تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2093 از 4105 اولاول ... 1093159319932043208320892090209120922093209420952096209721032143219325933093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,921 به 20,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد یگان صنایع هوایی وزارت دفاع داره؟

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    جای کویتی افتادی
    فقط ممکنه شیفت عید رو نگتون دارن! شایدم نگه ندارن!
    فقط در همین حد بهت بگم که 3 تا از همدوره ای های من اونجا افتادن و الان دارن عشق و حال میکنن
    تشکر دوست عزیز، اگه شیفت عید نگهمون دارند جریانش چجوریاست؟ چند روز باید بمونیم؟ مرخصی هم داره؟ شیفت شب هم باید وایسیم؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    من الان دارم دوره آموزشیم رو تو عجب شیر! میگذرونم ! عالی نیست اما خیلی بدم نیست ! چنتا سوال داشتم

- میگن احتمال زیاد مارو از 26 مرخص کنن تا 15 فروردین برا عید ! درسته این ؟!
    - من متاهل ام. تک فرزند هم هستم اما فقط مدارک تاهل رو ازم گرفتن ! بهمون هم گفتن اصلا 100% نیست که حتما شهر خودتون باشید ! چطوریاست این جریان ؟! دوستانی که آشنائی دارن ، اگه تبریز بیفتم کدوم مراکز برا ارتش هست ؟! (رشتم هم فناوری اطلاعات)
    - ما خشم شب یا رزم شب نداریم ؟!

و یه سوال عجیب ! پدر زنی که پسر نداره ، میتونه درخواست بده سابقه جبهه و جانبازیش برا دامادش اعمال بشه ؟!!

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر دوست عزیز، اگه شیفت عید نگهمون دارند جریانش چجوریاست؟ چند روز باید بمونیم؟ مرخصی هم داره؟ شیفت شب هم باید وایسیم؟
    خواهش میکنم ، والا دقیق نمیدونم نگهتون دارن یا نه! اما اگه هم بخوان نگه دارن فکر نکنم بیشتر از 4-5 روز بشه
    شانس آوردی شب عیدی موقع تقسیم نیوفتادی گروه های پدافند هوافضا (واقعا گروه هاش تو مخه)

5. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    من الان دارم دوره آموزشیم رو تو عجب شیر! میگذرونم ! عالی نیست اما خیلی بدم نیست ! چنتا سوال داشتم

- میگن احتمال زیاد مارو از 26 مرخص کنن تا 15 فروردین برا عید ! درسته این ؟!
    - من متاهل ام. تک فرزند هم هستم اما فقط مدارک تاهل رو ازم گرفتن ! بهمون هم گفتن اصلا 100% نیست که حتما شهر خودتون باشید ! چطوریاست این جریان ؟! دوستانی که آشنائی دارن ، اگه تبریز بیفتم کدوم مراکز برا ارتش هست ؟! (رشتم هم فناوری اطلاعات)
    - ما خشم شب یا رزم شب نداریم ؟!

و یه سوال عجیب ! پدر زنی که پسر نداره ، میتونه درخواست بده سابقه جبهه و جانبازیش برا دامادش اعمال بشه ؟!!

مرسی
    شما روی هیچ مرخصی حساب نکن،شاید بهتون بدن ولی تاریخش رو زودتر بهتون نمیگن
    متاهل ها رو حتما میفرستن شهر خودشون اما اگر یکانی باشی که شهر خودت نداره میندازن استان همجوار،این قانونشه ولی من هرکسی رو در طول سربازیم دیدم افتاده شهر خودش(متاهل ها)
    خشم شب خیلی وقته منسوخ شده،ولی رزم شب هست
    رزم شب چیز خاصی نیست تجهیزات سبک و راحت یه شب پیاده روی و مسیریابی و ...
    در کل سخت نیست

7. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم که لطفا افرادی که اطلاع دقیق دارن بهم جواب بدید ممنون میشم ( چون خیلیا بهم جواب های متفاوت دادن)
    من دانشجو ارشدم ترم اخر چند وقت قبل چشم پزشکی که رفتم شماره چشم به این صورت بود :
    sph 2 و cvl 3.75 و avg 3.87 و اون چشمم sph2.75 و cvl 3.75 و avg 4.62 می خواستم بدون من امید دارم معاف بشم
    چون اگه شماره استیکماتم نصف نشه هر د و چشمم بالای 5 ولی نصف بشه نه آیا شماره استیکمات نصف حساب می کنند ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام به تمام عزیزان
    اعزام 1 اردیبهشت هستم.علاقه دارم در مرز و به خصوص گمرک خدمت کنم.
    اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند،لطفا یه لطفی کنند به ما هم برسونند.
    لطفا راهنمایی کنید چگونه میتونم توی یکی از گمرک های مرزی غرب کشور(کردستان-کرمانشاه وایلام)2 خدمت کنم؟؟؟؟؟؟

Last edited by goodb; 15-03-2014 at 08:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان وبرادران گرامی این دادشتون:
    میشه حین خدمت سربازی،با مدرک مهندسی دانشگاه صنعتی دولتی در ارتش یا سپاه استخدام شد؟( مهارت ها:مهارت کامپوتری وطراحی سایت+زبان انگلیسی+علاقه شدید به ورزش وجنب وجوش)

با تشکر پیش یا پیش از پاسخ هایتان
    سال نوتان هم مبارک

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اینکه کسی کجا میفته ربطی به زودتر یا دیر تر پست کردن دفترچه داره یا نه ؟
    نه زیاد موثر نیست.
    یعنی تقسیمات شانسیه!
    ولی تو بعضی از ماه ها بعضی از ارگانها شاید بیشتر نیرو بگیرین و به دنبالش ارگانای دیگه کمتر

اگه سرماخوردگی داشته باشیم که نیاز به استراحت داشته باشه،موقع مرخصی از کجا باید گواهی بگیریم که تو برگشت در اموزشی قبولش کنن و ترتیب عمل بدن؟
    تو آموزشی معمولا استعلاجی بیرون رو قبول نمیکنن و فقط از بیمارستان ها و درمانگاه های همون ارگان باید باشه که اونم باید بهداری پادگان تایید کنه که معمولا هم بسته به نوع بیماری استراحت در محل کار ( تو پادگان ) میده

من سینوزیت مزمن دارم چن ساله و کلی هم مدرک ،از روزی هم که رفتم آموزشی به زور هفته ای 1 بتامتازون تونستم سرپا باشم ولی الان دیگه شدید حالت تهوع و سردرد دارم،پنجشنبه رو که مرخصی دادن رفتم کلینیک و چن تا آمپول زدم،الان فقط دنبال راهیم که بذارن یه روز تو همون آسایشگاه باشم و استراحت کنم یا نهایتش بذارن کلاه یا هدبند بذارم.
    کسی راهی میدونه؟
    بالا که یه توضیح کوچیکی دادم....
    در مورد سرماخوردگی و این نوع بیماری ها همون دکتر بهداری هم اگه سرباز نباشه و انصاف داشته باشه استراحت در محل کار میده

سلام.می خواستم بپرسم یگان های ارتش در تهران که کار اداری باشن کجا هستن؟
    اگه کسی هم بدونه خیلی جوابش طولانیه!

سلام به تمام عزیزان
    لطفا راهنمایی کنید چگونه میتونم توی یکی از گمرک های مرزی غرب کشور(کردستان-کرمانشاه وایلام)2 خدمت کنم؟؟؟؟؟؟

همه میخوان مرز نیفتن ، شما میخوای بیفتی !
    کسی اگه تجربه داره کمک کنه چون کمتر کسی دنبال این نوع پذیرشه

البته یه راه داره که باید اینقدر شر باشی که خودشون منتقلت کنن لب مرز

دوستان وبرادران گرامی این دادشتون:
    میشه حین خدمت سربازی،با مدرک مهندسی دانشگاه صنعتی دولتی در ارتش یا سپاه استخدام شد؟( مهارت ها:مهارت کامپوتری وطراحی سایت+زبان انگلیسی+علاقه شدید به ورزش وجنب وجوش)

با تشکر پیش یا پیش از پاسخ هایتان
    سال نوتان هم مبارک

میشه و باید مسئولت یا یکی که بتونه نامه درخواست استخدام بزنه برات اقدام کنه .

البته پیشنهاد میشه که اول خدمتت تموم شه بعد اقدام کنی. چون یکی از شرایط استخدامش اینه که بعد از یک سال اگر نخواستنت میتونن بندازنت بیرون !

12. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام به تمام عزیزان

مرزای شرقی بهتره ها ) علی الخصوص جنوب شرقی راهشم اینه که از نقل و انتقالات استفاده کنید. تا دلتون بخواد سربازی هست که نمیخواد تو مرز باشه با هم هماهنگ کنید و جاتونو عوض کنید.

14. این کاربر از rezakiaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •