تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 312 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

سلام
    مریم خانم اگر سوالی بود بپرسید
    --------------------
    اقا اشکان من هم همیشه سعی دارم از خرافات دور باشم
    به هر صورت اگر مطالبی در این جا به نظر شما خرافات اومد میتونید بگید.الان دسگاه های عکس برداری از هاله ها هست و همین طور از چاکرا ها و دستگاه هایی که میتونه انرژی افرادو اندازه بگیره
    --------------------
    حمید جان اگر فقط میخای خود هیپنوتیزم انجام بدی این جا من فوقش بتونم چند تا روش ساده بگم ولی امکان داره برای خیلی ها نشه چون نا خود اگاه شخص با رفتن به حالت خلصه از خودش مقاومت نشون میده و برای شکستن این مقاومت شما باید روش های زیادی بلد باشید تا بتونید خیلی سریع این مقاومت ها شناسایی کنید و روش خاص خودشو به کار ببرید
    به هر صورت اگ شما منظورتون از خود هیپنوتیزم فقط برای تلقین مثبت کردن به خودتون هست که بهتره بی خیالش بشید چون دیگه قدیمی شده و کاربرد زیادی نداره
    الان شما میتونید با خوندن کتاب های انتونی رابینز مثل کتاب به سوی کامیابی در چند جلد یا موفقیت نا محدود در 20 روز و........ میتونید به وسیله تکنیک های تصویر سازی ذهنی اون در چند دقیقه بدون اینکه به حالت خلسه برید چیز هایی که میخاید در خودتون تغییر بدید تغییر بدید
    مثلا یک مثال ساده
    اگر کسی که ناخون هاشو میخوره بخواهد با خود هیپنوتیزم این عادتو ترک کنه باید اول کلی هیپنوتیزم یاد بگیره بعد کلی وقت برای رفتن به خلسه بذاره و کلی تلقین کنه تا اخر اگر خوب هیپنوتیزم شده باشه بعد از 1 تا چند جلسه این کارشو ترک کنه که امکان باز گشت دباره اون عادت هم هست ولی با روش های تصویر سازی ذهنی اگر خوب یاد گرفته باشه میتونه در چند دقیقه بدون خلسه برای همیشه اون عادتشو ترک کنه
    من فردی چاق برای اینکه شیرینی نخوره هیپنوتیزم کردم و تا مرحله ای هیپنوتیزمش عمیق بود که با چشم باز هم چیز هایی که میگفتم میدید و به مرحله تله پاتی هم تا حدودی رسیده بود ولی با این همه بعد از هیپنوتیزم این تلقینات تا چند روز بیشتر روی اون اثر نداشتدر حالی که با Nlp که همون برنامه ریزی عصبی کلامی هست این کار خیلی ساده هست
    انتونی رابینز فراموش نشه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه دوست خوبم من دوست دارم تجربه بكنم ميخوام به حالتهاي عميق خودهيپنوتيزم برسم شما اگه براتون مشكلي نداره چندتا روش بگين تا من هم بتونم اين مراحل رو تجربه بكنم
    راستي خودتون تا حالا خودتونو هيپنوتيزم كردين؟؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

اموزشش که خیلی زیاد میشه باید 20 صفحه نوشت ولی کتاب ها و مطالب اینترنتی زیادی هست که میتونید استفاده کنید
    که فقط کافی کمی بگردید تا پیدا کنید
    به عنوان یک پیشنهاد اگر میخاید بین همه روش ها روشی انتخواب کنید که از تصویر سازی ذهنی هم استفاده کرده باشه چون تلقین تنها زیاد فایده ای نداره
    تصورات هم بنا به میل خودتون میتونید به صورتی تغییر بدید که براتون جذاب تر باشه البته باید چیز هایی ثابت بمونه مثلا اگر تصور میکنید دارید از پله پایین میرید برای سنگین شدن خواب باید اعدادو بر عکس بشمارید و برای سبک تر شدن اعدادو به ترتیب بشمارید
    اگر Nlp هم بلد باشید خیلی کمکتون میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ميشه يه مقدار درمورد ان ال پي هم توضيح بدين و روشهاي اون؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

اولا که چه سرعتی دارید
    ثانیان گفتم سوال بپرسید نگفتم که یک چیزی بگید 100 صفحه جواب داشته باشه
    مگه خرید یک کتاب چقدر سخته نویسندش هم خیلی در این زمینه وارد هست
    منظور انتونی رابینز هست که به مرد محبوب قرن مشهوره
    کتاب به سوی کامیابی جلد 1 بخر هالشو ببر
    راستی به این جا هم سر بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

این هم چون شاید شما ندیده باشید این جا هم میذارم

منبع: سایت ترنم

چگونگی تائیر اصوات هماهنگ کننده مغزی
    :الگوهای امواج مغزی
    الکترو آنسفالو گراف دستگاهی است که فعالیت الکتریکی مغز را نشان میدهد . آزمایشگاههای متعددی درسراسرجهان با این وسیله مطالعات و تجربیات زیادی برای درک بهتر 4 الگوی اصلی امواج مغزی ( بتا . تنا . دلتا ) انجام داده اند
    هر فرکانس دارای ویژگی مشخصی میباشد و حالت مشخصی از آگاهی را ایجاد میکند. امواج بتا ( 14 سیکل در ثانیه و بالاتر) نشان دهنده وضعیت بیماری عادی و هنگامی که توجه فرد جهان خارج میباشد امواج الفا( 13-8 سیکل در ثانیه)در زمان خیال پردازی مدیتیشن سبک هنگامی که چشمها بسته هستند . امواج تنا( 7-4 سیکل در ثانیه ) در هنگام خواب و مدیتیشن عمیق و امواج دلتا ( 3- 5 /. سیکل در ثانیه ) در هنگام خواب عمیق و مدیتیشن های بسیارعمیق رخ میدهد. مطالعات انجام شده نشان دهنده آن است که ارتشاعات ناشی از اصوات ریتمبک تاثیر عمیقی روی فعالیت مغزی دارند . شمنها از اصوات ریتمک متنا وب تولید شده
    توسط طبل برای انتقال اگاهی و سفرهای خارج از کالبد به جهان های درون استفاده میکنند .
    راهبان تبتی با استفاده از مانترهای ریتمبک و یکنواخت برای ورود به وضعیتهای مدیتیشن
    عمیق استفاده اثرات مشایهی در شنوندگان این مانترها نیز مشاهده شده است . ریتم های ملایم و ضربان دار نیز به طریق متشابهی عمل میکنند .در صورت اینکه مورد نظر توسط کامپیوتر تولید میشود بسیار دقیق و یکنواخت بوده و میتوانند برای ایجاد حالت های مطلوب مغزی استفاده شود . این حالت بسیا شبیه تنظیم کردن یک رادیو روی ایستگاه مشخی میباشد .
    با تکنو لوژی اصوات همانگ کننده ی مغزی میتوانیم آگاهی خود را روی دامنه ی وسیعتری از وضعیت های مغزی تنظیم کنیم :
    هوشیاری، تمرکز، توجه، * ریلکسیسن ، تجسم ، خلاقیت * الهام ، حافظه ، مدیتیشن* خواب عمیق ، و جدایی آگاهی .
    مانند امواج صوتی ، مغز و ارتشاعات مخصوص به خود را داشته و از آنها جهت ارتباط با قسمتهای دیگر بافت عصبی و بخش های مختلف بدن استفاده میکند .
    دستگاه Eeg با اندازه گیری پالسهای حاصله نورونها که بر حسب سیکل در ثانیه بیان میشود
    امواج مختلف مغزی را تشخیص میدهد همانطور که ذکر شد امواج بتا در حد فاصل40-13
    قرار داشته و با تمرکز بالا و هوشیاری توسعه یافته مرتبط میباشد. برخی از دانشمندان عقیده دارند که فرکانس بتای 40 هرتمز کلید ادارک میباشد .
    امواج الفا در حدود 12-7 قرار گرفته ریلکسیشن عمیق مرتبط می باشد ولی نه یک مدیتیشن کامل ، در الفا ما شروع به دستیابی به ثروت عظیم خلاقیت میکنیم که درست در زیر سطح هوشیاری آگاه ما قرار گرفته است الفا در حقیقت دروازه ورود وضعیت های عمیق تر اگاهی میباشد. همچنین آلفا محل فرکانسی است که به عنوان فرکانس روز نانس میدان الکترو مغناطیسی زمین زمین شناخته میشود.
    تتا در حد فاصل 4-7 هرتز قرار داشته و ناحیه ی شگفت آوری که میتوانیم آن را مورد مکاشفه قرار دهیم تتا به عنوان وضعیت سایه ی روشن آگاهی نیز شناخته میشودبه طور معمول ما به صورت خیلی گذرا در هنگام بر خواستن از خواب ( دلتای عمیق ) و یا هنگام فرورفتن در آن را تجربه میکنیم . در رویاهای ، تصویر زنده زنده لحظه ای در مقابل چشم ذهنی در وضعیت تتا رخ میدهند و در این حالت ما مستعد دیافت اطلاعاتی ماورای وضعیت عادی آگاهیمان هستیم . همچنین تتا دروازهای برای یادگیری و حافظه شناخته شده است . مدیتیشن تتا باعث افزایش خلاقیت ، تقویت قدرت یادگیری ، کاهش استرس و بیدار شدن قدرت اشراق و توانائیهای دیگری در زمینه ادراک فراحسی می شود .
    امواج دلتا در حدود 4-0 هرتز قرار می گیرند . دلتا با حواب عمیق مرتبط می باشد . علاوه بر این فرکانسهای خاصی در محدوده دلتا باعث ترشح هرمون رشد که در بهبود بیماریها و ترمیم بافتها موثر است می شوند. این امر توضیح دهنده ضرورت یک خواب آسوده و عمیق در فرایند بهبود امراض می باشد .
    :ریتم ، هماهنگی
    ماهیت هستی ریتم است . هر چیزی در حال حرکت به سوی ریتم اصلی خود می باشد . از مدارهای گردشی الکترون و پروتون گرفته تا مدارهای عظیم سیارات . ستارگان و کهکشانها ، ریتم در موجودات زنده با وضوح بیشتری مشاهده می شود . از ضربان مداوم قلبی تا سیکلهای تنفسی . حدود فرکانس شنوایی انسان 20000- 20 هرتز می باشد . ما فرکانسهای خیلی پایین را نمی توانیم بشنویم اما می توانیم آنها را به عنوان یک فرآیند درک کنیم . هماهنگ کردن به معنای این است که ارتعاشات یک شیی می تواند باعث ایجاد نوساناتی با فرکانس یکسان در یک شی دیگر شود . ریتم های خارجی می توانند یک تأثیر مستقیم بر روی فرآیند های فیزیولوژیک و سایکولوژیک شنونده داشته باشد . ثابت شده است ریتم های کمتر از 70- 48 سیکل در ثانیه با تغییر الگوهای امواج مغزی باعث کاهش ضربان قلب و تعداد تنفس می شوند .
    :فرکانسهای تداخل دو گوشی و اصوات هماهنگ کننده مغز
    اینطور به نظر می رسد که رسیدن به وضعیتهای فوق عادی ، ادراک فرا حسی و توانائیهای فرا روانی نیازمند تمرینات منظم و مداوم تکنیکهای باستانی نظیر مدیتیشن ، مانترا ، یوگا ، اشکال مدرن شده آموزشهای اسراری مانند ریلکسیشن عضلانی پیش رونده ، خود هیپنوتیزم و بیوفیدیک می باشد . اما مشکل اصلی آن است که برای رسیدن به نتایج دلخواه با استفاده از این روشها نیاز به زمان طولانی و نظم و پشتکار زیاد می باشد . اما در حال حاضر راه آسانتری نیز وجود دارد . تکنولوژی جدیدی که می تواند ما را مستقیما ً به وضعیتهای سود مند مدتیشن و ادراک توسعه یافته هدایت کند – جایی که می توان از قدرت پیوند ذهن و بدن سکوی پرتابی ساخت برای رسیدن به حد اکثر کارایی ذهنی و بدنی این روش جدید از امواج صوتی برای انتقال شنونده به فرکانسهای برتر آگاهی استفاده می مند. وضعیتهایی از آگاهی که تحولات عمیقی در آن رخ می دهد . هنگامی که سیکلهای صوتی خالص و دقیق با فرکانسهای متفاوت ا طریق یک هدفون استریو به مغز میرسد دو نیمکره مغزی در هماهنگی با یکدیگر عمل می کنند و در حقیقت سیکنالهای صوتی خارجی شنیده نمی شود و آنچه که توسط مغز درک می گردد یک سیکنال سوم مجازی به نام فرکانس تداخل دو گوشی است . سلولهای مغزی در پاسخ به فرکانس تداخلی دو گوشی در هماهنگی کامل با یکدیگر مرتعش می شوند . اصوات هماهنگ کننده مغزی بدون تلاش زیاد ، فعالیت مغز را بسوی الگوهای بسیار ویژه ، سازمان یافته و منسجمی هدایت می کنند .
    این امر باعث دسترسی به وضعیتهای جالب توجه آگاهی توسعه یافته میشود . هنگامی که سیکنال با فرکانس 100 سیکل در ثانیه به داخل یک گوش و فرکانس 110 بطور همزمان به گوش دیگر وارد می شود . فرکانس تداخل دو گوشی که توسط مغز درک می گردد تفاضل دو فرکانس مذکور یعنی 10 سیکل در ثانیه خواهد بود . شما بجای شنیدن دو فرکانس متفاوت ، در واقع صوت ریتمیک و آرامبخشی را خواهید شنید که فرکانس آن 10 سیکل در ثانیه می باشد . این فرکانس در محدوده ریلکس کننده امواج مغزی آلفا قرار دارد .
    علاوه بر هدایت فعالیت مغز به طرف وضعیتهای کاملا اختصاصی نظیر بتا ( تمرکز و ادراک ) و آلفا ( ریلکسیشن و تجسم ) تتا ( مدیتیشین ، یاد گیری و حافظه ) و دلتا ( خواب و شفا ) . آهنگ ریتمیک فرکانسهای تداخل دو گوشی باعث ایجاد تعادل در نیمکره های راست و چپ مغز شده و و ضعیت جالب توجهی به نام هماهنگی نیمکره ها می شود. معلوم شده است که پدیده مذکور توام با افزایش خلاقیت ، سرخوشی ، افزایش تمرکز ، آرامش عمیق و افزایش تواناییهای یادگیری می باشد . با تکنیکهای پیچیده ای فرکانسهای تداخل دو گوشی به صورت چند لایه در کنار یکدیگر قرار می گیرند . این فرکانسها ی چند لایه باعث فعال شدن گروههای مختلف سلولهای مغزی با فرکانسهای متفاوت می شوند.
    :فرکانسهای تداخل دو گوشی چگونه باعث تغییر سطح آگاهی می شوند
    فرکانسهای تداخل دو گوشی از طریق سیستم شبکهای فعال کننده مغز بر روی آگاهی اثر میکند . این سیستم مسئول کنترل بیداری ، توجه و هوشیاری می باشد . تفسیر ، پاسخ و واکنش نسبت به اطلاعات دریافتی توسط سیستم شبکه ای مغز و تحریک تالاموس و قشر مغز توسط آن اداره می شود . همچنین سیستم شبکه ای فعال کننده مغزی مسئول کنترل توجه و میزان هوشیاری می باشد . گوش دادن به فرکانسهای تداخل دو گوشی باعث ارائه اطلاعات به سیستم شبکه ای فعال کننده مغزی می شود . این امر به دلیل پذیرفتن فرکانسهای منحصر بفرد دو گوشی موجی شکل به عنوان الگوهای امواج مغزی توسط این سیستم می باشد . این اطلاعات شامل کاراکتر ، کیفیت و دیگر ویژگیهای حالتی از آگاهی که فرکانسهای دو گوشی رائه می کنند می باشد در صورتیکه تحریکات داخلی بدن ، احساسات ، روحیات ، عقاید و تحریکات حسی خارجی در تعارض با این اطلاعات نباشد سیستم شبکه ای فعال کننده مغزی وضعیت آگاهی را در تطابق با تحریک فرکانسهای دو گوشی تغییر خواهد داد . این امر در حقیقت ناشی از کارکرد طبیعی مغز در حفظ هموستاز ( تعادل داخلی ) می باشد . مغز به صورت خود کار و فعالانه کلیه کارکردهای بدن را برای حفظ هموستاز تنظیم می کند. در طی یک فعالیت طبیعی و مداوم در جهت حفظ هموستاز ، سیستم شبکه ای بصورت فعالانه نسخه برداری قشر مغز از امواج مغزی جاری را زیر نظر داشته و تداوم می بخشد ( مگر اینکه دلیل دیگری برای ایجاد تطابق با اطلاعات جدید ناشی از منابع داخلی و یا تحریکات حسی خارجی وجود داشته باشد.) بهر حال بدلیل وجود ویژگیهای مشابه با امواج مغزی طبیعی و تداوم فرکانسهای صوتی تداخل دو گوشی ، سیستم شبکه ای باعث شروع نسخه برداری قشر مغز از تحریکات فرکانسهای دو. گوشی می شود . با این باور که این فرکانسها در حقیقت امواج جاری مغزی می باشد . با گذشت زمان سیستم شبکه ای محیط داخلی و خارجی بدن و وضعیت آگاهی را به منظور تعیین لحظه به لحظه تناسب آن برای مقابله با شرایط موجود بررسی می کند . تا زمانیب که تعارض وجود نداشته باشد سیستم شبکه ای به طور طبیعی به تنظیم کاراکتر ، کیفیت و ویژگیهای آگاهی با اطلاعات حاصله از الگوهای مشابه با امواج مغزی اصوات هماهنگ کننده مغزی ادامه خواهد داد

--------------------------------.
    برای دانلود برید به این صفحه

داره خودمونی میشه maryam1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقاي سوشيانت من مي خوام بدونم اگه بخوام شروع كنم از كجا بايد شروع كنم كه برام مفيد باشه؟من قبلا چند جلسه اي كلاسه هيپنوتيزم ميرفتم و تمرينهاي سنگيني و سبكي مي كردم چون خيلي علاقه مند بودم پرواز روح رو تجربه كنم,نميدونم آيا اين تمرينها مفيد هستن؟ در ضمن من با همين چند جلسه بعد از انجام تمرينات احساس خواب آلودگي داشتم البته اين موضوع مال خيلي وقت پيشه كه ديگه كلاسهارو ادامه ندادم چون خيلي از وقتمو ميگرفت.

اينم يه تجربه ي واقعي براي خودم (هر كس خوند خوشحال ميشم نظرشو بدونم)
    در سال 1384 اتفاق عجيبي برام افتاد , يه شب ساعت 12 رفتم بخوابم كه توي خواب احساس سنگيني شديدي بهم دست داد تا حالا شنيديد يا تجربه كردين وقتي به قول معروف بختك ميوفته روي آدم طوري كه اصلا نمي شه تكون خورد يا هر چي مي خواي فرياد بزني صدات در نمياد؟ ولي احساس سنگيني من خيلي بدتر بود همينجور صلوات ميفرستادم و سعي ميكردم دستامو حركت بدم يا ناله كنم تا كسي منو از خواب بيدار كنه كه اصلا انگار فايده اي نداشت بلا خره تونستم چشمامو باز كنم ولي اي كاش باز نميكردم شايد باورتون نشه ولي من يه كسي رو ديدم كه قيافه عجيبي داشت و با چشماش به من زول زده بود بلا فاصله چشمامو بستم و از ترس جيغ زدم ولي انگار بازم صدامو كسي نمي شنيد ديگه داشتم فكر ميكردم كه اون عزرائيله خيلي ترسيده بودم مدام خدارو صدا ميكردم و ميگوفتم نمي خوام بميرم ياد مادرم خواهرم و... افتادم دلم براشون خيلي تنگ شده بود ياد نظرايي كه كرده بودم و ادا نكرده بودم ياد كسايي كه از من ناراحتن و همينجور با خدا صحبت ميكردم ميگفتم بازم ميخوام زنده باشم ,من جوونم خيلي از كارا مونده كه نكردم حد اقل 1 سال ديگه ,اصلا باورم نميشد كه قراره بميرم فكر ميكردم شايد اين يه كابوسه ,تا اينكه اين احساس سنگيني يك مرتبه به احساس سبكي شديدي تبديل شد طوري كه ديگه انگار هيچ وزني ندارم و دارم ميرم آسمون ميخواستم خودمو جم كنم خودمو سفت بچسبونم به زمين ولي نميشد يه حالت سستي داشتم ولي با كلي زحمت تونستم صورتمو برگردونم به طرف ديوار بعد دوباره با كلي ترس چشمامو باز كردم ديگه ديواري نبود همه جا تاريك بود و صداهايي شبيه به صداي باد هووووووووووو ميشنيدم بالارو نگاه كردم سقفي نبود فقط يه نوره قشنگي كه خيلي دور بود ميديدم ديگه داشتم اطمينان پيدا ميكردم كه موردم خيلي وحشتناك بود اون نور داشت منو به طرفه خودش ميكشيد شايد تقريبا 2 متر يا بيشتر از زمين فاصله پيدا كردم ديگه فكر كردم كار از كار گذشته و موردم همينطور ناله ميكردم و به خدا ميگفتم نميخوام بميرم و...كه يكدفه انگار پرت شدم روي تخت احساس سستي شديدي داشتم ميترسيدم رومو برگردونم كه شايد جسممو ببينم يا اونجاييرو نگاه كنم كه اون آدمو ديدم براي همين به سختي و با چشماي بسته خوابيدم و كم كم احساس كردم كه ميتونم دستامو تكون بدم و بالشو حس كردم ديگه بيدار شدم بدون اينكه به اطراف نگاه كنم رفتم پيشه مادرم ولي ميترسيدم بازم خواب باشم خلاصه مادرمو بيدار كردم و...جالب اينجاست ساعت 12:5 بود در حالي كه براي من به اندازه ي چندين ساعت گذشت,حالا كه 1 سال از اون موضوع ميگذره هنوز نميدونم كه واقعا قرار بود بميرم و خدا فرصت دوباره به من داد در حالي كه خدا در قرآن گفته وقتي لحظه مرگ فرا برسه ديگه مهلت دوباره نميده , همه ميگن خواب ديدم ولي من قبول نميكنم كه خواب باشه چون عين واقعيت بود.

حالا شما نظر بدين

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سوشيانت دوست خوبم شما خيلي به من كمك كردين در مورد كتاب هم بگم كه من با كتاب خاصي آشنايي نداشتم ولي شما معرفي كردين ميرم اين كتابو ميگيرم خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مريم خانم اين اتافاقات براي افراد زيادي مي افته يه بار دايي من هم اينطوري شده بود ميگفت حتي تا نزديك يه در هم رفت بعد گفت كه ميخوام برگردم و ناگهان مثل شما پرت شد روي تختش داييم ميگفت چند روز قبل از اين تجربه از خدا خواسته بود كه اونو از اين دنيا ببره .
    ولي براي خودم هم تا بحال اين اتفاقات افتاده شايد بگم هر وقت كه خستگي جسمي بالايي دارم تو خواب بيدار ميشم و حتي نميتونم كه يك بند انگشتمم تكان بدم.
    يه شب توي اتاق داييم خوابم برده بود يه هو بيدار شدم ديدم داييم در حال كار كردن با كامپيوتره ولي هيچ حركتي نميتونم بكنم خواستم يه حركتي بكنم كه منون ببينه و بيدارم كنه ولي هيچ اتفاقي نيفتاد.
    پيشنهاد: اگر دوست دارين تجربيات منو داشته باشين يه خيلي پركار كه خيلي خسته هستين رو تا دير وقت بيدار باشين بعد به تختتون بريد و بخوابين من احتمال ميدم كه اين اتفاق براي شما بيفته
    راه حل : من اون اوايل خيلي ميترسيدم ولي الان ترسم ريخته جون حدودا ماهي دو سه بار اينطوري ميشم تنها كاري كه ميكنم يعني سعي ميكنم بكنم اينه كه آروم باشم چون هرچي بيشتر تقلا كنم بيشتر در اين حالت ميمونم . آرامشم رو حفظ ميكنم و بعد يه هويي چشامو باز ميكنم .
    من هميشه اينطوري به حالت عادي باز ميگردم اما شايد اين تجربيات علل خاصي داشته باشه منتظر دوست عزيز سوشيانت ميمونم كه ايشون هم نظرشونو هم بدن
    حميد

داره خودمونی میشه maryam1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حميد براي من هم اين اتفاقا زياد ميوفته ولي اينكه روي هوا معلق باشم يه كم ترسناكه ,آيا براي شما پيش اومده تو هوا معلق باشي و همينجور سبكتر بشي؟يا اون كسي كه بهم خيره شده بود اون كي بود؟چرا قيافش اينقدر عجيب بود؟اينكه توي خواب قفل بشم زياد ميوفته وممكنه براي همه افتاده باشه ,شما تجربت چطوري بود ميشه بيشتر توضيح بدي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •