در گفت و گو با فارس
عباسفرد: امصلال در درون دروازه مشكل دارد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: امصلال قطر دروازهبان ضعيفي دارد و اين براي ما يك امتياز مثبت به شمار ميرود.
عليرضا عباسفرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس خاطرنشان كرد: من پيگير بازي هاي ليگ قطر هستم و ام صلال را خوب ميشناسم. آنها بازيكنان خارجي خوبي دارند اما در درون دروازه و كناره هاي زمين دچار مشكل هستند و اين مسئله يك امتياز مثبت براي استقلال محسوب ميشود.
وي ادامه داد: ما يك بازي سخت در قطر پيش رو داريم اما با روحيه خوبي كه نزد بازيكنان استقلال سراغ دارم ميتوانيم اين تيم را در خانه اش شكست دهيم. ضمن اينكه نسبت به بازي گذشته مقابل ملوان سياوش اكبرپور و پيروز قرباني را در اختيار داريم و اين 2 بازيكن مي توانند براي ما در قطر موثر باشند.
مهاجم استقلال در خصوص تمرينات اين تيم در تعطيلات نوروز و همچنين ديدار استقلال با ملوان عنوان كرد: در تعطيلات نوروز كارهاي تاكتيكي را پيگيري كرديم به شكلي كه فشار زيادي به بدن بازيكنان وارد نشد. در بازي با ملوان نشان داديم كه اين تمرينات چقدر موثر بود و با تلاش مضاعف عيدي خوبي به هوادارانمان داديم.
وي اظهار داشت: اميدوارم بتوانيم با پيروزي در قطر هر 3 امتياز بازي را كسب كرده و خود را به عنوان يكي از مدعيان صعود معرفي كنيم.
انتهاي پيام/