چک کردم ، نیومده ، 15 روزه گذشته 700 هم زنگ زدیم نتیجه نداده هنوز
چک کردم ، نیومده ، 15 روزه گذشته 700 هم زنگ زدیم نتیجه نداده هنوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرانی اینترنت موبایل جدی شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کمیتهای در این خصوص تشکیل شده و در حال فعالیت است، قرار شده ابتدا از خودمان شروع شود و پهنای باندی که به مخابرات، شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت (pap) و اپراتورها ارائه میشود، ارزانتر باشد تا آنها نیز با قیمت پایینتر به مردم عرضه کنند.
وی افزود: البته برخی اپراتورها رقابت تخریبی را شروع کردهاند که با ارائه بستههای ارزانقیمت تلاش دارند رقبا را از میدان خارج کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل اپراتور سوم ارتباطی کشور با تاکید بر حمایت خود از تعیین کف قیمت برای اینترنت موبایل، این اقدام را به نفع تمام فعالان عرصه اینترنت کشور دانست چراکه در حال حاضر از منظر قیمت پهن باند موبایل، ایران سومین کشور ارزان دنیاست.
دوستان برید پیچ اینستاگرام واعظی وزیر رو تسخیر کنید ...... شاید کار ساز باشه![]()
تاریخ: 95/2/21
ساعت: 7.36 pm ...
.
.
.
.
یادتون باشه کی بهتون گفتم اگه نت گرون نشد![]()
مملکته ما خیلی جالب قبلا گفتن اردیبهشت ماه اینترنت ارزون میشه اما زمرمه گرانی می کنند. وقتی رایتل کم میاره دیگه اینطوری میشه،
حتما ایرانسل داره دامپینگ می کنه
اون موقع که گرون کردن 2030 گزارش هم تهیه کرد حالا ...
خودش هم نمیدونن با خودشون چند چندن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
منظورشون همین ایرانسل و همراه آخر هست دیگه رایتل که قیمتاش نجومی نمیخاد ارزون بده داره چاله میکنه برا اونیکیها چون حالا قضیه ترابرد هم وسط اومده
اون بسته های ایرانسل هم که جدیدا داده واسه ساکت کردنه
- - - Updated - - -
منظورشون همین ایرانسل و همراه آخر هست دیگه رایتل که قیمتاش نجومی نمیخاد ارزون بده داره چاله میکنه برا اونیکیها چون حالا قضیه ترابرد هم وسط اومده
اون بسته های ایرانسل هم که جدیدا داده واسه ساکت کردنه
ای بابا من 1ماهه اومدم ایرانسل فقط برای دانلود شبانه 300 تومن هم تا حالا خرج کردم(مودم-انتن)
خدا کنه شبانرو ور ندارن![]()
حذف شود.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)