سلام
اقا همین اول کار ، قضیه این افزاریش قیمت ها رو لطفا توضیح بدید و اینکه به طور متوسط هر سرویس چقدر افزایش قیمت خواهد داشت !
ممنونات
سلام
اقا همین اول کار ، قضیه این افزاریش قیمت ها رو لطفا توضیح بدید و اینکه به طور متوسط هر سرویس چقدر افزایش قیمت خواهد داشت !
ممنونات
و از کی شروع میشه این طرح
من 27 روز از قرار دادم مونده و قصد دارم از پارس آنلاین به یک شرکت دیگه مهاجرت کنم برای قطع شدن کامل سرویسم باید تلفنی تماس بگیرم یا باید حضوری انجامش بدم ؟
سلام
خوب اگه سرویس جدید رو رزرو کنید و اون 400 مگ رو هم تموم کنید ، سرویس سوویچ میشه و سرویس جدید بکل جایگزین قبلی میشه ! اون 20 روز هم میپره ، 400 مگ هم که دانلود شده و پریده ! میتونید یه گیگ حجم بخرید و مصرف اون رو تا پایان 20 روز کنترل کنید
سلام
باید حضوری برید و برگه تخلیه رو پر کنید .
افزایش قیمت که تو خبر بود آیا اعمال شده یا نه?
چرا تو زمان دانلود رایگان این همه قطع میشه تو یک ساعد بالای 20 بار قطع شد مجبور شدم مودمو خامو روشن کنم.
دوستان گول این حرف ها رو نخورید . اینا همش تبلیغه که تو این وضع گرونی برید پول بدید و سرویستون رو تمدید کنید.![]()
دوستان بجای این همه حرف زدن بیهوده بیاین یه راهی بگید بشه سرعتو چند کیلوبایتی بیشتر کرد.![]()
توی فیس بووک یه پروفایل به اسم پارس آنلاین اصفهان ساخته ـن و میگن که تا پایان آذر ، اینترنت 4 مگابایتی ارائه میشه !!
صفحه فیس بوکش رو بده لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)