تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 22 اولاول ... 11171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 211

نام تاپيک: Clive Barker's Jericho

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض یک بازی برتر

بعد از مدت زیادی میخوام نظرمو درباره بازی بگم البته من هربازی رو دنبال نمیکنم و از اوائل 2008 که عکسهای این بازو دیدم شیفته گرافیک بالاش شدم و بالاخره اوائل 2009 بازیو خریدم بااینحال بعد از حدود 6 ماه هنوز وقت نکردم بازیو تا آخر برم ولی میتونم از نقاط قوتش به سبک جالبی که داره اشاره کنم که گیمر کارش مثل یک روح هست (البته از مرحله دوم بعد از کشته شدن شخصیت اول) که این روح در بدن 6 قهرمان هروقت که بخواد میتونه بره و در هیبت اونا و سلاحها و قدرتهای ماوراییشون به جنگ ادامه بده حالا شما این سبک بازیو درکنار تصاویر خوش رنگ و لعاب و با کیفیت گرافیکی بالای بازی بگذارید! از طرفی آهنگی زیبا در لحظاتی از بازی گوش مارو نوازش میده و حس و حال جالبی ایجاد میکنه همه و همه دست به دست هم میده که یک بازی جذاب رو دراختیار داشته باشیم تعجب اینجاس که چرا نمره پایینی از اکثر سایتها به این پدیده بازی ترسناک داده شده مسلماً این بازی که ساخت دوسال قبله و هنوز هم از لحاظ گرافیک کمتر حریفی داره و میتونه با بازیهای با گرافیک بالا رقابت کنه ارزش تعریف و تمجید داره ضمن اینکه نمیتونم از بازی که به خاطرش سیستمم رو ارتقا دادم و کلی هزینه کردم دفاع نکنم!
    شاید و فقط شاید علت این استقبال کم از بازی عدم تبلیغات کافی باشه که بازم قابل توجیه نیست. ضمن اینکه نمیشه اینو ضعف دونست . یا بعضیا از بی سروته بودن بازی حرف میزنن درحالیکه بازی خیلی روون به نظرم رسیده و فقط ویژگی که داره که گیمر با ضریب هوشی بالا لازم داره! که اینم باز یه نقطه قوته...
    بنابراین بازی عالیه و من عزممو جزم کردم تا آخرش برم و همه دشمنای مخوف رو نابود کنم
    Last edited by dashmojtaba; 17-05-2009 at 19:39.

2. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بعد از مدت زیادی میخوام نظرمو درباره بازی بگم البته من هربازی رو دنبال نمیکنم و از اوائل 2008 که عکسهای این بازو دیدم شیفته گرافیک بالاش شدم و بالاخره اوائل 2009 بازیو خریدم بااینحال بعد از حدود 6 ماه هنوز وقت نکردم بازیو تا آخر برم ولی میتونم از نقاط قوتش به سبک جالبی که داره اشاره کنم که گیمر کارش مثل یک روح هست (البته از مرحله دوم بعد از کشته شدن شخصیت اول) که این روح در بدن 6 قهرمان هروقت که بخواد میتونه بره و در هیبت اونا و سلاحها و قدرتهای ماوراییشون به جنگ ادامه بده حالا شما این سبک بازیو درکنار تصاویر خوش رنگ و لعاب و با کیفیت گرافیکی بالای بازی بگذارید! از طرفی آهنگی زیبا در لحظاتی از بازی گوش مارو نوازش میده و حس و حال جالبی ایجاد میکنه همه و همه دست به دست هم میده که یک بازی جذاب رو دراختیار داشته باشیم تعجب اینجاس که چرا نمره پایینی از اکثر سایتها به این پدیده بازی ترسناک داده شده مسلماً این بازی که ساخت دوسال قبله و هنوز هم از لحاظ گرافیک کمتر حریفی داره و میتونه با بازیهای با گرافیک بالا رقابت کنه ارزش تعریف و تمجید داره ضمن اینکه نمیتونم از بازی که به خاطرش سیستمم رو ارتقا دادم و کلی هزینه کردم دفاع نکنم!
    شاید و فقط شاید علت این استقبال کم از بازی عدم تبلیغات کافی باشه که بازم قابل توجیه نیست. ضمن اینکه نمیشه اینو ضعف دونست . یا بعضیا از بی سروته بودن بازی حرف میزنن درحالیکه بازی خیلی روون به نظرم رسیده و فقط ویژگی که داره که گیمر با ضریب هوشی بالا لازم داره! که اینم باز یه نقطه قوته...
    بنابراین بازی عالیه و من عزممو جزم کردم تا آخرش برم و همه دشمنای مخوف رو نابود کنم
    با تشکر از توضیحتون راجع به بازی اما میخواستم بدونم آیا بازی توی سبک بازی پین کیلر هستش و معما های زیادی داره یا بیشتر اکشنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر از توضیحتون راجع به بازی اما میخواستم بدونم آیا بازی توی سبک بازی پین کیلر هستش و معما های زیادی داره یا بیشتر اکشنه
    این بازی اکشن در اکشنه ولی یه معماهایم داره بیشتر معماها مربوط به جاهایی میشه که میخوای راهو پیدا کنی چون این بازی نقشه نداره و مثلاً یه جا هستی که درها بستس راه باز کردنشو باید پیدا کنی که بعضی وقتا خیلی اذیتت میکنه البته اکثراً از صحبتایی که قهرمانان باهم دارن میتونی راه حلو پیدا میکنی .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه توضیحی بدم شاید بدرد بعضی بخوره چون دیدم تو تاپیک سوال شده
    جریکو(jericho) یعنی "اریحا" اریحا یه منطقه در فلسطین اشغالی هست (اسرائیل) و این گروه حالا به دلایلی اسم خودشونو گذاشتن جریچو یا جریکو .

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

جریکو(jericho) یعنی "اریحا" اریحا یه منطقه در فلسطین اشغالی هست (اسرائیل) و این گروه حالا به دلایلی اسم خودشونو گذاشتن جریچو یا جریکو .

به به به به

7. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    اول اینکه خوشحالم که میبنم هنوز هم بعد از گذشت چند سال این بازی طرفدار هایی داره . اون موقع ها من خیلی از این بازی خوشم اومد ولی خیلی از دوستان نظرات خوبی راجع به این بازی نداشتن. ولی هنوز هم بعد از گذشت چند سال من حاضرم این بازی رو دوباره بازی کنم و ازش لذت ببرم.

دوم اینکه داش مجتبی جان دستت درد نکنه من مدت ها در این فکر بودم که معنی اسم این بازی چیه ولی به نتیجه خاصی نرسیدم. حتی یه سریال تلویزیونی هم به این اسم دیدم ولی باز هم نتونستم معنی این اسم رو پیدا کنم . واقعا لطف بزرگی کردید. تشکر فراوان از شما

9. این کاربر از am_merman01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوشحالم که مطلبم مورد استفاده قرار گرفت بله دوست عزیز من با اطمینان میگم این بازی یه بازی فوق العادس...
    راستی بابت این مدت آفلاین بودنم متاسفم الانم با یه فرغون با سرعت یک بایت در ثانیه تو سایت اومدم!!!
    به هرحال فردای همون روز به آخر بازی رسیدم و اون لحظه زیبا رو دیدم... به نظرم پایانی بهتر از این برای یه بازی ترسناک و ماورایی نمیشد قرار داد اما با تموم کردن این بازی با دیدن لیست کردیتس تازه متوجه شدم این بازی بیشتر سازندهاش اروپایی و هموطن دلگادو بودن ! من از خدام بود یه بازی کنم که این ساموراییا داخلش کاره ای نباشن ! جا داره به نقاشا و هنرمندای اسپانیایی هم تبریک گفت..

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    اول اینکه خوشحالم که میبنم هنوز هم بعد از گذشت چند سال این بازی طرفدار هایی داره . اون موقع ها من خیلی از این بازی خوشم اومد ولی خیلی از دوستان نظرات خوبی راجع به این بازی نداشتن. ولی هنوز هم بعد از گذشت چند سال من حاضرم این بازی رو دوباره بازی کنم و ازش لذت ببرم.

دوم اینکه داش مجتبی جان دستت درد نکنه من مدت ها در این فکر بودم که معنی اسم این بازی چیه ولی به نتیجه خاصی نرسیدم. حتی یه سریال تلویزیونی هم به این اسم دیدم ولی باز هم نتونستم معنی این اسم رو پیدا کنم . واقعا لطف بزرگی کردید. تشکر فراوان از شما
    سریالی که شما به این اسم دیدید و نام این گروه و شهری در نزدیکی اسرائیل به خاطر نزدیک بودن محتوا به معنی پایان دنیا است.

12. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برادرا کسی می دونه که آخرای بازی اونجا که یه آدمه رو آویزون کردن خونش رو می چلونن و جونز میره کلید روی اون دستگاه رو می زنه و اون دستگاه بالا می ره بلک باید یه کاری بکنه چه کار باید بکنه ؟

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام

سال نو مبارک

لطفا به من در گذراندن این مرحله کمک برسانید .

الآن جایی هستم که یه مرد چاق رو باید بکشم که با زنجیر به سقف آویزونه . یه غول هم اون وسط وجود داره . این مرد چاق شکمش رو باز می کنه و از داخل اون , خون می پاشه بیرون .

من قسمت اول که اون غول نابود میشه رو از بین می برم و این مرد چاق هم بی حرکت میشه !

و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته !
    البته نشانگر ماوس رو که روی این مرد چاق میگیرم , هنوز به رنگ قرمز می باشد.

بد جوری گیر افتادم .
    لطفا دوستانی که این بازی رو به اتمام رسانده اند , راهنمایی ...

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •