دوستان کسی اطلاعاتی در مورد یگان صنایع هوایی وزارت دفاع داره؟
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد یگان صنایع هوایی وزارت دفاع داره؟
تشکر دوست عزیز، اگه شیفت عید نگهمون دارند جریانش چجوریاست؟ چند روز باید بمونیم؟ مرخصی هم داره؟ شیفت شب هم باید وایسیم؟
سلام به دوستان
من الان دارم دوره آموزشیم رو تو عجب شیر! میگذرونم ! عالی نیست اما خیلی بدم نیست ! چنتا سوال داشتم
- میگن احتمال زیاد مارو از 26 مرخص کنن تا 15 فروردین برا عید ! درسته این ؟!
- من متاهل ام. تک فرزند هم هستم اما فقط مدارک تاهل رو ازم گرفتن ! بهمون هم گفتن اصلا 100% نیست که حتما شهر خودتون باشید ! چطوریاست این جریان ؟! دوستانی که آشنائی دارن ، اگه تبریز بیفتم کدوم مراکز برا ارتش هست ؟! (رشتم هم فناوری اطلاعات)
- ما خشم شب یا رزم شب نداریم ؟!
و یه سوال عجیب !پدر زنی که پسر نداره ، میتونه درخواست بده سابقه جبهه و جانبازیش برا دامادش اعمال بشه ؟!!
مرسی![]()
خواهش میکنم ، والا دقیق نمیدونم نگهتون دارن یا نه! اما اگه هم بخوان نگه دارن فکر نکنم بیشتر از 4-5 روز بشه
شانس آوردی شب عیدی موقع تقسیم نیوفتادی گروه های پدافند هوافضا (واقعا گروه هاش تو مخه)
شما روی هیچ مرخصی حساب نکن،شاید بهتون بدن ولی تاریخش رو زودتر بهتون نمیگن
متاهل ها رو حتما میفرستن شهر خودشون اما اگر یکانی باشی که شهر خودت نداره میندازن استان همجوار،این قانونشه ولی من هرکسی رو در طول سربازیم دیدم افتاده شهر خودش(متاهل ها)
خشم شب خیلی وقته منسوخ شده،ولی رزم شب هست
رزم شب چیز خاصی نیست تجهیزات سبک و راحت یه شب پیاده روی و مسیریابی و ...
در کل سخت نیست
با سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم که لطفا افرادی که اطلاع دقیق دارن بهم جواب بدید ممنون میشم ( چون خیلیا بهم جواب های متفاوت دادن)
من دانشجو ارشدم ترم اخر چند وقت قبل چشم پزشکی که رفتم شماره چشم به این صورت بود :
sph 2 و cvl 3.75 و avg 3.87 و اون چشمم sph2.75 و cvl 3.75 و avg 4.62 می خواستم بدون من امید دارم معاف بشم
چون اگه شماره استیکماتم نصف نشه هر د و چشمم بالای 5 ولی نصف بشه نه آیا شماره استیکمات نصف حساب می کنند ؟؟؟؟
سلام به تمام عزیزان
اعزام 1 اردیبهشت هستم.علاقه دارم در مرز و به خصوص گمرک خدمت کنم.
اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند،لطفا یه لطفی کنند به ما هم برسونند.
لطفا راهنمایی کنید چگونه میتونم توی یکی از گمرک های مرزی غرب کشور(کردستان-کرمانشاه وایلام)2 خدمت کنم؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by goodb; 15-03-2014 at 08:04.
دوستان وبرادران گرامی این دادشتون:
میشه حین خدمت سربازی،با مدرک مهندسی دانشگاه صنعتی دولتی در ارتش یا سپاه استخدام شد؟( مهارت ها:مهارت کامپوتری وطراحی سایت+زبان انگلیسی+علاقه شدید به ورزش وجنب وجوش)
با تشکر پیش یا پیش از پاسخ هایتان
سال نوتان هم مبارک
![]()
نه زیاد موثر نیست.
یعنی تقسیمات شانسیه!
ولی تو بعضی از ماه ها بعضی از ارگانها شاید بیشتر نیرو بگیرین و به دنبالش ارگانای دیگه کمتر
تو آموزشی معمولا استعلاجی بیرون رو قبول نمیکنن و فقط از بیمارستان ها و درمانگاه های همون ارگان باید باشه که اونم باید بهداری پادگان تایید کنه که معمولا هم بسته به نوع بیماری استراحت در محل کار ( تو پادگان ) میده
بالا که یه توضیح کوچیکی دادم....
در مورد سرماخوردگی و این نوع بیماری ها همون دکتر بهداری هم اگه سرباز نباشه و انصاف داشته باشه استراحت در محل کار میده
اگه کسی هم بدونه خیلی جوابش طولانیه!
همه میخوان مرز نیفتن ، شما میخوای بیفتی !
کسی اگه تجربه داره کمک کنه چون کمتر کسی دنبال این نوع پذیرشه
البته یه راه داره که باید اینقدر شر باشی که خودشون منتقلت کنن لب مرز
میشه و باید مسئولت یا یکی که بتونه نامه درخواست استخدام بزنه برات اقدام کنه .
البته پیشنهاد میشه که اول خدمتت تموم شه بعد اقدام کنی. چون یکی از شرایط استخدامش اینه که بعد از یک سال اگر نخواستنت میتونن بندازنت بیرون !
مرزای شرقی بهتره ها) علی الخصوص جنوب شرقی
راهشم اینه که از نقل و انتقالات استفاده کنید. تا دلتون بخواد سربازی هست که نمیخواد تو مرز باشه با هم هماهنگ کنید و جاتونو عوض کنید.
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)