دوستان امکانش هست که دو عدد بسته شبانه نا محدود سه ساعته بصورت همزمان بخرم که بعد از تموم شدن بسته اول از دومی استفاده کنه ؟
دوستان امکانش هست که دو عدد بسته شبانه نا محدود سه ساعته بصورت همزمان بخرم که بعد از تموم شدن بسته اول از دومی استفاده کنه ؟
اره ميشه دو تا باهم
3G Irancell
Sabzevar(Khurasan Razavi)
2:00 AM
پس مردم به چی اعتراض دارند ؟! ایشون خیلی وضع مالیش خوبه حتما که فکر کرده بقیه ملت هم قیمت براشون خوبه و اعتراض ندارن !!!مردم روی قیمت معترض نبودند ما نیز در ابتدای کار یک بار تعرفهها را بازنگری کرده و در نهایت رقمی به عنوان سقف تعرفه در نظر گرفتیم.
مردم هم به قیمت و هم به کیفیت تخمی ADSL اعتراض دارند .
واقعا مضحک و شرم آور هستش صحبت های بی منطق به اصطلاح معاون وزیر یک کشور . حتما جیبش رو پر کردن که اینجوری گفته .
به جای اینکه شرکت های ارایه کننده که چندین سال دارن ملت رو میچاپن قیمت رو پایین بیارند و از دزدی خودشون کم کنند حالا راست کردن رو شرکت هایی نظیر ایرانسل و...
دوستان بیان اگه راهی داره اعتراض خودمون رو برسونیم به گوش وزیر . از سامانه 195 میشه تماس گرفت و نظرمون رو بگیم ؟!
Last edited by ™...; 08-05-2016 at 02:08.
شرکتهای ندا از گیگی 2000 تومان ایرانسل حسابی سوختن چون هم دوست ندارن مشترکهاشون رو از دست بدن و هم از دزدی هاشون برای فروش گرون ترافیک و همینطور فروختن ترافیک داخلی که براشون رایگان در میاد کم بشه برای همین فشار آوردن بهشون در ضمن صاحب بیشتر این شرکتها از برادران هستند و اینها عروسک خیمه شب بازیشون هستند.
ظاهرا شرکت های ADSL رو مجبور کردن هرگیگ رو 3600 با مالیات حساب کنن
چون هزار جور اسم میزارن روش تا ارزون تر بفروشن . فشفشه - ترقه - جشنواره فروش و ...
الان هم میخوان گند بزنن به اینترنت همراه
که البته فقط شامل ایرانسل میشه . چون همراه اول که همون 4 تومنه . رایتل هم منظقه جنگ زده ست
اگه به جای کف قیمت ، سقف قیمت تعیین میکردن کسب و کار همه سرجاش بود . فضا هم رقابتی میشد
برای استفاده از بسته شبانه 3 ساعته حتما باید یه باز خاموش روشن کرد دیتا رو؟
اینطوری که باید تا ساعت 2 بیدار موند
بله همینطوره
حتما كه نه دوست من
ولي بزني بد نيست محكم كاري
من خودم استفاده كردم
نه شبانه چون بيدار بودم روزانه بدون مشكل خودش درست حساب ميكرده يعني ميكنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام عزیزان
نرم افزاری واسه اندروید نیست که گزینه 4g only داشته باشه دیگه وصل نشه به 3g ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)