در نيم فصل به قلعه نويى اعتماد كردم اما...
پولادى: هرگز براى ثابت بازى كردن به اتاق سرمربى نمى روم
در تابستان سال ۸۶ هنگامى كه ناصر حجازى بر جذب يك بازيكن جوان كه عملكرد خوبى هم در تيم اميد داشت تأكيد مى كرد اغلب كارشناسان دليل اصرار وى را نمى فهميدند اما سرانجام اين بازيكن استقلالى شد و خيلى زود در تركيب ثابت آبى ها قرار گرفت تا هواداران با نام «مهرداد پولادى» آشنا شوند.پولادى كم كم به يكى از اركان خط هافبك استقلال بدل شد و در برخى ديدارها عملكرد مطلوبى هم ارائه كرد تا اينكه امير قلعه نويى به جمع آبى ها بازگشت. در ابتداى فصل امير به بازيكن مورد علاقه حجازى روى خوش نشان مى داد و از وجودش به صورت كج دار و مريض استفاده مى كرد اما اين مسأله هر روز كمرنگ و كمرنگ تر شد و كار به جايى رسيد كه نام مهرداد پولادى از جمع مسافران قطر خط خورد تا در زمانى كه استقلال خود را براى جدال با ام صلال آماده مى كند، مهرداد به ورزشگاه انقلاب تبعيد شده و مجبور به تحمل تمرينات بدنسازى شود. شامگاه يكشنبه دقايقى پاى صحبت مهرداد پولادى نشستيم تا ببينيم مردى كه به نوعى مغضوب شده و يك فصل از فوتبال خود را حرام كرده است چه دفاعيه اى از خود دارد. مهرداد خيلى ساده و بى تكلف سفره دلش را در ابرار ورزشى پهن كرد و حرف هايى زد كه بهتر است خودتان بخوانيد و در موردش قضاوت كنيد.
• با توجه به حضور بازيكنانى همچون جبارى، جان واريو و كاظمى طبيعى بود در ميانه ميدان كار سختى داشته باشى اما اين هفته ها اصلاً بازى نمى كنى و حتى مانند اول فصل هم نيستى كه در چند بازى مجال حضور پيدا كنى. چرا اين طورى شد؟
- تقريباً از اول فصل همين طورى بود و به من كم بازى مى رسيد. البته يك مصدوميت هم داشتم كه اندكى برايم دردسر درست كرد اما بعد از بهبودى ام نيز توفيق چندانى حاصل نشد. در ابتداى نيم فصل دوم نيز بازى كردم اما بعد از آن حضورم كم و كمتر شد.
• دنبال دليلش نيستى؟
- حتماً نظر مربى است و من هم به آن احترام مى گذارم الان شرايط تيم حساس است و نبايد آرامش تيم را بر هم زد. البته در تمرينات هميشه جزو آماده ترين ها هستم اما نمى دانم چرا به من بازى نمى رسد.
• برخى از همبازيانت صراحتاً نزد امير قلعه نويى رفته و دليل نيمكت نشينى خودشان را جويا شده اند تو چرا اين روش را در پيش نگرفتى!
- من براى همه بچه ها و آقاى قلعه نويى احترام قائلم و حتى اگر در استقلال نباشم حرمت ها را نمى شكنم اما دوست ندارم با مصاحبه هاى جنجالى يا رفتن به داخل اتاق سرمربى و صحبت خصوصى در استقلال فيكس شوم. عملكرد من در تمرينات بهترين گواه بوده و معرف آمادگى پولادى است. حالا اينكه چرا قلعه نويى به من بازى نمى دهد مسأله ديگرى است.
• چرا نيم فصل از استقلال جدا نشدى؟
- خود مسئولان استقلال در جريان بودند كه در نيم فصل ۲ پيشنهاد جدى از تيم هاى ليگ برترى داشتم اما...
• اما چه؟
- آقاى قلعه نويى مرا به اتاقش صدا كرد و گفت:مهرداد از استقلال جدا نشو. من براى دور برگشت مسابقات برنامه هاى زيادى دارم و تو هم در آنها جا دارى. من هم به حرف سرمربى تيم اعتماد كردم اما با شروع نيم فصل دوم نيمكت نشينى من هم شروع شد. حالا هم اگر حرفى بزنم در نهايت يك يا ۲ بازى به من فرصت مى دهند اما باز همان حكايت قبلى و نيمكت نشينى در انتظارم خواهد بود. البته وجدانم راحت است كه براى استقلال و پولى كه از اين تيم مى گيرم، كم فروشى نكرده ام.
• بنابراين در پايان فصل قصد جدايى دارى!
- اگر شرايط همين طورى باشد، حتماً جدا مى شوم چون مى خواهم بازى كنم نه اينكه نيمكت نشين باشم. به لحاظ فوتبالى يك سال از زندگى من در استقلال با كمترين بازدهى ممكن سپرى شد.
• چرا از جمع مسافران قطر خط خوردى؟
- يك مقدار مصدوم بودم و به همين خاطر كادرفنى ترجيح داد مرا همراه خود نبرد. البته ناراحت نيستم چون اگر قرار باشد به دوحه بروم و از روى سكوها بازى را تماشا كنم، همان بهتر كه در تهران بمانم و تمرين كنم.
• حرف آخر؟
- اميدوارم هيچكس از حرف هايى كه زدم ناراحت نشود. من طى دورانى كه در استقلال نيمكت نشين بودم، هرگز حرفى نزدم كه براى استقلال دردسر ايجاد شود اگر الان هم اين مسائل را گفتم صرفاً به واسطه دفاع از حقانيت خودم بود اما چه در استقلال بمانم و چه بروم از همه كسانى كه برايم در اين تيم زحمت كشيدند تشكر مى كنم و هيچ وقت لطف هواداران را نيز از ياد نمى برم.