تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2093 از 2608 اولاول ... 109315931993204320832089209020912092209320942095209620972103214321932593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,921 به 20,930 از 26072

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستانم من الان از آسیا تک و های وب دارم هر دو مشکل نویز زاید خط دارم که بخاطر فاصله از مرکز مخابراتی هست و اصلا درست نمیشه

میخواستم بدونم برم سراغ مخابرات؟ یعنی برم ممکنه بهتر بشه؟ یا میشه کاری کنم یکی از خطهام فیبر بشه؟ یا شدنی نیست؟
    زیاد فرقی نداره اگه بیاین مخابرات ممکنه باز هم نویز داشته باشین. بیشتر موارد مربوط به نویز از خطوط قدیمی و فاصله و سیم کشی و ... هست و خیلی کم پیش میاد از شرکت ارائه دهنده باشه
    اگه مصرفتون زیاد نیست می تونین td-lte بگیرین

خب امروز دیگه امکان استفاده از سرویس تا تموم شدن حجم مشخص شده کنسل شد. اینترنتم قطع شده بود و پنل مخابرات باز میشد، زنگ زدم گفتن زمانش تموم شده، گفتم قبلا تا وقتی حجم بود میشد استفاده کرد گفتش که این مشکل رو برطرف کردن دیگه زمان منقضی شدن سرویس اینترنت قطع میشه.
    دیگه یادم رفت بپرسم که ترافیک داخلی و خارجی هم تفکیک میشه یا نه، قبلا که تفکیک نمیشد برا من کلشو خارجی حساب میکرد.
    حالا باید ببینیم چی میشه. اگه اینم تفکیک کنن که باید رفت یه شرکت دیگه، صرف نداره.
    دعا کن بتونی بری برادر. 90 درصد ما به اجبار وایسادیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

زیاد فرقی نداره اگه بیاین مخابرات ممکنه باز هم نویز داشته باشین. بیشتر موارد مربوط به نویز از خطوط قدیمی و فاصله و سیم کشی و ... هست و خیلی کم پیش میاد از شرکت ارائه دهنده باشه
    اگه مصرفتون زیاد نیست می تونین td-lte بگیرین

دعا کن بتونی بری برادر. 90 درصد ما به اجبار وایسادیم
    یکی از دلایلی که مخابرات برای فیبر قر میاد سره بقیه شرکتا دقیقا همین بحث اجباره
    یعنی اگه این فیبرم مثله مسی انحصاری نباشه ملت همه مخابراتو خالی میکنن و کمرش میشکنه

3. این کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خب امروز دیگه امکان استفاده از سرویس تا تموم شدن حجم مشخص شده کنسل شد. اینترنتم قطع شده بود و پنل مخابرات باز میشد، زنگ زدم گفتن زمانش تموم شده، گفتم قبلا تا وقتی حجم بود میشد استفاده کرد گفتش که این مشکل رو برطرف کردن دیگه زمان منقضی شدن سرویس اینترنت قطع میشه.
    دیگه یادم رفت بپرسم که ترافیک داخلی و خارجی هم تفکیک میشه یا نه، قبلا که تفکیک نمیشد برا من کلشو خارجی حساب میکرد.
    حالا باید ببینیم چی میشه. اگه اینم تفکیک کنن که باید رفت یه شرکت دیگه، صرف نداره.
    این مخابرات انقدر بی حساب کتابه که ... صاحبشو نمیشناسه!
    باید خودمون اینجا تجربیاتمونو بگیم شاید سر از کارشون در اووردیم (که بازم بعیده!)
    من 29 اردیبهشت تمدید کرده بودم و تو پنل زده بود تاریخ اتمام 28 خرداد، که تا این لحظه هنوز وصله
    2-3 روز دیگه بگذره ببینم چی میشه وضعیت
    شما سر تایم خاصی قطع شد نتت؟ مثلا همون روز از ماه که تمدید کرده بودی یا کاملا رندوم بود؟

5. این کاربر از Ashkan R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت پیش پرداختی که حدود دو ماه از تاریخش گذشته بود و داشتم ازش لذت میبردم ، دیشب یهو قطع شد و فقط سایت مخابراتو باز میکرد. خلاصه سرویس قبلی که دو مگ بود و حدود 60 گیگ از حجمش مونده بود پرید.سرویس جدید چهار مگ گرفتم ولی هییچ فرقی با قبلی نداره ، سرعت دانلود حدود 200-240 کیلو بر ثانیه است ، زنگ زدم 2020 میگه خطط نویز داره دوستان نظر بدن چاره چیه : 1- آیا با تعویض سرویس دهنده مثلا به پارس آنلاین یا... درست میشه؟ 2-آیا با تعویض سیم کشی از جعبه در خونه تا منزل درست میشه؟ 3-یا راه حل دیگه؟
    مشخصات خط: 248 :(SNR Margin (0.1dB
    attenuation:375
    راستی از دیشب تا حالا حتی یک مگ هم از حجم باقی مونده کم نشده، مودم هم هفت هشت بار ری استارت کردم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت پیش پرداختی که حدود دو ماه از تاریخش گذشته بود و داشتم ازش لذت میبردم ، دیشب یهو قطع شد و فقط سایت مخابراتو باز میکرد. خلاصه سرویس قبلی که دو مگ بود و حدود 60 گیگ از حجمش مونده بود پرید.سرویس جدید چهار مگ گرفتم ولی هییچ فرقی با قبلی نداره ، سرعت دانلود حدود 200-240 کیلو بر ثانیه است ، زنگ زدم 2020 میگه خطط نویز داره دوستان نظر بدن چاره چیه : 1- آیا با تعویض سرویس دهنده مثلا به پارس آنلاین یا... درست میشه؟ 2-آیا با تعویض سیم کشی از جعبه در خونه تا منزل درست میشه؟ 3-یا راه حل دیگه؟
    راستی از دیشب تا حالا حتی یک مگ هم از حجم باقی مونده کم نشده، مودم هم هفت هشت بار ری استارت کردم.
    ممنون

سلام بر شما

مخابرات طوری هست که حداقل سرعت تضمینی رو میذاره مثلا ۲ مگ بعد جلوشم میبینین هست آپ 16 مگ که این به اون معنی هست خط رو باز میذارن (تا هر جایی خطتتون جواب بده به حساب خودشون حالا) مثلا یکی خطش تا 12 مگابیت میکشه همونه سرعتش احتمالا شما نویز زیادی دارین در مورد سوالاتون هم :

1- انگار مشکل از کیفیت خط شماست به نظرم شرکتم عوض کنین زیاد فرقی با الان نمیکنه البته این درست هست که میگن در مناطق مختلف شرکت های مخصوصی بهتر هستن
    2- بله سیمکشی رو چک کنید از سر خط تست کنید شاید مشکلی اونجا باشه

در نهایت من همیشه میگم : (شما نمیخواد زیاد توجه کنین)
    هیچوقت از مخابرات سرویس نگیرین!

البته باید بگم سرویس های VDSL و FTTH ش شاید خوب باشن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون

سلام بر شما

مخابرات طوری هست که حداقل سرعت تضمینی رو میذاره مثلا ۲ مگ بعد جلوشم میبینین هست آپ 16 مگ که این به اون معنی هست خط رو باز میذارن (تا هر جایی خطتتون جواب بده به حساب خودشون حالا) مثلا یکی خطش تا 12 مگابیت میکشه همونه سرعتش احتمالا شما نویز زیادی دارین در مورد سوالاتون هم :

1- انگار مشکل از کیفیت خط شماست به نظرم شرکتم عوض کنین زیاد فرقی با الان نمیکنه البته این درست هست که گفته میشه در مناطق مختلف بعضی شرکت های ارائه دهنده اینترنت نسبت به بقیه بهتر هست کیفیتشون
    2- بله سیمکشی رو چک کنید از سر خط تست کنید شاید مشکلی اونجا باشه

در نهایت من همیشه میگم : (شما نمیخواد زیاد توجه کنین)
    هیچوقت از مخابرات سرویس نگیرین!

البته باید بگم سرویس های VDSL و FTTH ش شاید خوب باشن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این مخابرات انقدر بی حساب کتابه که ... صاحبشو نمیشناسه!
    باید خودمون اینجا تجربیاتمونو بگیم شاید سر از کارشون در اووردیم (که بازم بعیده!)
    من 29 اردیبهشت تمدید کرده بودم و تو پنل زده بود تاریخ اتمام 28 خرداد، که تا این لحظه هنوز وصله
    2-3 روز دیگه بگذره ببینم چی میشه وضعیت
    شما سر تایم خاصی قطع شد نتت؟ مثلا همون روز از ماه که تمدید کرده بودی یا کاملا رندوم بود؟
    واسه منم امروز قطع شد و دوباره شارژ کردم 4 مگ 240 گیگ 1 ماهه تا 28 تیر
    دفعه قبل 10 اسفند شارژ کرده بودم و تاریخ انقضاش 10 فروردین بود ولی از اون موقع دیگه شارژ نکرده بودم و همچنان کار می کرد 200 گیگ هم باقی مونده بود
    Last edited by L.utus; 19-06-2018 at 21:03.

10. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واسه منم امروز قطع شد و دوباره شارژ کردم 4 مگ 240 گیگ 1 ماهه تا 28 تیر
    دفعه قبل 10 اسفند شارژ کرده بودم و تاریخ انقضاش 10 فروردین بود ولی از اون موقع دیگه شارژ نکرده بودم و همچنان کار می کرد 200 گیگ هم باقی مونده بود
    من باید 28م قطع میشدم ولی هنوز وصله، گویا دارن قطع میکنن همه رو، ببینم مال من کی قطع میشه

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب آدم تا حدودی مقدار دانلودی که کرده دستشه، و اگه بخواید دقیق تر هم بدونید برنامه هایی مثل netlimiter هستن که گزارش مصرفتون رو میدن. برای مثال این نمودار مصرف من تو 15 روز گذشته هست، که مجموع دانلود و آپلود 288 گیگه (که همش هم از سایتای خارجی بوده). خب اولا اگه سقف حجم 175 بود که تا الان تموم شده بود! از طرف دیگه وقتی این حجم رو از 700 کم میکنی همون حجمی به دست میاد که تو "حجم باقی مانده" سایت میزنه
    یه بار مودمو خاموش روشن کنید بعد برید تو پنل قسمت حجم باقیمانده ببینید چه عددی رو نشون میده
    بعد یه فایل به فرض 100 مگی از سرور خارجی دانلود کنید بعد دوباره مودم رو خاموش روشن کنید و وارد پنل بشید ببینید نسبت به قبل حجم باقی مانده چه تغییری کرده
    اگه بین الملل حساب کنه 400 مگ باید کم شده باشه ولی من امتحان کردم 100 مگ کم میشه
    اخه پنل ما پنل استان تهرانه و متاسفانه حجم مصرف شده رو با 2 روز تاخیر نشون میده
    و با این ازمایش باید 2 روز صبر کنی تا نتیجه رو ببینی
    با این حال این کارو می کنم نتیجه رو میگم
    بالاخره حواب ازمایش اومد
    واسه اینکه بفهمم پنل استان تهران می تونه ترافیک داخلی رو از خارجی جدا کنه یا نه یه ازمایش کردم:
    مودم رو خاموش روشن کردم، یک فایل 569 مگابایتی رو که از قبل توی idm گذاشته بودم رو از trainbit که اسمش توی لیست سایت های داخلیه دانلود کردم، بعد هم مودم رو خاموش و بعد از 15 -20 دقیقه دوباره روشن کردم که ببینم حجم رو چه جوری محاسبه می کنه...داخلی یا خارجی؟
    تا حالا کسی این آزمایشو توی پنل تهران انجام نداده بود (حداقل تاجایی که خبر دارم) چون پنل تهران گزارش مصرفو با 2 روز تاخیر نشون میده تا کاربر حساب کار از دستش در بره و متوجه نشه چی به چیه. حالا بعد از 2 روز نتیجه این حوری شده که توی عکس می بینید:

اون قسمت که به قرمز هایلایت کردم دانلود همون فایل 569 مگابایتیه. اولا که همه حجم رو خارجی حساب کرده دوما بیشتر از مقدار واقعی کنتور انداخته (دانلود یه فایل 569 مگابایتی رو 612 مگ حساب کرده). یعنی قضیه حجم دزدی مخابرات درسته
    اگه همه چی درست بود باید حدود 142 مگ حساب می کرد (داخلی تقسیم بر 4)
    در ضمن من مودم رو ساعت 18:05 خاموش کردم. چرا ساعت پایان اتصال رو 18:10 زده خدا می دونه! شاید همین 5 دقیقه که مودم خاموش بوده باعث شده به جای 569 مگ 612 مگ رو حساب کنه
    خلاصه همین دیگه.
    مخابرات کلا نمیتونه ترافیک رو تفکیک کنه یا اینکه می تونه بکنه ولی در راستای همون سیاست حجم دزدی این کارو نمی کنه. سیستماشونم داغونه. گفتم خبر داشته باشین
    Last edited by whitewolf; 20-06-2018 at 14:45.

13. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بالاخره حواب ازمایش اومد
    واسه اینکه بفهمم پنل استان تهران می تونه ترافیک داخلی رو از خارجی جدا کنه یا نه یه ازمایش کردم:
    مودم رو خاموش روشن کردم، یک فایل 569 مگابایتی رو که از قبل توی idm گذاشته بودم رو از trainbit که اسمش توی لیست سایت های داخلیه دانلود کردم، بعد هم مودم رو خاموش و بعد از 15 -20 دقیقه دوباره روشن کردم که ببینم حجم رو چه جوری محاسبه می کنه...داخلی یا خارجی؟
    تا حالا کسی این آزمایشو توی پنل تهران انجام نداده بود (حداقل تاجایی که خبر دارم) چون پنل تهران گزارش مصرفو با 2 روز تاخیر نشون میده تا کاربر حساب کار از دستش در بره و متوجه نشه چی به چیه. حالا بعد از 2 روز نتیجه این حوری شده که توی عکس می بینید:

اون قسمت که به قرمز هایلایت کردم دانلود همون فایل 569 مگابایتیه. اولا که همه حجم رو خارجی حساب کرده دوما بیشتر از مقدار واقعی کنتور انداخته (دانلود یه فایل 569 مگابایتی رو 612 مگ حساب کرده). یعنی قضیه حجم دزدی مخابرات درسته
    اگه همه چی درست بود باید حدود 142 مگ حساب می کرد (داخلی تقسیم بر 4)
    در ضمن من مودم رو ساعت 18:05 خاموش کردم. چرا ساعت پایان اتصال رو 18:10 زده خدا می دونه! شاید همین 5 دقیقه که مودم خاموش بوده باعث شده به جای 569 مگ 612 مگ رو حساب کنه
    خلاصه همین دیگه.
    مخابرات کلا نمیتونه ترافیک رو تفکیک کنه یا اینکه می تونه بکنه ولی در راستای همون سیاست حجم دزدی این کارو نمی کنه. سیستماشونم داغونه. گفتم خبر داشته باشین
    دوست عزیز شما اشتباه حساب میکنی دیگه!
    قرار نیست ۵۶۹ مگابایتی رو یک چهارم حساب بکنه!
    وقتی به من ۷۰۰ گیگ حجم میده
    فرقی نمیکنه شما داخلی حساب بکنی یا خارجی! هر حجمی دانلود بکنی همون مقدار کم میشه چه داخلی چه خارجی!
    یعنی اینکه شما فکر میکنی یک چهارم حساب میشه این نیست!
    و اینکه فایلتون ۵۶۹ مگ بوده و یک کم بیشتر حساب میکنه هم دلیلش اینه هر فایلی دانلود میکنید بین ۵- ۱۰ درصد هم اپلود انجام میشه یعنی مثلا اگه ۱ گیگ دانلود کنید بین ۵۰ تا ۱۵۰-۲۰۰ مگ هم‌ اپلود انجام میشه واسه دریافتش واسه این بیشتر برات زده

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •