.
.
كسي نبود؟
.
.
كسي نبود؟
چون هنوز یک سال نشده که کاردانی گرفتی و هنوز میشه گفت تو مدت فراقت از تحصیلی پس نامه از دانشگاه نیاز نیست و گرفتن و نگرفتنش فرقی نداره.
برای تشکیل پرونده معافی باید دفترچه بگیری و موارد مربوط به معافیت رو پر کنی و پست کنی.
باید بری +10.
مشروط هم بشی واحد زیاد نمیتونی برداری!
پس به نظرم انصراف نده تا اگه معاف شدی دوباره بتونی ادامه تحصیل بدیکه البته اگه انشاالله معاف شدی برا ادامه تحصیل فکر کنم تو زمان مورد نیاز برا معافی یه شهریه ثابت افتادی
در کل هم ادامه بده درستو و به این زودی ول نکن. مدرک هرجا بدرد نخوره تو خدمت خیلــــــی بدرد میخوره.![]()
داش مرسي بابات اطلاعات
فقط جريان فرافت از تحصيل چه جورياس ميشه بازش كني و بري تو جزئيات.فراقت تحصيلم از شهريور92 شروع شده يا از بهمن92؟
ديگه از بهمن كه نتيجه اين ترمم اومد دانشگاه نرفتم واسه ترم دو پس يك سره برم دفترچه رو بگيرم و دانشگاه كاري ندارم ديگه
به نظرت الان واسه معافيت اقدام كنم بهتره يا تو ايام عيد يا بعد از عيد؟
سپاس
Last edited by immortal.; 18-03-2014 at 12:33.
ما در بهداری به دو شیفت تقسیم شدیم
من به شخصه شیفت دوم رو انتخاب کردم،یعنی از امروز ساعت 2 که اومدم خونه تا 7 فروردین تعطیل هستیم و از هفتم فروردین صبح سرکاریم تا پانزدهم فروردین
به صورت اداری یعنی ساعت 8 تا 2 ظهر
بچه ها شما جطور تقسیم شدین؟
سلام
ما هم به دو تا نیمه تقسیم شدیم
نیمه ی اول از27این ماه ت7فروردین
و نیمه ی دوم از 7 تا 17فروردین
و بچه ها هم 1شب در میون نگهبانی میدن(بنده خدا بعضی ها امکان داره شب به شب هم بشن)
ساعت خروج هم 13
سلام
ناجا اکثرا اداریاش ساعت 4-5 تعطیله.
ارتش چطور؟من شنیدم 2
ایا در ارتش ممکنه ساعت 4 هم تعطیل کنن؟
من خودم ارتشم
عید خروج ساعت1 شده(تازه ما پادگانیم نه صرفا اداری)
قبل از عید ساعت4بود
Last edited by samfisher7; 18-03-2014 at 14:56.
حتی برای لیسانس و فوق لیسانس ها.کلا تحصیل کرده در ارتش چند تعطیل میشن؟
والا اون پادگانی که من هستم لیسانسه ها و فوق لیسانسه ها غیر از عیدتوی روزهای معمول هفته ساعت 2 خروجشونه
ولی مثلا یکی بود لیسانسه بود میگفت خروجمون 2به بعده(حداکثرتا ساعت4)البته پادگانش تو قزوین بود
بهتره بیشتر تحقیق کنی و دیگر عزیزان هم راهنمایی بکنن
Last edited by samfisher7; 18-03-2014 at 17:55.
دوستان مجرب راهنمایی کنند لطفا
با تشکر
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)