این MD5 چیه ؟
این MD5 چیه ؟
سلام
یک رشته الگوریتم برای رمزنگاری فایلهای دانلودی و با چک کردن میتونید از صحت فایلهای دانلودی اطمینان حاصل کنید
توضییحات بیشتر در ویکی فارسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
چند وقته یه چیزی داره قلقلکم میده که بعد از 8-9 سال کار با ویندوز یه سری هم به دنیای گنو/لینوکس بزنم. حالا بعد از یک کمی تحقیق فهمیدم که پارسیکس برای شروع از همه بهتره. حالا چند تا سوال دارم:
1. اگه ممکنه بگین که من کدوم ورژنشو دانلود کنم که برای شروع از همه بهتر باشه. اگه ممکنه لینک دانلودش رو هم بزارین. اینم بگم که کامپیوترم 32 بیتی هست.
2. من یک درایو Ntfs خالی با حجم حدود 20gb دارم. حالا اینو چکارش کنم تا برای نصب پارسیکس مناسب باشه.
3. با این چیزایی که من فهمیدم موقع نصب باید یه کاری بکنی تا اطلاعات هاردت نپره. لطفا این قسمت رو برای من توضیح بدین چون کل زندگی من روی سیستم هست و اصلا دلم نمی خواد کل زندگیم بپره!!!
4. در ضمن من به دلیل نرم افزار هایی که استفاده می کنم شدیدا به ویندوز هم نیاز دارم و می خوام هر دو تا رو همزمان رو سیستم داشته باشم. اگه ممکنه روش این کار رو هم توضیح بدید.
فقط من تقریبا کل این تاپیک رو خوندم لطفا نگین دوستان صفحات قبل بحث کردن چون من تاپیک رو خوندم و این سوالات برام مونده.
مرسی
آخرین ورژن رو!
خب اول از اطلاعاتت روی DVD یا CD یا حتی فلش بک آپ بگیر. بعد خیالت راحته که اطلاعاتت نمیپره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسیکس رو لایو بالا بیار و راهنمای نصب رو بخون یا:
خوندن کتاب پارسیکس هم بد نیست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا برای نصب پارسیکس کنار ویندوز شما هیج عمل اضافه ای نمیخواد انجام بدی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دستت درد نکنه حالا اگه به مشکلی برخوردم میان خدمتتون.
مرسی
انجام وظیفه بود
سلام.ببخشید من یه مشکل با ساعت و تاریخ توی پارسیکس دارم.هر کاری میکنم تنظیمش کنم نمیشه.اگه روی ساعت تهران تنظیمش کنم وارد ویندوز که میشم میبینم به اندازه تفاوت زمانی ساعت تهران با Gmt ساعت کامپیوتر رفته عقب توی ویندوز که تنظیمش میکنم. توی پارسیکس قاط میزنه.لطفا کمکم کنید.
من viola دارم
اصلا مشکلی نیست
ساعت کامپیوتر با لینوکس یکیه
تنظیمات ویندوز رو تغییر بدید
مثلا gmt یا utc یا local بودنش رو تغییر بدید
البته من هم همین مشکل رو با پارسیکس داشتم. البته ساعت اوبونتو و BIOS یکی بود ولی پارسیکس ساز مخالف میزد.
شاید یه باگ باشه
منم بالاخره پارسکس نصب کردم
درسته ظاهرا" مشکل ساعت یه باگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)