دوستان فکر نکنم مشکل افت سرعت همه جایی باشه حداقل من این مشکلو ندارم!
![]()
دوستان فکر نکنم مشکل افت سرعت همه جایی باشه حداقل من این مشکلو ندارم!
![]()
سلام
من تو استان اصفهان هستم.شهرستان فریدونشهر.مشکل من اینه که سرعتم هیچوقت از 2.5 مگابیت بالاتر نمیره و فقط یه بار تست سرعت گرفتم که سرعتو 318 کیلوبایت نشون داد.نزدیکای صبح که خلوته سرعتم تا 270 کیلوبایت میره اما اغلب خیلی پایینه.حدود 150 کیلوبایت و کمتر.من سرویس 1024 محدود دارم و خطم هم روی 4 مگابیت بسته شده.SNR هم برای دانلود 40 و برای آپلود 22 هستش. Line Attenuation هم برای دنلود 11 و برای آپلود 8 هست.با وجود اینکه مشکل نویز ندارم اما سرعت خطم پایینه و با اینکه خطم روی 4 مگابیت بسته شده اما سرعم هیچوقت از 2.5 مگابیت بالاتر نمیره.اگه مشکلمو پیگیری کنید خیلی ممنون میشم.
به به اینترنت ملی ایول
منم چهارشنبه شب و پنج شنبه شب حدود 7 گیگ دانلود داشتم.اینترنتم 512 محدوده!!!البته این ماه واسم خوب بوده.سرعت شبانه میانگین 85-90 بوده
مگه ساعات شبانه پارس انلاین 5ساعت نیست؟
شما چطورتو 10ساعت با سرعت 85 تونستید 7گیگ دانلود کنید؟ نهایت دانلود شما باید 4گیگ بشه مگه اینکه سرعتتون بالاتره خودتون خبرندارین
سرعت دانلود منم جالبه
حالا قطع شدن های مکرر هم بماند
دانلود شبانه هم خیلی وقته انجام نمیدم
![]()
Last edited by danialsalehi; 22-12-2012 at 18:25.
من سرعتم ترکیده روز اول موقع نصب کردن سرویس تا 500 میرفتالان روی 60 به زور میره
سرویسم 128 هست.
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکله پهنای باند مخابراطه.
حالا به نظرتون سرویسم رو کنسل کنم برم طرف وایمکس ایرانسل یا شاتل؟
با چه امیدی رفتم نامحدودشم گرفتم...
![]()
Last edited by HYPERSTAR20; 22-12-2012 at 20:06.
ساعت رایگان نداره ولی تو ساعتهایی که حجمیها رایگان دانلود میکنن سرعت نامحدودا میاد پایین.
من فقط یکی دو مورد قطعی داشتم، البته فکر کنم این مورد ب منطقه ربط داشته باشه.
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2
وایمکس ایرانسل که من دارم همچین تعریفی نداره. سرعتش حقیقیه. من 512 دارم سرعتش از 64 بالاتر نمیره.
شاتل هم که اونطوری که توی این مدت توی همین فروم دیدم اکثراً ناراضی بودند. به نظر من همین بمونی بهتره.
کنسل می کنی میری اونور دوباره یه سری هزینه ازت میگیرن آخرش ممکنه هیچ تغییری هم نکنهالبته همش شانسیه
![]()
Last edited by Mehran14233; 23-12-2012 at 02:09.
چهارشنبه تنظیم کردم که شبانه دانلود کنه.خودم رفتم شهرستان.وقتی جمعه برگشتم دوتا فیلم و چند پارت متفرقه رو دانلود کرده بود که رویهمرفته اگر هفت گیگ هم نشه قطعا 5.5 یا شش گیگ میشد!!!الان شبها حداقل 1.5 گیگ میگیرم و گاهی 2.2 گیگ میگیرم.ولی اخر هفته ها تو این ماه تا 3 گیگ هم داده.البته کلا دو بار این اتفاق افتاده.ولی به قول شما ممکنه گاهی سرعتم بالاتر هم بوده.البته سروری هم که دانلود میکنم قدرت خوبی داره.الله اعلم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)