من بیشتر دانلود کردم ، هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، اون یه حرف مفتی بود که فعلا عملی نشده .
من بیشتر دانلود کردم ، هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، اون یه حرف مفتی بود که فعلا عملی نشده .
دوستان میخوام یه نرم افزار نصب کنم قبلا نصب کرده بودم مشکلی نبود ولی الان نمیدونم چرا پر و ک سی سرور میخواد اینترنت من مبین نت هستش تحت شبکه نیست که این خطا رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید. توخود سایتش نوشته احتمالا تحت شبکه هستین اینطوریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً هم بارها گفتم که بدون شک هیچ شرکتی به اندازه مبیننت نامرد و ضایع نیست. حتی ایرانسل که وضعش تعریفی نداره هم بهتر از مبیننت هست. علت رو هم فقط میتونم از انحصار و قدرت بدون حساب و کتاب مجموعه مبیننت و مخابرات بدونم.
احتمال زیاد اینها دیدن دیگه کسی اهل اکانتهای ۶ و ۱۲ و ۲۴ ماهه نیست، میخوان اینجوری مشتری رو به زور لای منگنه بذارن. توی این عیدی مثلاً جدید که عملاً قدیمی هست هم یکی از واجدین شرایط کسانی هست که اکانت ۶ ماه به بالا دارن. یعنی اینها رسما مشترکین یک ماهه رو هم جز مشترکهای بدردبخورشون حساب نمیکنن.
مثل اینکه فعلاً فقط همون ساعت ۳ تا ۷ رو اجرا میکنن. یعنی من هم بدون حساب و کتاب از ۳ تا ۷ دانلود میکنم، فعلاً خبری نیست. شاید هنوز توی محاسبه و روش اون موندن که اجرا نشده. البته بگم برای خودم شخصاً ساعتهای مجانی اینقدر کند میشه که با اکانت دو مگ حتی در حد ۲۵۶ هم سرعت ندارم و بیشتر از دانلودم فقط هزینه برای برق کامپیوتر و استهلاکش میدم.
فرکانسش یکی هست هر چند همه رو تست کردم ولی بیرونی شبا سرعت کم میشه
دوستان همین الان یه خانومی با شماره 02183869000 بام تماس گرفت گفت شناسه اشتراک و بگید تا شکایتو به جریان بندازیم و بعد متقابلا بهتون نتیجه اعلام میشه.بعد گفت از چی شاکی هستید دقیقا؟ گفتم اول تغییر ساعات شبانه /دوم تغییر ساعات شبانه بدون اطلاع / سوم از ترافیکم رفته +کیفیت نامطلوب و قیمت بالا خلاصه همهچی گفتم. بیچاره سکوت کرد حرفی واسه گفتنن نداشت.
به منم زنگ زدن فقط شماره اشتراک رو خواستننگفتن از چی شکایت داری
البته من مودم رو سه هفته ای هست فروختم به یکی از دوستان همینجا![]()
امروز حوالی ظهر به منم زنگ زدن دوباره شناسه اشتراک خواستن. منم خیلی جدی گفتم شناسم توی شکایتی که ثبت کردم هست و قبلا هم یه بار گرفتید، واسه چی بدم؟! خانمه گفت: شناسه تون رو میخوایم برای رسیدگی به شکایتتون پیرامون ساعت دانلود شبانه! منم خیلی خشک و خالی شماره رو گفتم و بعدشم یه وقت بخیر و زرت قطع کردم!
قبلا به کاربران دیگه هم زنگ زده و شناسه اشتراک پرسیده .
با همون شناسه اشتراک که بهش دادین به شکایت شما رسیدگی شد و همه چی ختم به خیر شد !
انتظار بیشتری نداشته باشید !
تنها کسی که شناسه نداد من بودم ، چون اگر میخواستن کاری کنن تک تک شناسه نمی پرسیدن بلکه همه چیز رو به روال قبل بر میگردوندن .
این شناسه ها رو جمع میکنن و ارجاع میدن به سازمان تنظیم مقررات رادیویی که بگن ما به شکایت مشتریانمون رسیدگی کردیم ! هیچ چیزی هم واسه ماها نداره .
یکماهه شکایت کردیم ! چی شد ؟ به جایی رسید ؟
اینجا ایران هست ، انتظارمون در حد همین اسمش باشه نه بیشتر
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)