دوستان من اندیشه 128 نامحدود دارم 6 گیگم تموم شده میتونم حجم اضافه بخرم ؟ تا دوباره سرعتم بره بالا ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من اندیشه 128 نامحدود دارم 6 گیگم تموم شده میتونم حجم اضافه بخرم ؟ تا دوباره سرعتم بره بالا ؟
نه متاسفانه
این موضوع در رابطه با همه ی شرکت ها صدق نمیکنه
خوب.. سرويس ما رو كه از 7 ماه ريست كردن به يك سال! 35 گيگ هم ريخته بودن تو حساب كه امروز كردنش 60 گيگ! كلا معلوم نيست دارن چيكار ميكنن و اين 5 ماه كه مصرف كردم چي ميشه اما به نظر اوكي مياد.
در ضمن احتمالا همه ميدونين اما فيض بوك ويديوها رو به صورت خودكار پخش ميكنه كه اگه تو تنظيمات آف كنيدش مصرفتون به شدت پايين مياد، گفتم شايد يكي ندونه.![]()
داداش انديشه تو پشتياني و مشتري مداري افتضاحه! من خودم 3-4 سال مشتريشون بودم حاضرم بي اينترنت بمونم برنگردم انديشه! فكر ميكنن دارن لطف ميكنن اينترنت دايال آپي رو قيمت خون پدرشون ميكنن تو پاچه مون!
مخابرات كه نامحدود نداره، شاتلم كه محدوديت دانلود داره واسه سرويساي نامحدودش!!فكر كنم بهترين انتخابت پارس آنلاين باشه.
دوستان شنیدم 128 نامحدود شاتل 11 گیگ میده با سرعت دانلود 100 کیلو بایت و بعد این که 11 گیگ تموم شد سرعت 60 کیلوبایت برای دانلود میده درسته ؟
البته 30 هزار تومن .
درسته ؟
اگر اینطور باشه خیلی خوبه اندیشه با این نامحدودش گند زده .
هردم از این باغ بری میرسد
نغزتر از نغزتری میرسد
امروز زنگ زدم 2020 گفتم این حجم ما چی شد بالاخره. یک بار حضوری و تیکت آخرش از 25 گیگ 6 گیگ نصیب ما شد. میگه دنبالش نباشیناز هفته دیگه می خوان یه قانون بذارن که هر کسی هر چقدر حجم میگیره (با طرحش نه حجمی که بعدا خریداری میکنه و به بخش رزرو میره) سر اتمام ماهش میسوزه و اضافش به ماه دیگه منتقل نمیشه. بگو این همه تغییر به خاطر چی بود
![]()
سلام دوستان
برای مانیتور کردن پهنای باند مصرفی خودتون از نرم افزار Net Guard استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید دقیقا مقدار مصرف هر برنامه و یا پروسس که تو سیستم فعال هست رو ببینید.
یه پینگ میذارید ببنیم اوضاع شما چطوره ؟
![]()
یعنی صاحاب نداره؟
بی در و پیکره؟
این مسخره بازیا چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)