بالاخره حواب ازمایش اومد
واسه اینکه بفهمم پنل استان تهران می تونه ترافیک داخلی رو از خارجی جدا کنه یا نه یه ازمایش کردم:
مودم رو خاموش روشن کردم، یک فایل 569 مگابایتی رو که از قبل توی idm گذاشته بودم رو از trainbit که اسمش توی لیست سایت های داخلیه دانلود کردم، بعد هم مودم رو خاموش و بعد از 15 -20 دقیقه دوباره روشن کردم که ببینم حجم رو چه جوری محاسبه می کنه...داخلی یا خارجی؟
تا حالا کسی این آزمایشو توی پنل تهران انجام نداده بود (حداقل تاجایی که خبر دارم) چون پنل تهران گزارش مصرفو با 2 روز تاخیر نشون میده تا کاربر حساب کار از دستش در بره و متوجه نشه چی به چیه. حالا بعد از 2 روز نتیجه این حوری شده که توی عکس می بینید:
اون قسمت که به قرمز هایلایت کردم دانلود همون فایل 569 مگابایتیه. اولا که همه حجم رو خارجی حساب کرده دوما بیشتر از مقدار واقعی کنتور انداخته (دانلود یه فایل 569 مگابایتی رو 612 مگ حساب کرده). یعنی قضیه حجم دزدی مخابرات درسته
اگه همه چی درست بود باید حدود 142 مگ حساب می کرد (داخلی تقسیم بر 4)
در ضمن من مودم رو ساعت 18:05 خاموش کردم. چرا ساعت پایان اتصال رو 18:10 زده خدا می دونه! شاید همین 5 دقیقه که مودم خاموش بوده باعث شده به جای 569 مگ 612 مگ رو حساب کنه
خلاصه همین دیگه.
مخابرات کلا نمیتونه ترافیک رو تفکیک کنه یا اینکه می تونه بکنه ولی در راستای همون سیاست حجم دزدی این کارو نمی کنه. سیستماشونم داغونه. گفتم خبر داشته باشین