تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 130 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمید جان میشه یه کم کاملتر بگی؟
    من خودم قبله اینکه شما بگی این روش رو از روی کنجکاوی تست کردم ولی نتیجه نگرفتم و چون تا حالا کسی نگفته بود که همچین کاری کرده و من یه دفعه ای زده بود به سرم گفتم حتما این راهش نیست و باید راه دیگه ای داشته باشه ولی امروز دیدم که شما هم همین آموزشو گذاشتید و Sonny-810 هم تایید کردن که انجام میشه.فقط این وسط یه مشکل هست اونم اینه که من با TUGZip به Tar تبدیل نمیکنم یه برنامه دیگه دارم که این کارو انجام میده به نام 7Zip و بعد از Tar کردن باید چه جوری به THM تیدیل کنم؟برنامه ی خاصی میخواد یا از همون Rename اینکارو انجام بدم؟
    یعد از انجام مراحل با برنامه Sony Ericsson Themes Creator تم باز میشه ولی تو گوشی پیغام خطا میده!!!حسلبی گیج شدم!!!
    در هر حال مرسی از آموزشت!!!

عزیزه من...برادر ! فقط با برنامه TUGZIP که مفتیه تو اینترنت ریخته ...وایسا یه سرچ کنم ...در حال سر چیدن...
    آها پیداش کردم....از اینجا دانلود کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......تبدیل به tar کن ...بعد برو تو folder option تو قسمت viwe تیک مربوط به hide extension for known file رو بردار تا پسوند فایلها رو نشون بده بعد اونو rename کن به یه اسم با پسونده thm ...به همین راحتی....یه ذره تلاش کنین بابا ....!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    حميد جان من توي فروم خارجي براي از بين بردن صداي شاتر دوربين 810 اين راه رو پيشنهاد كرده بود با phone xs
    بايد اين مسير رو درست كردtpa/preset/system/sound/بعد اين فايلها رو كپي كرد
    cameraburst.3gp
    cameraburst.mid
    camerafocus.3gp
    camerafocus.mid
    camerashutter.3gp
    camerashutter.mid
    cameratimer.3gp
    cameratimer.mid
    شما اين راه حلو تاييد ميكني؟

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

حمید جان جواب منو بدید منتظرم گوشیم الان 1 ساعته رو این حالته و بمونه یا ذوباره شروع کنم...؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[QUOTE=POWER_CASE;996977]کمک کمک

گوشی من تو این قسمت مونده ؟

الانم وصله چی کار کنم باشه یا دوباره امتحان کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب عزیزه من گوشیت داره هک میشه...خوشانسی...البته عکسش برا من نصفه اومده....اینترنت نفتیه دیگه! شاید چند ساعت طول بکشه....کامپیوتر رو روشن بزار برو بخواب فردا صبح گوشیو تحویل بگیر!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها من با gprs اومدم ....ایرانسل... تلفن خونم قطع شده..کسی میدونه هزینش چنده.؟. کیلوبایتی چنده؟.

madia-irn@

از کدوم منبع؟ صدای شاتر مگه چشه ؟ لینکه فروم رو بزار.......
    Last edited by ^^ HAMID ^^; 10-04-2007 at 22:09.

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

حمید جان اول بگم که هزینه GPRS هر کیلوبایت SEND&RECIVE مبلغ 30 ریال هست یعنی جمن سند و رسیو هر مگابایت 3000 تومان پس خیلیه لااقل واسه من

---------
    بعد اینکه اینم پایینه عکسمه لطفا بگو چی کار کنم وایسم تا صبح ؟ ماله همه رو همین پیغام میمونه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وای چه قدر ؟ یا امام زمان!! پس من رفتم ...علی یارت... پس چرا برا من اعتبار کم نمیکنه ؟ ....برا من اعتباریه....

گفتم که طول میکشه ولی هک میشه ممکنه 6 ساعت یا تو نیم ساعت آینده هک بشه ....یه 6 ساعت صبر کن اگه نشد دوباره امتحان کن....فقط برنامه وا نکن که سرعت هکش بیاد پایین.......یا امام هشتم!!! ...یه هزینه سرسام آوری ...من رفتم.......موفق باشی ..................یا حق..............................................

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه هی این صفحه تکرار میشه اشکالی نداره ولی اگه میبینی چند دقیقه پابت مونده فکر کنم هنگ کرده.قطع کن بعد بذار شارژ گوشیت 100% شه دوباره بذار!!!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کمک کمک

گوشی من تو این قسمت مونده ؟

الانم وصله چی کار کنم باشه یا دوباره امتحان کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه هی این صفحه تکرار میشه اشکالی نداره ولی اگه میبینی چند دقیقه ثابت مونده فکر کنم هنگ کرده.قطع کن بعد بذار شارژ گوشیت 100% شه دوباره بذار!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •