو خاموش کن و درحالی که کلیدabc(همون شماره 2 ) رو نگه داشتی گوشیتو روشن کن و تا بالا نیومده کلید 2 رو رها نکن بعد برو مموری گوشیتو پاک کن
یادت باشه یه بار دیگه گوشیتو خاموش روشن کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)