تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2099 از 3347 اولاول ... 1099159919992049208920952096209720982099210021012102210321092149219925993099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,981 به 20,990 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اینا چرا صورت مسئله رو پاک میکنن جای اینکه مسئله رو حل کنند !

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسته ها ي ماهانه خنده دار شدن همش 2شب تا 8صبح چ فكري ميكنن

فقط گير به ساعتي نامحدود ها ندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه برای اینترنت 4جی ایرانسل چه dns رو برای ps4 بزنیم سرعت بالا بره؟ من از سرور سونی بیشتر 300kb/s نتونستم بگیرم

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ای بابا من 1ماهه اومدم ایرانسل فقط برای دانلود شبانه 300 تومن هم تا حالا خرج کردم(مودم-انتن)
    خدا کنه شبانرو ور ندارن
    خداکنه شبانه رو ورندارن اون وقت شما و تمام افرادی که سیم کارت رو با دانلود اشتباه گرفتن برن به دانلود با ADSL برسن شاید هم کیفیت شبکه اینترنت سیم کارت بهتر بشه من و امثال من که نمیتونیم ADSL بگیریم بتونیم درست و حسابی بازی آنلاین کنیم بدون فشار به شبکه اینترنت ما از طرف شما!!!!

5. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خداکنه شبانه رو ورندارن اون وقت شما و تمام افرادی که سیم کارت رو با دانلود اشتباه گرفتن برن به دانلود با ADSL برسن شاید هم کیفیت شبکه اینترنت سیم کارت بهتر بشه من و امثال من که نمیتونیم ADSL بگیریم بتونیم درست و حسابی بازی آنلاین کنیم بدون فشار به شبکه اینترنت ما از طرف شما!!!!
    دانلود شبانه از ساعت 2 صبح هست تا 8 صبح !!! اون موقع خلوت ترین ساعت شبکه هست و چ دانلود شبانه باشه چ نباشه هیچ تغییری نمیکنه سرعت شما و نت شما .... مخصوصا برای بازی آنلاین که به هیچ وجه نت وایرلس جوابگو نیست تو ایران( بدون در نظر گرفتن سرعت)

در ضمن با کدوم ADSL ؟؟؟؟

7. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دانلود شبانه از ساعت 2 صبح هست تا 8 صبح !!! اون موقع خلوت ترین ساعت شبکه هست و چ دانلود شبانه باشه چ نباشه هیچ تغییری نمیکنه سرعت شما و نت شما .... مخصوصا برای بازی آنلاین که به هیچ وجه نت وایرلس جوابگو نیست تو ایران( بدون در نظر گرفتن سرعت)

در ضمن با کدوم ADSL ؟؟؟؟
    بهترین پینگی رو که من تا به حال داشتم با همین ایرانسل داشتم اوایل وایمکس و تا همین حدودا 8 ماه پیش که بسیار عالی بود اون موقع که کسی نمیفهمید پینگ زیر 200 با سرور اروپا چیه همه پینگ 300 400 داشتن و تازه با کاهش پینگ پینگشون میشد 250 260 من پینگم 150 160 بود ولی از 8 ماه پیش نابود شده به خاطر این که ایرانسل پهنای باندش رو از وایمکس منتقل کرد به اینترنت های سیم کارت و الان هم با سیم کارت پینگم 120 130 هست البته تو روزهای تعطیل و بعضی اوقات شب ها به دلیل لطف هم میهنان و دانلود های 500 گیگ 500 گیگیشون که کل اینترنت رو میخوان دانلود کنن میره بالا!!!!
    و همچنین خط ADSL من به دلیل دوری از مخابرات به شدت نویز داره و همش دی سی میشه همراه اول هم 4G نداره این جا 3G هم پینگش افتضاح هست در ضمن رایتل هم کلا آنتن نمیده همون موقعی هم که آنتن میده کلا پینگش تایم اوته با سرور ایران چه برسه به خارج!!!!!
    بسیار خوب شد که بسته نیم ساعته رو ورداشتن , قشنگ یادمه اون موقع که بسته نیم ساعته بود هر 2 3 روز یه بار یه بلایی سر پینگ و سرعت من میومد
    خودم هم یکی رو میشناسم با همین بسته های نیم ساعته از وقتی اومد ایرانسل یه هارد 1 ترابایت رو پر کرد تو حدودا 2 3 هفته

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بهترین پینگی رو که من تا به حال داشتم با همین ایرانسل داشتم اوایل وایمکس و تا همین حدودا 8 ماه پیش که بسیار عالی بود اون موقع که کسی نمیفهمید پینگ زیر 200 با سرور اروپا چیه همه پینگ 300 400 داشتن و تازه با کاهش پینگ پینگشون میشد 250 260 من پینگم 150 160 بود ولی از 8 ماه پیش نابود شده به خاطر این که ایرانسل پهنای باندش رو از وایمکس منتقل کرد به اینترنت های سیم کارت و الان هم با سیم کارت پینگم 120 130 هست البته تو روزهای تعطیل و بعضی اوقات شب ها به دلیل لطف هم میهنان و دانلود های 500 گیگ 500 گیگیشون که کل اینترنت رو میخوان دانلود کنن میره بالا!!!!
    و همچنین خط ADSL من به دلیل دوری از مخابرات به شدت نویز داره و همش دی سی میشه همراه اول هم 4G نداره این جا 3G هم پینگش افتضاح هست در ضمن رایتل هم کلا آنتن نمیده همون موقعی هم که آنتن میده کلا پینگش تایم اوته با سرور ایران چه برسه به خارج!!!!!
    بسیار خوب شد که بسته نیم ساعته رو ورداشتن , قشنگ یادمه اون موقع که بسته نیم ساعته بود هر 2 3 روز یه بار یه بلایی سر پینگ و سرعت من میومد
    خودم هم یکی رو میشناسم با همین بسته های نیم ساعته از وقتی اومد ایرانسل یه هارد 1 ترابایت رو پر کرد تو حدودا 2 3 هفته

تجربه بازی آنلاین من با نت وایرلس بشدت افتضاح بود !!! نمیدونم چطور شما راضی هستید...

به هر حال شرکتی که میاد این پلن هارو میده باید فکر ساپورتش رو هم بکنه .... جوری که هم کسی که دان میکنه راضی باشه هم شما .... البته گویا صورت مساله داره پاک میشه و اینترنت موبایل داره گران میشه.....

11. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    با این روند دانلودی بی رویه که چه در انجمن دارم میبینم برخی انجام میدند ظاهرا فقط عشق دانلود دارن
    و حتی در بین برخی کسانی که از نزدیک مشاهده میکنم
    شک نکنید مجبور خواهند بود جهت حفظ کیفیت و پایداری SLA شبکه محدودیت های بیشتری یا افزایش قیمت های بیشتری در نظر بگیرن.

به امید روزی که همه ی عزیزان از اینترنت بی نهایت ارزان بهره ببرند و به قول معروف اینقدر که سیر سیر دانلود شوند.
    Last edited by Tornado2800; 11-05-2016 at 01:09.

13. 7 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

تست سرعت 3G ایرانسل - لطیفی

محتوای مخفی: 3G-latifi 

15. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تجربه بازی آنلاین من با نت وایرلس بشدت افتضاح بود !!! نمیدونم چطور شما راضی هستید...

به هر حال شرکتی که میاد این پلن هارو میده باید فکر ساپورتش رو هم بکنه .... جوری که هم کسی که دان میکنه راضی باشه هم شما .... البته گویا صورت مساله داره پاک میشه و اینترنت موبایل داره گران میشه.....
    خدا رو شکر برای من خوب بوده
    تازه به شاتل زنگ زدم واسه اینترنت وایرلس کارشناس فرستاد گفت شما از فرستنده وایرلس خیلی دورید حداکثر سرعتی که میتونید بگیرید 4 مگ هست گفتم من سرعت نمیخوام 2 مگ هم واسه بازی کردن بسه پینگ چی گفت پینگ خیلی افتضاح میشه به خاطر دوری ولی میتونید درخواست فرکانس اختصاصی کنید و یه دیش ریسیور بگیرید از ما اون ور هم ما واستون یه فرستنده اختصاصی میذاریم با فرکانس اختصاصی همه چی عالیه منم گفتم اون وقت چند ؟ گفت دیش و تجهیزاتش میشه 2.500.000 قیمت اینترنت هم ماهی حداقل 500 بسته به سرعتی که میخواید!!!!!
    حالا شما بگید منی که هیچ نوع اینترنت دیگه نمیتونم بگیرم اونم تو مرکز دومین کلان شهر ایران مشهد!!!!! حق داشتن یه اینترنت حداقل مناسب نه خوب رو به خاطر چند نفر که میخوان کل سرورهای مایکروسافت و ناسا رو دانلود کنن ندارم؟
    ولی بله حق با شماست باید همه راضی باشن ولی وقتی بعضی ها جنبه استفاده ندارن و در عین حال isp ها هم سرعت شبانه adsl رو مخصوصا محدود میکنن و همچنین پهنای باند کل کشور به نسبت کاربرا و این که ما تو سال 2016 هستیم خیلی کمه بهترین کار اینه که این بسته ها رو یا وردارن یا افزایش قیمت بدن
    باورتون میشه بگم یکی رو میشناسم با سیم کارت دانلود میکنه از مردم 3 4 برابر پول میگیره بهشون میفروشه؟
    Last edited by Electronic-Arts; 11-05-2016 at 03:08.

17. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •