تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 1404 اولاول ... 1117181920212223242531711215211021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه aristotel's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونه بيل گيتس

پيش فرض

اقا جان من ميخوام پي اس پي بخرم آيا به صرفه است؟ آخرين قيمتش چند است؟ ايا تا اخر مرداد به 220 هزار تومان ميرسد؟

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

پيش فرض

همين الانش من بهت ميدم 220

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

پيش فرض

توسط دستگاهی به نام wi fi شما اين دستگاه رو با مادربوردت لن ميکنی و وصل ميشی به اينترنت ( با آی دی اس ال )
    البته ميتونی اين گيرنده بيسيم هم هست و اگه به جايی بريد که دکل ديتا باشه ميتونيد به اينترنت وصل بشيد که البته مجانی نميشه و ازتون w key ميخواد
    و يا بايد بخريد و يا داشته باشيد تا بتونيد مجانی استفاده کنيد

خوب پس هيچ جوری نميشه قيمت 300000 تومان رو برای يه PSP توجيح کرد؟ يه سوال ديگه : شما گفتين که PSP به اینترنت هم وصل ميشه اما چجوری.يعنی با چه سيستمی.برای وصل شدن نياز به خريدن يه قطعه داره يا که رو خودش هست؟ بعد چجوری به اینترنت وصل ميشه يعنی بايد از يه شرکتی يه User و Password بگيريم .دوم اینکه به احتمال زياد از طريق اینترنت بی سيم وصل ميشه پس بايد ازش پشتيبانی هم بشه.این سرويس همه جا هستش؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب پس هيچ جوری نميشه قيمت 300000 تومان رو برای يه PSP توجيح کرد؟ يه سوال ديگه : شما گفتين که PSP به اینترنت هم وصل ميشه اما چجوری.يعنی با چه سيستمی.برای وصل شدن نياز به خريدن يه قطعه داره يا که رو خودش هست؟ بعد چجوری به اینترنت وصل ميشه يعنی بايد از يه شرکتی يه User و Password بگيريم .دوم اینکه به احتمال زياد از طريق اینترنت بی سيم وصل ميشه پس بايد ازش پشتيبانی هم بشه.این سرويس همه جا هستش؟
    الان گرون ترين PSP همون گيگا پكه كه قيمتش دور و بر 270 تومنه ! PSP با واي فاي به اينترنت وصل مي شه و از اون جايي كه اينجا ايرانه اين امكان به كار ما نمي آد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

توسط دستگاهی به نام wi fi شما اين دستگاه رو با مادربوردت لن ميکنی و وصل ميشی به اينترنت ( با آی دی اس ال )
    البته ميتونی اين گيرنده بيسيم هم هست و اگه به جايی بريد که دکل ديتا باشه ميتونيد به اينترنت وصل بشيد که البته مجانی نميشه و ازتون w key ميخواد
    و يا بايد بخريد و يا داشته باشيد تا بتونيد مجانی استفاده کنيد
    البته به دردسرش نمي ارزه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

پس اگر تو ایستگاه اتوبوس نشسته باشم و wi fi هم داشته باشم و يه User و Password هم داشته باهسم ميتونم بيام و تاپيک ها رو چک کنم؟ اما این اکانت رو از کجا بايد گرفت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

الان گرون ترين PSP همون گيگا پكه كه قيمتش دور و بر 270 تومنه ! PSP با واي فاي به اينترنت وصل مي شه و از اون جايي كه اينجا ايرانه اين امكان به كار ما نمي آد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    خوب متوجه شدم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب پس برای آخرين سوال : اگر شما جای من باشيد که برای خريد Psp مشکل پول هم نداشته باشيد چه چيزی رو با چه امکانات اضافی پيشنهاد ميکنين؟ و در خريد يک Psp چه چيز هايی رو بايد مدنظر داشته باشم که سرم کلاه نره. و چه وسايل جانبی رو همراش بخرم خوبه و به کارم مياد؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس اگر تو ایستگاه اتوبوس نشسته باشم و wi fi هم داشته باشم و يه User و Password هم داشته باهسم ميتونم بيام و تاپيک ها رو چک کنم؟ اما این اکانت رو از کجا بايد گرفت؟
    البته يه نكته اي كه هست ظاهرا PSP با سايت هاي فارسي مشكل داره چون من ديدم سايت هاي فارسي نوشته هاشو نشون نمي داد ! (شايدم تنظيماتي داره كه من انجام ندادم زياد با اينترنتش ور نرفتم)

خوب پس برای آخرين سوال : اگر شما جای من باشيد که برای خريد Psp مشکل پول هم نداشته باشيد چه چيزی رو با چه امکانات اضافی پيشنهاد ميکنين؟ و در خريد يک Psp چه چيز هايی رو بايد مدنظر داشته باشم که سرم کلاه نره. و چه وسايل جانبی رو همراش بخرم خوبه و به کارم مياد؟
    صد در صد كامل ترين پك گيگا پك هستش (البته گيگا پك ها سفيد و صورتي هستن من مشكي شو نديدم!) ولي با توجه به اين موضوع كه به نظر من يه PSP حداقل بايد مموري دو گيگ داشته باشه من وليو پك رو پيشنهاد مي كنم با يه مموري دو گيگ ! يه برچسب ال سي دي هم حتما براش بخر همون موقع كه مي خري جلو كثيف شدن صفحه رو مي گيره ! ديگه لوازم جانبي ميل خودته مثلا من خودم از كيفي كه تو جعبه PSP هست خوشم نمي آد يه كيف جدا براش خريدم به همراه يه باطري يدكي ! از اين قاب هاي شيشه اي مي خواستم واسش بگيرم ديدم جلو كار راحت با دكمه ها رو مي گيره نگرفتم ! ‌كلا بقيه چيزاش سليقه ايه اصل كنسول اصليه ....

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ممنون. اما منظورم بيشتر چيزايی که بايد توجه کنم که جز مشخصات اصلی PSP هستش چيه؟ مصلا اینکه هلوگرام داشته باشه .. اونجاش اینطوری باشه ،، اونجاش اینطوری نباشه. اینجور چيزا ديگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •