جان واريو: هواداران استقلال منتظر پيروزى ما در قطر باشند
فابيو جان واريو قاطع تر از ساير هم تيمى هايش از پيروزى امشب استقلال حرف مى زند. كليدى ترين مهره استقلال بر اين عقيده است كه تيمش با دست پر به تهران باز مى گردد. گفت وگو با او را مى خوانيد:
• شرايط استقلال چطور است؟
- خيلى خوب. همه چيز به خوبى دنبال مى شود ما از همه لحاظ آماده هستيم و روحيه لازم را براى كسب پيروزى در اين بازى داريم.
• چقدر نسبت به ام صلال شناخت داريد؟
- خب ما بازى هاى اين تيم را آناليز كرده ايم. فيلم آخرين بازى آنها مقابل الاتحاد را ديديم. ام صلالى ها در ضدحملات خطرناك هستند. به همين دليل روى اين تاكتيك آنها هم برنامه داريم تا به هيچ وجه اسير ضدحملات آنها نشويم.
• استقلال توانايى غلبه بر اين تيم قطرى را دارد؟
- ما ثابت كرده ايم كه توانايى شكست دادن هر تيمى را داريم. در بازى با ملوان نشان داديم كه به آن انسجام و هماهنگى لازم رسيده ايم. مطمئنم اگر بازى مقابل ملوان را در قطر انجام دهيم حتماً ام صلال را شكست مى دهيم.
• يعنى معتقدى با دست پر به ايران بازمى گرديد؟
- بله همين طور است. به هواداران استقلال مى گويم منتظر پيروزى ما مقابل ام صلال باشند. دوست دارم خوشحالى آنها را پس از اين برد ببينم.
• در بازى با ملوان گل زدى. چقدر احتمال گلزنى ات در اين بازى را مى دهى؟
- روحيه ام خوب است. آمادگى لازم را هم براى گلزنى دارم. اگر فرصت دست دهد دروازه ام صلال را باز مى كنم اما با اين وجود بيشتر دوست دارم استقلال برنده اين ميدان باشد تا اينكه من گلزنى كنم. دلم مى خواهد اولين پيروزى آسيايى را با استقلال تجربه كنم كه البته اميدوارم اين بردها ادامه داشته باشد.
• استقلال قهرمان ليگ مى شود؟
- در اين خصوص حرفى نمى زنم. ما وظيفه داريم فقط به بازى كه پيش رو داريم فكر كنيم. به وقتش در اين ارتباط صحبت مى كنم.