نوکیا برای ما پیکان سوار ها نمیخواد گوشی بزنه
ولی ایده فوق العاده ای بود
هم از لامبورگینی که رنگ مشکی زده ( تا حالا ندیده بودم )
هم از نوکیا
نوکیا برای ما پیکان سوار ها نمیخواد گوشی بزنه
ولی ایده فوق العاده ای بود
هم از لامبورگینی که رنگ مشکی زده ( تا حالا ندیده بودم )
هم از نوکیا
نوکیا مدل 3109 کلاسیک را که قبلا در مورد آن شایعاتی وجود داشت اعلام می نماید. این وسیله جدید یک تلفن با ویژگی بر پایه سری 40 می باشد که یک مجموعه ویژگی پربار، عمر طولانی باتری و حافظه قابل توسعه ( با کارتهای میکرو اس دی – MicroSD) "برای ارتباط موثر ، قابل اطمینان و عاری از پریشانی " ارائه می دهد. نوکیا 3109 کلاسیک همچنین با یک بلندگوی هندزفری مجتمع شده در درونش ، سازمان دهنده با تقویم ، لیست کارهایی که باید انجام داد (To-Do list) و یادداشتها ، پخش کننده موسیقی ، متقاضی ایمیل با پشتیبانی ارسال و دریافت فایلهای ضمیمه (Attachment) به خود می بالد.
انتظار می رود نوکیا 3109 کلاسیک در سه ماهه دوم سال 2007 با یک قیمت خرده فروشی 140 یورو بدون مالیات و سوبسید ارائه گردد.
![]()
یک گوشی فوق العاده عجیب دیگه از نوکیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با نام نوکیا سـنـت سـوری(ScentSory)
![]()
به نظر زیاد خوش دست نمیاد
نوکیا به جای اینکه کاربرد گوشیهاش رو ساده تر کنه هی پیچیده ترش میکنه
واقعا جالبه
توضیحات بیشتری مینوشتی امیر جان در مورد این گوشی
مهمانی از مریخ
چطوری میتونی باهاش اس ام اس تایپ کنی از دستت در نره .
واقعاً فکر می کنید یه همچین گوشی هایی تولید انبوه میشن؟
این نوکیا جینگولیه رو میگم.
نوکیا با این کار یه زرنگی احمقانه میکنه
طرحهای بسیار عالی رو به نام خودش میزنه , بعد اگه تونست تولید کنه که هیچ ولی اگه تولید هم نکرد کسی نمیتونه از این طرحها استفاده کنه .
به نظر من نوکیا با مطرح کردن این طرح ها فقط می خواد قدرت خودش رو به بقیه شر کت ها نشود بده در نواوری
هدف نو آوری نیست , هدف بلوکه کردن طرح های نو و جدید
مثلا پژو برای اینکه به طرحهای جدیدی برای جشنواره برسه میاد مسابقه طراحی بین تمام اهالی روی زمین برگزار میکنه .
این که ایده از کجا میاد خیلی مهمه , از خود نوکیا یا از مشتریها . این هدف رو نشون میده
روشن ترش اینه که اگه طرح از خود نوکیا بیرون بیاد به نام طراح داخل شرکت نوکیا ثبت میشه و نمیشه قانونی ازش کپی گرفت و نوکیا هم طرح رو مجبور نیست بخره . ولی در مورد اول مثل کارخانه پژو اگر شرکت طرح رو به قیمتی که طراح راضی نشه نخریده باشه طراح میتونه اون طرح رو به یک شرکت دیگه که بهتر میخره بفروشه و دست پژو کوتاه میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)