سلام
مریم خانم اگر سوالی بود بپرسید
--------------------
اقا اشکان من هم همیشه سعی دارم از خرافات دور باشم
به هر صورت اگر مطالبی در این جا به نظر شما خرافات اومد میتونید بگید.الان دسگاه های عکس برداری از هاله ها هست و همین طور از چاکرا ها و دستگاه هایی که میتونه انرژی افرادو اندازه بگیره
--------------------
حمید جان اگر فقط میخای خود هیپنوتیزم انجام بدی این جا من فوقش بتونم چند تا روش ساده بگم ولی امکان داره برای خیلی ها نشه چون نا خود اگاه شخص با رفتن به حالت خلصه از خودش مقاومت نشون میده و برای شکستن این مقاومت شما باید روش های زیادی بلد باشید تا بتونید خیلی سریع این مقاومت ها شناسایی کنید و روش خاص خودشو به کار ببرید
به هر صورت اگ شما منظورتون از خود هیپنوتیزم فقط برای تلقین مثبت کردن به خودتون هست که بهتره بی خیالش بشید چون دیگه قدیمی شده و کاربرد زیادی نداره
الان شما میتونید با خوندن کتاب های انتونی رابینز مثل کتاب به سوی کامیابی در چند جلد یا موفقیت نا محدود در 20 روز و........ میتونید به وسیله تکنیک های تصویر سازی ذهنی اون در چند دقیقه بدون اینکه به حالت خلسه برید چیز هایی که میخاید در خودتون تغییر بدید تغییر بدید
مثلا یک مثال ساده
اگر کسی که ناخون هاشو میخوره بخواهد با خود هیپنوتیزم این عادتو ترک کنه باید اول کلی هیپنوتیزم یاد بگیره بعد کلی وقت برای رفتن به خلسه بذاره و کلی تلقین کنه تا اخر اگر خوب هیپنوتیزم شده باشه بعد از 1 تا چند جلسه این کارشو ترک کنه که امکان باز گشت دباره اون عادت هم هست ولی با روش های تصویر سازی ذهنی اگر خوب یاد گرفته باشه میتونه در چند دقیقه بدون خلسه برای همیشه اون عادتشو ترک کنه
من فردی چاق برای اینکه شیرینی نخوره هیپنوتیزم کردم و تا مرحله ای هیپنوتیزمش عمیق بود که با چشم باز هم چیز هایی که میگفتم میدید و به مرحله تله پاتی هم تا حدودی رسیده بود ولی با این همه بعد از هیپنوتیزم این تلقینات تا چند روز بیشتر روی اون اثر نداشتدر حالی که با Nlp که همون برنامه ریزی عصبی کلامی هست این کار خیلی ساده هست
انتونی رابینز فراموش نشه
ممنون