سلام به نظر شما مناسبترین پاور برای سیستم زیر چیه؟ لطفاً زیر 50 تومن باشه(اگه کمی هم بالاتر شد عیب نداره)
M.B:Asus P5K-V
VGA: 8800GTS 320MB
CPU:Intel 6750 core 2 dou 2.66
RAM:2GB DDR2 800
لطفاًقیمتهاشو هم بنویسین.
سلام به نظر شما مناسبترین پاور برای سیستم زیر چیه؟ لطفاً زیر 50 تومن باشه(اگه کمی هم بالاتر شد عیب نداره)
M.B:Asus P5K-V
VGA: 8800GTS 320MB
CPU:Intel 6750 core 2 dou 2.66
RAM:2GB DDR2 800
لطفاًقیمتهاشو هم بنویسین.
باسلام
مشكل را با پاورگرين هم تست كردم .بهترشد ولي برحسب اتفاق متوجه شدم ايراد از كجاست در پشت كيس 4 عددپورت يو اس پي وجود دارد .2 تاي بالايي يكيش كار نميكند .وديگري هم اگر فيشي به آن وصل شود .مانند ماوس يا پرينتر و ... كامپيوتر بلافاصله خاموش ميشود .وهمان مشكل روشن شدن پيش مي ايد. لذا مشكل از پورت يو اس پي است .ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد
بایوس مادربرد رو آپدیت کن
انجام دادم ولي د رست نشد.
4 تا فايل براي آپديت وجود دارد كدام را بريزم
fb
fc
fd
fe
مادربردم
ga-m55s-s3
ver.2.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه دوستان
علی الخصوص آقای مهندس عمرانی عزیز
من پاور 1030 وات دارم
نمیدونم چی شده که اگه دو شاخه رو از پریز نکشم بعد سه ربع تا یک ساعت خود به خود روشن میشه
درود
دوست عزیز احتمالا به تنظیمات مادر بورد مربوط میشه! یا با زنگ تلفن روشن میشه یا با فشار دادن کلید کی بورد یا با موس!!!
آقای مهندس عمرانی عزیز من به پاور 450 real احتیاج دارم(کمتر ولی 450 دیگه حسابی بسشه!) ولی سیستم زیاد روشن میمونه و میخوام از لحاظ سر و صدای فن خیالم راحت باشه چی پیشنهاد میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزيز شما در Setup مادربرد برويد و در قسمت پاور نوشته Ring By Modem يك همچين حروفي را بايد پيدا كني و Disable كن و MOUSE و KeyBoard را هم Disable كن
پاور خوب و ارزون گرين هست 430GP Real حدود 45 تومان است
من جواب دوست بالا رو دادم
ممنون از راهنماییت
ممنونم از شما که همکاری میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)