کسی جوابمو نمیده
کسی جوابمو نمیده
سلام یه سوال داشتم فوری هست :
شیفت عید (که باید یا هفته اول بمونی یا هفته دوم) کامل باید پادگان بمونیم؟؟؟یا اینکه از صبح میریم تا ظهر؟؟؟؟
البته این مورد هم باید بعد از آموزشی و تقسیمات انجام بشه و مهمتر از همه به ارگان هم بستگی داره
اگر شیفت اداری باشی معمولا همون ساعت اداری هست ولی اگه پستی باشی تا آخرش باید تو پادگان باشی.![]()
دوستان نیروی هوایی سپاه رو چطور ارزیابی می کنید؟برا استخدام که دیگه خدمت هم نریم
اگه صرفا به خاطر این میخوای بری که خدمت نری ، اشتباهـــــــــــــــــه
دوستان نیروی هوایی سپاه رو چطور ارزیابی می کنید؟برا استخدام که دیگه خدمت هم نریم
ولی اگه تصمیمتو گرفتی و به همه چیز خوب فکر کردی و میخوای بری نظام ، بحثش جداست ، که خودم به شخصه نظامی شدن رو انتخاب نمیکنم
هیچ کس نیست راجع به سوال من اطلاعاتی داشته باشه
شما مدرک آخرت ارشده و مجموع شماره چشمات باید ده بشه تا معافتون کنند اصلا به این مسایل که اگر چه اتفاقی بیافته شماره چشمتون بالاتر یا پایینتر میره هیچ توجهی نمیکنن اون روزی که معرفیتون میکنن به بیمارستان مورد اعتماد خودشون برای کمیسیون اگر مجموع جفت چشم 10 بود معاف اگر نه سرباز هستید در حین خدمت اگر شماره چشمتون به 10 رسید با تشکیل پرونده معافین.
البته بعضی از دوستان روز کمیسیون از قطره و دیگر وسایل برای بالاتر نشان دادن نمره چشم استفاده میکنند شاید اثر کند![]()
Last edited by rezakiaa; 15-03-2014 at 22:53.
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اقا یادش بخیر انگار همین دیروز بود تو این تاپیک و یک ماه مونده به اعزام داشتیم از دوستان در مورد خدمت و آموزشی و پادگان های خوب و ... می پرسیدیم و انصافا هم دوستان عزیزمون خیلی راهنمایی های خوبی داشتند و بالاخره خدمت ما هم با همه خوبی ها و بدی هایی که داشت بالاخره تموم شد و بالاخره امروز تسویه حساب کردم و برگه رهایی رو گرفتم . البته من ترخیصی 1 فروردین بودم که دیگه از امروز شروع کردن به ترخیص .
ایشالا همه دوستان هم خدمت خودشون رو به خوبی و خوشی و سلامتی تموم کنند و این دوره رو پشت سر بذارن![]()
سلام دوستان
ما امروز از 05 ازاد شدیم
کلا زیاد سخت نگرفتن
از 24 تا 17 فروردین هم مرخصی گرفتیم.خدا این ارتش رو از ما نگیر
نبوود 22 روز میان دوره اموزشی![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)