سلام شما 10 مگ دارین یا دو مگ؟ سرعت شبانتون چنده؟ اگه بگید ممنون میشم چون خیلی واسم مهمه فردا احتمال زیاد میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم فکر کنم همون ده مگو بگیرم. فقط یه چیزی هست این قیمتا تو 1544 یه چند درصد از خود سایت گرون تره نمیدونم کدومش درسته
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام شما 10 مگ دارین یا دو مگ؟ سرعت شبانتون چنده؟ اگه بگید ممنون میشم چون خیلی واسم مهمه فردا احتمال زیاد میخوام از آسیاتک سرویس بگیرم فکر کنم همون ده مگو بگیرم. فقط یه چیزی هست این قیمتا تو 1544 یه چند درصد از خود سایت گرون تره نمیدونم کدومش درسته
درود
قیمتهای 1544 با احتساب 8% مالیات هست
ثبت نام جدید خواستید بکنید در خدمتیم
من 1 مگ دارم - 100 حدودا
منم حدودا 60 تومن میدم
خیلی خیلی زیاده
بنده حاضرم پولم رو توجوب بریزم اما به این آدمای حرام خور ندم تا با پول من و شما برن جزایر قناری حال کنن. بنده اکانتم رو غیرفعال کردم و دیگر از اینترنت هم استفاده نمیکنم اگر هم کاری مقاله ای چیزی لازم داشتم به کافی نت مراجعه میکنم. والسلام نامه شد تمام. همین که یه مشتری مثل بنده رو از دست دادین ، برام بسیار خوشنود کننده ست. برین هر گ **ی میخواین بخورین بخورین. مملکتی که توش قانون نباشه هر سگ و خری آدم میشه
انقدر این پیام رو میفرستم که بفهمند ما خر نیستیم [emoji34]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سرویس 2 مگ 10 گیگ گرفته بودم که تقریبا 45 تومن پولش بود الانم تغییر دادم 10 مگ شهاب 10 گیگ گرفتم که اونم با مالیات فکرکنم 48 تومن میشه
من ماهی 5 -6 گیگ هم برام بسه ولی حتما شبانه رایگان رو نیاز دارم ، و چون آسیاتک زیر 10 گیگ شبانه رایگان نداره مجبورم همینارو بگیرم
ولی خب 10 گیگم مصرف میکنیم دیگه![]()
دوستان دانلود شبانه رایگان هم داره؟ چه جوریه؟ سرعتش تو شبانه واقعیه؟ اگه میشه پ خ بدین.
من تازه از خدمت اومدم می خوام یه اینترنت خوب و ارزن بگیرم که به صرفههم باشه
درود به شما. بنده قبلا طرح 2 مگ گرفته بودم سرعت دانلود شبانه اش از سرور داخلی روی 1 مگ بود ولی روی سرور های خارجی 130 کیلوبایت. شبانه تا 4 مگ روی 130 کیلوبایت هست. طرح 4 مگ هم گرفته بودم رو همون 130 کیلوبایت بود. الانم خداروشکر دیگه نت نمیگیرم از هیچ شرکتی.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
الان تعرفه هاش یه جوریه. نمیشه فهمید چی به چیه. 2 م یعنی کولاک. کدوم کولاک؟
شبانه رایگان داره؟
میشه هر سرعتی رو انتخاب کرد؟ دیگه کارت دانشجویی و از این خبرا نیست؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)