دوستان میشه یکی منو کمک بکنه ؟
من غولی رو که توی استخر هست رو رد کردم ! همونی که همش غیب میشد
بعدش من یه چیز گرفتم که نمیدونم چیه ! بعد یکم رفتم جلوتر دیدم که 2 تا نور از چشم طرف میاد بیرون که معلوم نیست باید چیکار کنی ! یه مجسمه رو از بالا گرفتم و انداختم پایین بعدش مجسمه رو که اینور و اونور میبوردم روی یه صفحه ی چوبی افتاد که دقیق اندازه ی پایه ی مجسمه بود و مجسمه همون جا میخکوب موند !
با دستگیره مجسمه رو آوردم بالا جوری که نور یکی از چشم ها میخورد به مجسمه ولی همین که دستگیره رو ول میکنم درجا مجسمه میاد پایین
باید چیکار کنم ؟
اگه توضیحات من رو متوجه نشدین این پست یکی از دوستان هست که دقیقا همونجاییه که من هستم ولی اونجا رو رد کرده و مرحله بعدش گیر کرده ! :
با سلام خرمت دوستان عزیز
من حدودا 5 ساعت از بازی رو رفتم و جزیره اول رو رد کردم و جزیره دوم رو هم کم کم دارم تمام می کنم .
در قسمتی هستم که دو چشم نور می دهند و باید جلوی این چشم ها را بگیرم و با غولی مبارزه می کنم که این غول همش غیب می شود و بعد از کشتن آن باید زره را بگیرم و روی مجسمه قرار دهم و جلوی یکی از چشم ها بگذارم و جلوی چشم دیگر را هم باید با زره خودم ( L1 ) بگیرم بعد راه باز می شود و جلو می رویم به یک راه می رسیم که دری هست با سه جعبه که وقتی جلو می رویم در روبه رو بسته می شود و نمی توانیم وارد در شویم تا بتوانیم سه تا جعبه را باز کنیم و جادوهای درون جعبه ها را بگیریم می خواستم بدونم چه طور باید این کار را بکنم ؟