تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2099 از 2376 اولاول ... 10991599199920492089209520962097209820992100210121022103210921492199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,981 به 20,990 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مبعلى صيد تابستانى استقلال؟

طى يكى، دوسال اخير همواره از ايمان مبعلى به عنوان يكى از مهره هاى مورد نظر پرسپوليس يادشده و حتى چندمرتبه طرفين تا پاى مذاكره هم پيش رفتند اما احتمال دارد در تابستان شرايط به گونه ديگرى پيش برود و اتفاقات عجيبى رخ بدهد كه پاى مبعلى را هم وسط بكشد.بر اساس خبرهاى رسيده؛ امير قلعه نويى از هم اكنون مشغول تدارك يك ليست قوى از بازيكنان مورد نظر خود براى فصل آينده است وبراى تحقق اين امر نفرات فراوانى را هم مدنظر قرارداده است كه يكى از آنها « ايمان مبعلى» است. به همين خاطر بعد از پايان ليگ بحث آبى پوش شدن اوجدى خواهد شد تا زمينه براى تحقق اين امر فراهم شود. جالب است بدانيد قلعه نويى اوايل امسال در جمع دوستان خود پيرامون مبعلى گفته بود : اين بازيكن نبايد در فوتبال امارات تلف شود چون لياقت حضور در تيم هاى اروپايى را دارد و به همين خاطر بايد به ليگ برتر باز گردد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: بايد «ام صلال» را در قطر ببريم

نشست رسانه اى پيش از مسابقه ام صلال مقابل استقلال ظهر ديروز در سالن كنفرانس ورزشگاه «نادى القطر» با حضور مربيان و كاپيتان هاى ۲ تيم برگزار شد. در اين جلسه امير قلعه نويى صحبت هايش را اينگونه آغاز كرد:ابتدا بايد بگويم از اينكه پس از ۲۲ سال به قطر آمدم خيلى خوشحالم. من با تيم السد و هواداران آن خاطرات خيلى خوبى دارم و زندگى در كنار آنها براى من پر از خاطره بود و سال ۱۹۸۷ يكى از بهترين سال هاى عمر من بود چرا كه توانستم با تيم السد به مقام قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى قطر دست يابم. سپس يكى از خبرنگاران قطرى از سرمربى استقلال پرسيد: شما به عنوان يكى از ستاره هاى تيم السد در سال ۱۹۸۷ به خاطر اين محبوب هواداران قطرى بوديد كه در نوع بازى تان ريزه كارى و تكنيك هاى فردى زيبايى مشاهده مى شد. آيا اين خصوصيت ها را به تيم امروز استقلال هم انتقال داده ايد؟ قلعه نويى در پاسخ به اين خبرنگار قطرى ضمن تشكر گفت: از اينكه خبرنگاران قطرى هنوز هم بازى هاى من را به ياد دارند خيلى خوشحالم. آنهايى كه من را مى شناسند مى دانند فلسفه من در فوتبال همواره كسب نتيجه به همراه بازى زيبا بوده. من همواره دوست دارم تيم هايم بازى هجومى و زيبا را جزء اهداف خود قرار بدهند. قلعه نويى همچنين در پاسخ به پرسشى كه از او درباره تفاوت هاى قطر ۱۹۸۷ با امروز پرسيدند، تأكيد كرد: خيلى تفاوت كرده است. كشور شما بازى هاى آسيايى دوحه را برگزار كرده و از لحاظ ساخت و ساز و به خصوص شهرسازى پيشرفت چشمگيرى كرده است. كشورى كه امروز داوطلب برگزارى جام جهانى است حتما از تكنولوژى و امكانات مناسبى برخوردار است. سرمربى استقلال درباره مسابقه با ام صلال نيز گفت: ما بيش از ۵ مسابقه تيم ام صلال در ليگ قهرمانان و ليگ قطر را به دقت آناليز كرده ايم و شناخت خوبى از اين تيم داريم. ام صلال در ضد حمله تيم بسيار خطرناكى است اما ما براى اينكه بخواهيم صدرنشين و صعود كننده باشيم بايد ام صلال را در قطر شكست بدهيم.همچنين قلعه نويى با اشاره به نام برخى از بازيكنان ام صلال تأكيد كرد: مدافعان كنارى و هافبك هاى ما به خوبى بايد مواظب بازيكنانى مانند ابراهيم ناديا (شماره ۱۰) تيم ام صلال باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيژن كوشكى : قهرمان ليگ هفته آخر مشخص مى شود
    بيژن كوشكى مدافع استقلال اين روزها تبديل به يك وزنه براى آبى پوشان در خط دفاع شده است. پيش از ديدار مقابل ام صلال قطر با اين بازيكن گفت وگويى انجام داديم كه در ذيل مى خوانيد:
    • در مورد بازى با ملوان صحبت كنيد؟
    - بازى خوبى بود. ملوان يكى از تيم هاى جوان و باانگيزه ليگ به شمار مى رود و از مربى خوبى به نام احمدزاده هم سود مى برد.
    • فكر مى كرديد يك پيروزى پر گل كسب كنيد؟
    - تمام سعى و تلاش ما در بازى همين بود تا پس از ناكامى مقابل الجزيره دل هواداران را شاد كنيم كه خوشبختانه همين هم شد.
    • اين روزها تبديل به يكى از مهره هاى ثابت در خط دفاع شده ايد نظرتان چيست؟
    - خب من هميشه در تمرينات سعى كرده ام نظر مثبت كادرفنى را جلب كنم. خوشحالم اين روزها وضعيت خوبى در خط دفاع داريم.
    • از بازى در كنار كدام مدافعان راحت تر هستيد؟
    - برايم فرقى نمى كند با چه كسى همبازى باشم. البته تجربه چندين ساله قربانى خيلى به ما كمك مى كند.
    • امروز به مصاف ام صلال خواهيد رفت؟
    - بازى سختى است. ما بشدت به دنبال كسب ۳ امتياز هستيم تا وضعيت خود در جدول را بهبود بخشيم.
    • ام صلال را چطور مى بينيد؟
    - فيلم چند بازى اخير اين تيم را ديده ايم آنها در خط حمله بازيكنان خطرناكى دارند.
    • به فاصله ۳ هفته مانده تا ليگ شانس كدام تيم را بيشتر مى دانيد؟
    - هنوز هم اعتقاد دارم تا يك هفته مانده به پايان ليگ چيزى معلوم نيست. انشاءالله كه قهرمانى را ما كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محكوم به پيروزى هستيم
    اميرآبادى : با شكست دادن ام صلال نيمى از راه صعود را طى مى كنيم
    با رفع مصدوميت مهدى اميرآبادى پيستون ريز نقش استقلال او اميدوار است كه باز بتواند جايگاه ثابت خود را در تيمش پيدا كند. اميرآبادى تيمش را محكوم به كسب ۳ امتياز بازى امشب مى داند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • مصدوميتت برطرف شد؟
    - خوشبختانه با تلاش هاى دكتر نوروزى آسيب ديدگى ام رفع شده است تا پس از چند هفته دورى در تمرينات تيم شركت كنم. از يكشنبه با استقلال تمرين كردم تا به مرور خود را براى به ميدان رفتن آماده كنم.
    • مى توانى مقابل ام صلال بازى كنى؟
    - هنوز هيچ چيز مشخص نيست. قرار است قبل از بازى دكتر نوروزى از من تست پزشكى بگيرد. در صورتى كه ايشان اجازه بازى بدهند، در ليست ۱۸ نفره تيم قرار مى گيرم. تا در صورت صلاحديد كادرفنى مقابل ام صلال بازى كنم.
    • دورى چند روزه ات از تركيب استقلال سبب افت تو نشده است؟
    - به هر حال مصدوميت هميشه بر روى بازيكن تأثير مى گذارد اما من سعى مى كنم شدت اين تأثير را پايين ببرم. دوست ندارم به راحتى جايگاهم را در استقلال از دست بدهم. آنقدر توانايى دارم و انگيزه كه به عنوان بازيكن فيكس استقلال شناخته شوم.
    • رقابت در جناح چپ استقلال زياد است. چند هفته بيك زاده ثابت مى شود و چند هفته تو و منيعى. اين مسأله را چطور ارزيابى مى كنى؟
    - خب اين رقابت ها به نفع بازيكنان است. ما با جديت تمام تمرين مى كنيم تا به جايگاه ثابت در استقلال دست پيدا كنيم. من هم بازيكنى نيستم كه نيمكت نشينى برايم عادى باشد. اصلاً نمى توانم با اين مسائل كنار بيايم. به همين دليل تمريناتم را فشرده تر دنبال مى كنم تا به حقم در استقلال برسم.
    • بازى با ام صلال را چطور مى بينى؟
    - ۳ امتياز فقط هدف ما همين است. ما مجاب شده ايم كه حتى نبايد مقابل ام صلال تساوى بگيريم. بنابراين بايد از همان ابتدا با برنامه و هماهنگ ظاهر شويم تا انشاءالله به ۳ امتياز بازى برسيم.
    • فكر مى كنيد استقلال بتواند در خانه حريف به پيروزى برسد؟
    - ما محكوم به پيروزى هستيم. تيمى هم كه محكوم به پيروزى باشد بايد تمام توان خود را براى كسب ۳ امتياز بازى به كار بگيرد. ما ايرانى هستيم و تعصب ايرانى مان باعث مى شود تا براى دفاع از حيثيت فوتبال كشورمان با تمام دل و جان در زمين ظاهر شويم.
    • نتيجه اين بازى چقدر مى تواند در صعود استقلال در بازى هاى آسيايى تأثيرگذار باشد؟
    - من فكر مى كنم اين بازى حساس ترين ديدار در رقابت هاى آسيايى است. ما با كسب ۳ امتياز اين بازى مى توانيم نيمى از راه صعود را طى كنيم. تيم ما استقلال است و انتظار صعود به مرحله بعدى از اين تيم بالا مى باشد. به همين جهت ما اين بازى را مى بريم تا منتظر نتايج ديگر رقبايمان نباشيم.
    • استقلال قهرمان ليگ برتر مى شود؟
    - الان فقط هدف ما ام صلال است و به بازى هاى ليگ برتر كارى نداريم. پس از به پايان رسيدن اين ديدار به ۳ بازى باقى مانده مان فكر مى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در نيم فصل به قلعه نويى اعتماد كردم اما...
    پولادى: هرگز براى ثابت بازى كردن به اتاق سرمربى نمى روم

در تابستان سال ۸۶ هنگامى كه ناصر حجازى بر جذب يك بازيكن جوان كه عملكرد خوبى هم در تيم اميد داشت تأكيد مى كرد اغلب كارشناسان دليل اصرار وى را نمى فهميدند اما سرانجام اين بازيكن استقلالى شد و خيلى زود در تركيب ثابت آبى ها قرار گرفت تا هواداران با نام «مهرداد پولادى» آشنا شوند.پولادى كم كم به يكى از اركان خط هافبك استقلال بدل شد و در برخى ديدارها عملكرد مطلوبى هم ارائه كرد تا اينكه امير قلعه نويى به جمع آبى ها بازگشت. در ابتداى فصل امير به بازيكن مورد علاقه حجازى روى خوش نشان مى داد و از وجودش به صورت كج دار و مريض استفاده مى كرد اما اين مسأله هر روز كمرنگ و كمرنگ تر شد و كار به جايى رسيد كه نام مهرداد پولادى از جمع مسافران قطر خط خورد تا در زمانى كه استقلال خود را براى جدال با ام صلال آماده مى كند، مهرداد به ورزشگاه انقلاب تبعيد شده و مجبور به تحمل تمرينات بدنسازى شود. شامگاه يكشنبه دقايقى پاى صحبت مهرداد پولادى نشستيم تا ببينيم مردى كه به نوعى مغضوب شده و يك فصل از فوتبال خود را حرام كرده است چه دفاعيه اى از خود دارد. مهرداد خيلى ساده و بى تكلف سفره دلش را در ابرار ورزشى پهن كرد و حرف هايى زد كه بهتر است خودتان بخوانيد و در موردش قضاوت كنيد.
    • با توجه به حضور بازيكنانى همچون جبارى، جان واريو و كاظمى طبيعى بود در ميانه ميدان كار سختى داشته باشى اما اين هفته ها اصلاً بازى نمى كنى و حتى مانند اول فصل هم نيستى كه در چند بازى مجال حضور پيدا كنى. چرا اين طورى شد؟
    - تقريباً از اول فصل همين طورى بود و به من كم بازى مى رسيد. البته يك مصدوميت هم داشتم كه اندكى برايم دردسر درست كرد اما بعد از بهبودى ام نيز توفيق چندانى حاصل نشد. در ابتداى نيم فصل دوم نيز بازى كردم اما بعد از آن حضورم كم و كمتر شد.
    • دنبال دليلش نيستى؟
    - حتماً نظر مربى است و من هم به آن احترام مى گذارم الان شرايط تيم حساس است و نبايد آرامش تيم را بر هم زد. البته در تمرينات هميشه جزو آماده ترين ها هستم اما نمى دانم چرا به من بازى نمى رسد.
    • برخى از همبازيانت صراحتاً نزد امير قلعه نويى رفته و دليل نيمكت نشينى خودشان را جويا شده اند تو چرا اين روش را در پيش نگرفتى!
    - من براى همه بچه ها و آقاى قلعه نويى احترام قائلم و حتى اگر در استقلال نباشم حرمت ها را نمى شكنم اما دوست ندارم با مصاحبه هاى جنجالى يا رفتن به داخل اتاق سرمربى و صحبت خصوصى در استقلال فيكس شوم. عملكرد من در تمرينات بهترين گواه بوده و معرف آمادگى پولادى است. حالا اينكه چرا قلعه نويى به من بازى نمى دهد مسأله ديگرى است.
    • چرا نيم فصل از استقلال جدا نشدى؟
    - خود مسئولان استقلال در جريان بودند كه در نيم فصل ۲ پيشنهاد جدى از تيم هاى ليگ برترى داشتم اما...
    • اما چه؟
    - آقاى قلعه نويى مرا به اتاقش صدا كرد و گفت:مهرداد از استقلال جدا نشو. من براى دور برگشت مسابقات برنامه هاى زيادى دارم و تو هم در آنها جا دارى. من هم به حرف سرمربى تيم اعتماد كردم اما با شروع نيم فصل دوم نيمكت نشينى من هم شروع شد. حالا هم اگر حرفى بزنم در نهايت يك يا ۲ بازى به من فرصت مى دهند اما باز همان حكايت قبلى و نيمكت نشينى در انتظارم خواهد بود. البته وجدانم راحت است كه براى استقلال و پولى كه از اين تيم مى گيرم، كم فروشى نكرده ام.
    • بنابراين در پايان فصل قصد جدايى دارى!
    - اگر شرايط همين طورى باشد، حتماً جدا مى شوم چون مى خواهم بازى كنم نه اينكه نيمكت نشين باشم. به لحاظ فوتبالى يك سال از زندگى من در استقلال با كمترين بازدهى ممكن سپرى شد.
    • چرا از جمع مسافران قطر خط خوردى؟
    - يك مقدار مصدوم بودم و به همين خاطر كادرفنى ترجيح داد مرا همراه خود نبرد. البته ناراحت نيستم چون اگر قرار باشد به دوحه بروم و از روى سكوها بازى را تماشا كنم، همان بهتر كه در تهران بمانم و تمرين كنم.
    • حرف آخر؟
    - اميدوارم هيچكس از حرف هايى كه زدم ناراحت نشود. من طى دورانى كه در استقلال نيمكت نشين بودم، هرگز حرفى نزدم كه براى استقلال دردسر ايجاد شود اگر الان هم اين مسائل را گفتم صرفاً به واسطه دفاع از حقانيت خودم بود اما چه در استقلال بمانم و چه بروم از همه كسانى كه برايم در اين تيم زحمت كشيدند تشكر مى كنم و هيچ وقت لطف هواداران را نيز از ياد نمى برم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيك زاده: با تدابير قلعه نويى ام صلال را شكست مى دهيم
    هاشم بيك زاده هافبك استقلال شرايط تيمش را در آستانه ديدار حساس امروز مقابل ام صلال قطر خوب توصيف مى كند و اعتقاد دارد آبى پوشان ۳ امتياز را كسب خواهند كرد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى در ذيل بخوانيد:
    • شرايط تمرينات قبل از ديدار مقابل ام صلال چگونه است؟
    - تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم و از همه لحاظ آماده ديدار مقابل ام صلال قطر هستيم.
    • برد خوبى هم مقابل ملوان كسب كرديد؟
    - درست است. ما در اين ديدار خيلى انگيزه داشتيم و اين خيلى به ما كمك كرد. البته آنها فاقد تجربه بودند.
    • اين انگيزه در ديدار مقابل ام صلال هم به شما كمك خواهد كرد؟
    - صددرصد. شما مطمئن باشيد به راحتى اين تيم را شكست خواهيم داد.
    • ممكن است به سرنوشت ۲ ديدار قبلى مبتلا شويد؟
    - ما در آن ۲ ديدار هم دچار بدشانسى شديم. ما در تعطيلات خيلى با برنامه كار كرديم. به طور حتم با تدابير كادرفنى اين تيم را شكست خواهيم داد.
    • از عملكرد خودتان در اين چند بازى راضى هستيد؟
    - بايد راضى باشم چون اميرخان اگر كسى بد بازى كند بدون تعارف او را كنار مى گذارد.
    • به فاصله ۳ هفته مانده به پايان ليگ شانس كدام تيم را براى قهرمانى بيشتر مى دانيد؟
    - اگر بتوانيم همين روند را ادامه دهيم قهرمانى از آن ما است.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیدونم تکراری هست یا نه ولی خب جالب بود گفتم بگذارمش

قلعه‌نوعی هم درباره «مرد دو هزار چهره» اظهار نظر کرد؛

سینمای ما - امیر قلعه نویی سر مربی استقلال گفت :اتفاقا از قسمت معروف سریال مرد دوهزار چهره خیلی لذت بردم .
    قلعه نوعی افزود :در تعطیلات عید خیلی فرصت تماشای تلویزیون را پیدا نکردم اما چند قسمتی از مرد دوهزار چهره را دیدم. به نوشته روز نامه استقلال جوان وقتی از قلعه نوعی درباره سکانس معروف کمیته انضباطی و ماجرای "علی _جمشید"پرسیده شد قلعه نوعی گفت :اتفاقا ازاین قسمت که خیلی لذت بردم.فقط کاش مدیری درآن صحنه عینک نمی زد تا چهره اش واقعی وبهتر به من بخورد

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمدرضا منون بابت اخبار..

قلعه‌نوعی هم درباره «مرد دو هزار چهره» اظهار نظر کرد؛

سینمای ما - امیر قلعه نویی سر مربی استقلال گفت :اتفاقا از قسمت معروف سریال مرد دوهزار چهره خیلی لذت بردم .
    قلعه نوعی افزود :در تعطیلات عید خیلی فرصت تماشای تلویزیون را پیدا نکردم اما چند قسمتی از مرد دوهزار چهره را دیدم. به نوشته روز نامه استقلال جوان وقتی از قلعه نوعی درباره سکانس معروف کمیته انضباطی و ماجرای "علی _جمشید"پرسیده شد قلعه نوعی گفت :اتفاقا ازاین قسمت که خیلی لذت بردم.فقط کاش مدیری درآن صحنه عینک نمی زد تا چهره اش واقعی وبهتر به من بخورد
    قسمت باحالی بود...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بازی صبا ساعت چهاره؟
    الان پاختاکور تو لیگشون اوله یا بنیاد کار؟
    اگه یه جدول لیگ ازبکستان رو بگذارید ممنون میشم

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •