تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 31 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 304

نام تاپيک: God of War II

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان میشه یکی منو کمک بکنه ؟
    من غولی رو که توی استخر هست رو رد کردم ! همونی که همش غیب میشد
    بعدش من یه چیز گرفتم که نمیدونم چیه ! بعد یکم رفتم جلوتر دیدم که 2 تا نور از چشم طرف میاد بیرون که معلوم نیست باید چیکار کنی ! یه مجسمه رو از بالا گرفتم و انداختم پایین بعدش مجسمه رو که اینور و اونور میبوردم روی یه صفحه ی چوبی افتاد که دقیق اندازه ی پایه ی مجسمه بود و مجسمه همون جا میخکوب موند !
    با دستگیره مجسمه رو آوردم بالا جوری که نور یکی از چشم ها میخورد به مجسمه ولی همین که دستگیره رو ول میکنم درجا مجسمه میاد پایین
    باید چیکار کنم ؟

اگه توضیحات من رو متوجه نشدین این پست یکی از دوستان هست که دقیقا همونجاییه که من هستم ولی اونجا رو رد کرده و مرحله بعدش گیر کرده ! :

با سلام خرمت دوستان عزیز
    من حدودا 5 ساعت از بازی رو رفتم و جزیره اول رو رد کردم و جزیره دوم رو هم کم کم دارم تمام می کنم .
    در قسمتی هستم که دو چشم نور می دهند و باید جلوی این چشم ها را بگیرم و با غولی مبارزه می کنم که این غول همش غیب می شود و بعد از کشتن آن باید زره را بگیرم و روی مجسمه قرار دهم و جلوی یکی از چشم ها بگذارم و جلوی چشم دیگر را هم باید با زره خودم ( L1 ) بگیرم بعد راه باز می شود و جلو می رویم به یک راه می رسیم که دری هست با سه جعبه که وقتی جلو می رویم در روبه رو بسته می شود و نمی توانیم وارد در شویم تا بتوانیم سه تا جعبه را باز کنیم و جادوهای درون جعبه ها را بگیریم می خواستم بدونم چه طور باید این کار را بکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان میشه یکی منو کمک بکنه ؟
    من غولی رو که توی استخر هست رو رد کردم ! همونی که همش غیب میشد
    بعدش من یه چیز گرفتم که نمیدونم چیه ! بعد یکم رفتم جلوتر دیدم که 2 تا نور از چشم طرف میاد بیرون که معلوم نیست باید چیکار کنی ! یه مجسمه رو از بالا گرفتم و انداختم پایین بعدش مجسمه رو که اینور و اونور میبوردم روی یه صفحه ی چوبی افتاد که دقیق اندازه ی پایه ی مجسمه بود و مجسمه همون جا میخکوب موند !
    با دستگیره مجسمه رو آوردم بالا جوری که نور یکی از چشم ها میخورد به مجسمه ولی همین که دستگیره رو ول میکنم درجا مجسمه میاد پایین
    باید چیکار کنم ؟

اگه توضیحات من رو متوجه نشدین این پست یکی از دوستان هست که دقیقا همونجاییه که من هستم ولی اونجا رو رد کرده و مرحله بعدش گیر کرده ! :

شما وقتی BOSS داخل استخر رو نابود کردید به شما یه سپر داده میشه باید سپر رو به مجسمه وصل کنید و بعد مجسمه رو بالا ببرید تا نور یکی از چشم ها خنثی بشه نور چشم دیگر رو باید با استفاده از دفاع کردن خودتون خنثی کنید.یعنی باید همون دکمه ای رو فشار بدید که برای دفاع در مقابل دشمنان استفاده می کنید.مقابل چشم دوم می ایستید و همون دکمه رو فشار میدید تا دفاع کنه و به همین ترتیب نور چشم دوم هم خنثی بشه.( دکمه دفاع کردن در برابر حملات دشمنان در PS2 دکمه ی L1 هست)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

شما وقتی BOSS داخل استخر رو نابود کردید به شما یه سپر داده میشه باید سپر رو به مجسمه وصل کنید و بعد مجسمه رو بالا ببرید تا نور یکی از چشم ها خنثی بشه نور چشم دیگر رو باید با استفاده از دفاع کردن خودتون خنثی کنید.یعنی باید همون دکمه ای رو فشار بدید که برای دفاع در مقابل دشمنان استفاده می کنید.مقابل چشم دوم می ایستید و همون دکمه رو فشار میدید تا دفاع کنه و به همین ترتیب نور چشم دوم هم خنثی بشه.( دکمه دفاع کردن در برابر حملات دشمنان در PS2 دکمه ی L1 هست)
    چیجوری سپر رو به اون مجسمه بچسبونم ؟ من هرچی دور مجسمه چرخیدم چیزی پیدا نکنم و هیچ دکمه ای نیومد که بزنم !
    درضمن حاجی شما آیدی یاهو مسنجر داری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چیجوری سپر رو به اون مجسمه بچسبونم ؟ من هرچی دور مجسمه چرخیدم چیزی پیدا نکنم و هیچ دکمه ای نیومد که بزنم !
    درضمن حاجی شما آیدی یاهو مسنجر داری ؟
    با سلام.من اونجا رو واست رفتم اینم سیوش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از شماره 2 load کن.

5. این کاربر از arash w8100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم اولین سیو از بازی gow 1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه بابا بذارین خودش رد کنه.جاهایه به اون باحالی رو از دست میده.
    از این روش برای رد دمو استفاده کن.
    از یاین روش برای رد دمو استفاده کن
    وقتی هنوز فیلم (دمو) در حال پخشه ( و گیر نکرده! بازی) Escape رو بزنید
    2. برید به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
    3.بر روی patch کلیک کنید. Edit رو فشار بدید و در PlaceToPatch 1 رو قرار بدید و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بدید .
    4. حالا برید به Misc -> Eneable Patches
    حالا هم Run -> Execute رو بزنید و باید وارد بخش مبارزه شده باشید .
    منبع.
    ----------.com

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

از همه ی دوستان ممنونم ! یه روزه بازیو رد کردم !
    از دیروز ساعت 11 صبح شروع کردم و امروز 4 بعد از ظهر تموم کردم !
    خیلی بازی باحالی بود ولی حیف که زود تموم شد ...

داره خودمونی میشه Avista_metall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من باز گیر کردم
    رسیدم به اون قسمتی که اون مرد خودش رو از بالا پرت میکنه پایین(کنار همون سر عقاب که روش یه نوشته هست که نمیتونیم بخونیم)اینجا یاید چی کار کنم؟باید جلوی اون مرد رو بگیرم که خودش رو پایین پرت نکنه؟؟؟؟؟؟؟من که هر کار کردم بالاخره این خودش رو پرت میکنه پایین زمان هم که وایسته باز رو این تاثیر نداره!!!میشه یکی کمک کنه بگه اینجا باید چی کار کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگر منظورت همون پیرمرد هست باید سریع عمل کنی و جلوی اونو رو بگیری و نزاری خودشو پایین بندازه و بعد یک دمو نشون میده و بعد ادامه بازی...

10. این کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avista_metall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون خودم یکم فکر کردم تونستم ردش کنم حالا رسیدم به اونجایی که هر چند ثانیه یه بار یه موج آتیش میاد میخوره بهت اونجا باید چی کار کرد؟؟در ها رو که تا میخواد بده بالا یه موج آتیش میاد نمیذاره اون دسته وسط هم همینطور موندم چی کار کنم!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

یکم مخت رو به کار بنداز
    من دیروز ساعت 11 صبح شروع کردم به بازی ( برای اولین بار ) و ساعت 9 و خوردی شب تموم شد !!
    بیشتر معما هاش با 10 دقیقه فکر حل میشه ... معما هاش هم جوری هست که آدم خوشش میاد اونارو حل کنه و از بازی زده نمیشه !!
    من نگرفتم شما کجا هستی ... میشه بیشتر توضیح بدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •