ذخيره ام اما اعتراضى ندارم
منيعى: پيروزى مقابل «ام صلال» كار ساده اى نيست
ميثم منيعى ديگر به يك بازيكن ذخيره در استقلال تبديل شده است اما واكنش وى در اين ارتباط چيست؟ پيستون چپ استقلال فعلاً ترجيح مى دهد در اين خصوص سكوت كند. او بازى امشب را سخت مى داند اما بر اين عقيده است كه نماينده ايران از قطر با دست پر برمى گردد. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او مى خوانيد:
• چند هفته متوالى است كه از تركيب استقلال دور شده اى علتش چيست؟
- خودم هم نمى دانم. من مشكل فنى ندارم كه نيمكت نشين هستم. از لحاظ آمادگى هيچ مشكلى ندارم.
• پس علت نيمكت نشينى ات چيست؟
- خب اين اميرخان هستند كه در اين خصوص تصميم مى گيرند. شايد من به سليقه ايشان نمى خورم كه به بازى گرفته نمى شوم.
• نسبت به اين مسأله اعتراض ندارى؟
- بازيكن ذخيره هستم اما اعتراضى ندارم. شرايط و موفقيت استقلال در حال حاضر بيش از هر چيز اهميت دارد. من كه تا الان صبر كرده ام در اين چند هفته باقى مانده هم صبر مى كنم تا قهرمانى استقلال را ببينم.
• اين موضوع سبب پايين آمدن انگيزه ات نمى شود؟
- هنوز انگيزه ام را از دست نداده ام. در تمرينات استقلال آماده هستم و هيچ مشكلى از لحاظ آمادگى ندارم.
• بازى حساس را مقابل ام صلال داريد. چقدر احتمال پيروزى مقابل تيم قطرى را مى دهى؟
- پيروزى مقابل ام صلال كار آسانى نيست. نمى توانيم بگوييم حتماً ۳ امتياز اين بازى را مى گيريم اما از هيچ كوششى براى پيروزى در اين بازى دريغ نمى كنيم.
• اما استقلال اگر اين بازى را نبرد احتمال صعودش به مرحله بعد كمرنگ مى شود؟
- من هم نگفتم اين بازى را نمى بريم. هيچ وقت قبل از بازى نمى توان نتيجه را پيش بينى كرد. همه چيز در داخل زمين مشخص مى شود. ما هم براى غلبه بر ام صلال تمام تعصب خود را به كار مى بريم تا انشاءالله با دست پر به ايران برگرديم.
• بعد از بازگشت از قطر بايد به اهواز برويد. بازى با فولاد را چطور پيش بينى مى كنى؟
- ما دست بردار صدر جدول نيستيم. استقلال قهرمانى ليگ را مى خواهد. سال گذشته قهرمانى در جام حذفى را تجربه كرديم و اين بار مى خواهيم قهرمانى در ليگ را در خاطراتمان جاى بدهيم. به همين دليل با تمام قوا به اهواز مى رويم تا انشاءالله فولاد را ببريم. حتى نبايد مقابل فولاد مساوى هم بگيريم چرا كه از دست دادن امتياز در اين مقاطع حساس شايد به معناى دور شدن از قهرمانى در ليگ باشد.
• استقلال قهرمان مى شود؟
- نمى توان با اطمينان از اين موضوع صحبت كرد. ما خود را براى قهرمانى آماده كرده ايم. تا انشاءالله با تلاش و هدر ندادن فرصت ها به اين هدف برسيم.