راستی من شمشیر دار و نیزه دار رو دارم ولی axeman ندارم چرا؟
راستی من شمشیر دار و نیزه دار رو دارم ولی axeman ندارم چرا؟
باید تکنولوژی ساختش رو بگیری یا بهتر بگم باید ریسرچ کنیش Reasearch
مصطفی ایکاش 20 نفر دریافت میکردن صبح دیدم بالای 50 نفر آف شون اینه حالا اگه به غیر من به 20 نفر دیگه هم داده باشن مخابراط بدبخت میشهغیر ممکنه
عزیزان دل این بازی چیت هم داره ولی درواقع نباید یه چیتر باشی.باید یه هکر باشی(گرفتی چی شد؟)
باید از طریق هک دیتا بیس سایت تغییراتی رو که دوست داری انجام بدی البته اگر اشتباهی بکنی خیلی سریع لو میری.یه بار یکی از همین هکرا یه احمق بازی درآورد که باعث شد لو بره.به حسن(جیگسا)حمله کرده بود ز یه روستا با ارتشی بیشتر از فارم کل یه روستا(یادتون میاد که)اگر اشتباه نکرده باشم فارمی که اون ارتش از یه روستا میگرفت بیشتر از 30هزار تا بودش در حالی که نهایت فارم 24هزارتاست که اونم نزدیک3500 بابت ساختمونا میره.پس اگرم تونستی هک کنی بهتره برای ساخت نیروی دفاعی ازش استفاده کنی نه حمله ای.چون من خودم به شخصه اگر روستای یه نفرو اسکات کنم ببینم نیروی دفاعیش خیلی خره,تصور میکنم یه پرسونال الی داشته که ساپورتش کرده.مثلا همین مصطفی هفته پیش یه یارو26هزار امتیازی رو اسکات کردش توی یکی از روستاهاش نزدیک 90هزارتا نیروی دفاعی بود.طبیعتا همه فکر میکنیم یه رفیق گنده داره که ساپورتش کرده.
PS:حالا مرد میخوام بیاد دیتا بیس سایت رو هک بکنه
ممنون من ثبت نام کردم و ÷وینت هم گرفتم اگه کسی خواست ترنسفر کنم
خیلی ممنون بله یادم میاد
بردیا خان شمام یه چیزی میگیا اگه من هکمر بودم بیکار بودم برم بازی کنم میرفتم سایتارو هک میکردم بعد رشوه میگرفتم
اون حمله مربوط به جیگسا یادمه ! خیلی جالب بود .
حالا به این زودی پوینت نمیگرفتی .شاید مشتری پیدا نشد و روی دستت باد کرد !
به زودی رنک 2 ورل 12 مال حاجیتون میشه..لامصب !!! مردیم از گردن کلفتی
![]()
صدرا جون اگه بخوایم این بازی رو هم مثل اکثر بازی های که هستش راحت هک کرد الان نمیگفتیم چیت نداره بلکه عکسش بود
دومن هک دیتابیس کی میخواد ؟؟؟؟
اگه پایه هستین بریم یه غلطی بکنیم البته حوصله میخواد
اگه تونستی 1 رو بگیر ....
گردن کلفتر از خودت کماله ...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)