آره.
شبانه خیلی افتضاحه.
الان دوباره بعضیا نیان بگن برو آرت بگیر و هرچی پول بدی همونقدر هم آش میگیری.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره.
شبانه خیلی افتضاحه.
الان دوباره بعضیا نیان بگن برو آرت بگیر و هرچی پول بدی همونقدر هم آش میگیری.![]()
برایه من شب و روز یکی بود 30KB/S
دوستان این ماه که سرعت واسه من فوق العاده بود و تقریبا افت سرعتی نداشتم.تونستم رکورد قبلیم(18گیگ در ماه)رو بشکنم.با سرویس ART HOME این ماه تونستم حدود 24 گیگ دانلود کنم.
![]()
با چه سرعتی میگیری؟
این قضیه هم تبعیض محضه
به بعضی ها میده به بعضی ها نه
منم 11 ام تولدم بود هیچی ندادن
حتی به کسانی که میشناسم هم ندادن
تکبیر!
من فقط 4 تومن از شما بیشتر میدم و این ماه فلان مقداردانلود داشتم!
برو آرت بگیر!
یادش بخیر دوران 512 ای!
قبلنا 400 تا به IDM میدادیم میگفت 4 ساعت دیگه بیا تحویل بگیر
الان 400 مگ بگذارم 30 دقیقه time left میده![]()
سرویسهایی که خطتشون تو روز بازه و سرعتشون تو شب محدود میشه از این روش استفاده کنند شاید جواب داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی شبا نه بخاطر این تعداد دانلود کننده ها زیاده سرعت میاد پایین بلکه بخاطر اینه که میبندن؟ غیر منطقیه.
اون آقایی که خبر داده بود پول مخابرات نقدی یا ترافیک خبرش یذره دیر بود چون 7 گیگ اتوماتیک اضافه کرده بودن بعدش هم که من زدم نقدی ظاهرا کار از کار گذشته بود چون پیش فاکتور فرستادن عین دوره های قبلی.
غیر منطقی نیست می خوان بیشتر سود کنند و مشتری ها رو راضی نگه دارند ه ر چند وقت یکبار سرعت یک سری رو می برند بالا و یکسری رو محدود می کنند به جای اینکه پهنای خودشون رو ببرند بالا. روی سرویسهای اکو خوب جواب می داد. شما تست بکن اگر سرعت پایین بود و DC کردی سرعت رفت بالا یعنی می تونی استفاده کنی تازه این رو کسی که از پشت کوه نمک اومده بود با آداپتور مودمش انجام می داد اسمشم گذاشته بود آداپتورینگ.
سلام
دوستان محبت كنند چك كنند ببيند سايت بلاگفا براي همه ف.... شده! واقعا تعجب داره ديگه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 234 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 234 مهمان)