سلام دوستان.
منم 01 هستم واسه عید 18 روز مرخصی دادن. البته واسه نگهبانی راه های نزدیک باید برن. چون تهرانی کم بود این دوره از اصفهان هم نفری یک روز بهمون خورد![]()
سلام دوستان.
منم 01 هستم واسه عید 18 روز مرخصی دادن. البته واسه نگهبانی راه های نزدیک باید برن. چون تهرانی کم بود این دوره از اصفهان هم نفری یک روز بهمون خورد![]()
من 02 هست . از 27 اسفند تا 7 صبح 16 فروردین تعطیلیم
همه گفتن بزار منم بگم ولی میشه 2 سال پیش عید 91.
از 28م ولمون کردن تا ساعت 7 عصر 13م یعنی من 13م ساعت 9 صبح حرکت داشتم به سمت شیراز و 13به در ...
پس برید حالشو ببرید![]()
آموزشی مرزبانی رجایی کرمانشاه فقط از 27 ام تا 1 ام مرخصی!!!
تازه نصفمون رو هم نگه داشتن تا از 4 تا توالت نگهبانی بدن ما هم فردا باید جایگزین اون بدبختا بشیم.
[حذف شد]
اینجا همه چیز از امکانات و غذا تا رفتار و منش کادری ها در بدترین وضعیت خودش قرار داره.
همه ی سعی خودتون رو بکنید که اینجا نیافتید به خصوص اگه بچه ی غرب به ویژه کرمانشاه هستید.
Last edited by SNOW PATROL; 20-03-2014 at 17:27. دليل: ادبیات ناپسند./
بیچاره سرباز های نیروانتظامی
من تو یگان ویژه خدمت میکردم
عید 92 چهار روز اول رو مرخصی دادن بعد تا خود 16 هم یعنی 12 روز فیکس تو پادگان بودیم
یه شب بخواب هم پاسدار و فرداش استراحتش هم تو پادگان بودیم.....
منم تو نیروی انتظامی خدمت کردم و در یک جمله بهتون میگم:
ناجا= برده داری نوین
تازه دژبانمون فوق لیسانس مواد از دانشگاه امیرکبیر بود از 4 صبح پست میداد تا 4 بعد از ظهر و دکتر وظیفه داشتیم 14 ساعت باید داخل بهداری میموند!!!!
قصد توهین به دوستانو ندارم. ولی برای تحصیل کرده در ناجا خدمت واقعا جهنمه. بنظرم سربازهای سپاه و ارتش در برابر سربازان ناجا هیچ سختی و خدمتی نمیکنند( سربازای ارتش و سپاه ساعت 8 تا 2 خدمت میکنند ولی ناجا حتی دکترش و کارشناسی و کارشناسی ارشدش حداقل تا 5 اونم مثل برده. تازه کلانتری ها بماند که هفته ای فقط 8 ساعت مرخصی ساعتی میدند). پس همینکه در ارتش هستید خوشحال باشید و اعتراضی نکنید.
Last edited by pedromi; 20-03-2014 at 16:42. دليل: اشتباه
والا منم 02 هستم ولی 6 باید یه شب نگهبانی بدم فقط خدا کنه بیشتر نگه ندارن!
ما سربازای انتظامی واسه ی عمه ی ا..... م.... کمال سلامتی رو آرزومندیم!!!
سلام
کسی میدونه هواناجا از قلعه مرغی به کجا منتقل شده !
اگر آدرس داشته باشید که خیلی خوبه .
ممنون
سلام به تمامی عزیزان: 1-مرخصی هایی که میدهند ومی گیریم آیا جزو مدت خدمت محسوب می شوند؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)