بعد از مدت زیادی میخوام نظرمو درباره بازی بگم البته من هربازی رو دنبال نمیکنم و از اوائل 2008 که عکسهای این بازو دیدم شیفته گرافیک بالاش شدم و بالاخره اوائل 2009 بازیو خریدم بااینحال بعد از حدود 6 ماه هنوز وقت نکردم بازیو تا آخر برم ولی میتونم از نقاط قوتش به سبک جالبی که داره اشاره کنم که گیمر کارش مثل یک روح هست (البته از مرحله دوم بعد از کشته شدن شخصیت اول) که این روح در بدن 6 قهرمان هروقت که بخواد میتونه بره و در هیبت اونا و سلاحها و قدرتهای ماوراییشون به جنگ ادامه بده حالا شما این سبک بازیو درکنار تصاویر خوش رنگ و لعاب و با کیفیت گرافیکی بالای بازی بگذارید! از طرفی آهنگی زیبا در لحظاتی از بازی گوش مارو نوازش میده و حس و حال جالبی ایجاد میکنه همه و همه دست به دست هم میده که یک بازی جذاب رو دراختیار داشته باشیم تعجب اینجاس که چرا نمره پایینی از اکثر سایتها به این پدیده بازی ترسناک داده شده مسلماً این بازی که ساخت دوسال قبله و هنوز هم از لحاظ گرافیک کمتر حریفی داره و میتونه با بازیهای با گرافیک بالا رقابت کنه ارزش تعریف و تمجید داره ضمن اینکه نمیتونم از بازی که به خاطرش سیستمم رو ارتقا دادم و کلی هزینه کردم دفاع نکنم!
شاید و فقط شاید علت این استقبال کم از بازی عدم تبلیغات کافی باشه که بازم قابل توجیه نیست. ضمن اینکه نمیشه اینو ضعف دونست . یا بعضیا از بی سروته بودن بازی حرف میزنن درحالیکه بازی خیلی روون به نظرم رسیده و فقط ویژگی که داره که گیمر با ضریب هوشی بالا لازم داره! که اینم باز یه نقطه قوته...
بنابراین بازی عالیه و من عزممو جزم کردم تا آخرش برم و همه دشمنای مخوف رو نابود کنم![]()