تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2093 از 3745 اولاول ... 1093159319932043208320892090209120922093209420952096209721032143219325933093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,921 به 20,930 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

از من که قشنگ معلومه لیمیت شده :|
    الان روی 120 قفله با لینک داخلی و تازه سرور آسیاتک هم هست :| یعنی باید نهایت سرعت رو بده چون سرور خودِ آسیاتکه
    ولی محدودش میکنن حرومیا ...
    تو لیمیت کردن که شکی نیست
    فق بحث دائمی بودنشه یا مقطعی بودنشه
    چون ممکنه بازم باز شه
    البت احتمالش کمه الان تو تعرفه هاش اینو دیدم
    شهاب تکـ 6 گيگ در سال4 تا 10 صبح رايگان با حداقل 88گيگ
    یعنی شبی 3 گیگ معلومه قراره حد دانلود بزارن یا لیمیت کنن
    اگه حد بزارن بهتره تا لیمیت اونجوری تو 4 شب 80 گیگ رو دان میکنی و برا 26 شب بقیه لازم نیست کااامپیوترو روشن بزاری برق مصرف کنه
    اما باید اعتراضی بکنیم اینجوری نمیشه یه چند شبی باید هی زنگ برنیم شاید اصابشون خرد شد ورداشتن لیمیتو

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

عجب من میخواستم به اسیاتک بپیوندم دو مگ بگیرم اگه سرعت 90 باشه تو شب ارزش نداره پولم ندارم 10 مگ بگیرم بابا 45 تومن میدی اون وقت سرعت 100 باشه خیلی بی انصافیه پارس آنلاین خدا رحمتش کنه 25 تومن میدادم شبی 6 7 گیگ هم دانلود میکردم یه زمانی هم شبی 13 14 گیگ ببین کارمون به کجا رسیده !!

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    بله یه زمانی من پارس داشتم سرویس 128 داشتم بعدشم 512 گرفتم هرشب کلی دانلود میکردیم که سرعتش کم شد رفتم پیشگامان 512 نامحدود گرفتم اونم ماهی 10 تومن
    بعدش شد ماهی 24 تومن ولی چون خوب بود میگرفتم ولی سرعتش کم شد ! دیگه اومدم آسیاتک
    چیکار کنیم دیگه بیشتر تفریحمون همینه ، منم ماهی 45 برام زیاده ولی چاره ای نیست
    تازه الان باید سرویس 10 مگ بگیرم که نزدیک 50 تومن میشه با مالیات و دزدی و ...
    هرچی پول بیشتر میدیم بدتر میشه کیفیت
    اَه اَه کجا گیر کردیما
    کشورای دیگه اصلا محدود و نامحدود و شبانه و روزانه ندارن که ، یه اینترنت دارن که سرعتش بالاس و پینگ عالی و نامحدود

3. 2 کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

عجب من میخواستم به اسیاتک بپیوندم دو مگ بگیرم اگه سرعت 90 باشه تو شب ارزش نداره پولم ندارم 10 مگ بگیرم بابا 45 تومن میدی اون وقت سرعت 100 باشه خیلی بی انصافیه پارس آنلاین خدا رحمتش کنه 25 تومن میدادم شبی 6 7 گیگ هم دانلود میکردم یه زمانی هم شبی 13 14 گیگ ببین کارمون به کجا رسیده !!

اره پارس هم بودیم خوب بود شبی 13 گگیگ دان میزدیم یادش بخیر البته بیشتر مواقع نامحدود بودم بجز 5 ماه اخر
    ولی پارس صرفه نداره 1/3 دانلود رو بخوای بدی
    30 گیگ شبا دان کنی باید 39 تومن بدی بعد فرق زیادی نداره 2 مگ و 10 مگ حدود 4 تومن
    دور و بر 150 هست چون هم تورنت دان میکنم هم از سرور داخلی نمیتونم دقیقشو بگم cucusoft هم ندارم دقیقشو بگم

5. این کاربر از rahyarpaul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

تو لیمیت کردن که شکی نیست
    فق بحث دائمی بودنشه یا مقطعی بودنشه
    چون ممکنه بازم باز شه
    البت احتمالش کمه الان تو تعرفه هاش اینو دیدم
    شهاب تکـ 6 گيگ در سال4 تا 10 صبح رايگان با حداقل 88گيگ
    یعنی شبی 3 گیگ معلومه قراره حد دانلود بزارن یا لیمیت کنن
    اگه حد بزارن بهتره تا لیمیت اونجوری تو 4 شب 80 گیگ رو دان میکنی و برا 26 شب بقیه لازم نیست کااامپیوترو روشن بزاری برق مصرف کنه
    اما باید اعتراضی بکنیم اینجوری نمیشه یه چند شبی باید هی زنگ برنیم شاید اصابشون خرد شد ورداشتن لیمیتو
    من که اول 2 مگ گرفتم سرعتم کمتر از 120 بود زنگ زدم تهران کلی پول تلفن دادم جوابشون این بود : حداقل سرعتت 64 باید باشه اگه کمتر از 64 هست باید درست بشه
    از 64 کیلو تا 120 هست
    بعدشم که سرعت 120 شد گفتند : سرعتت خیلی هم عالیه و کاریش نمیشه کرد خیلی ها سرعتشون کمترم هست
    پشتیبانی شهر خودمونم که میگفت در مورد سرعت شبانه باید با تهران صحبت کنی که تهرانم ریده با این صحبت کردنش
    بریم 10 مگ بگیریم حداقل 250 باشه !
    اینا در مورد شبانه جواب درست نمیدن
    اولش 1 مگ گرفتم سرعتش خیلی کم بود بعد گفتم یکم بیشتر بدم 2 مگ بگیرم الانم باید یکم بیشتر بدم 10 مگ بگیرم ! عجب وضعی راه انداختن جیب بُرا
    Last edited by mostafamz2010; 19-02-2015 at 02:49.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من که اول 2 مگ گرفتم سرعتم کمتر از 120 بود زنگ زدم تهران کلی پول تلفن دادم جوابشون این بود : حداقل سرعتت 64 باید باشه اگه کمتر از 64 هست باید درست بشه
    از 64 کیلو تا 120 هست
    بعدشم که سرعت 120 شد گفتند : سرعتت خیلی هم عالیه و کاریش نمیشه کرد خیلی ها سرعتشون کمترم هست
    پشتیبانی شهر خودمونم که میگفت در مورد سرعت شبانه باید با تهران صحبت کنی که تهرانم ریده با این صحبت کردنش
    بریم 10 مگ بگیریم حداقل 250 باشه !
    دو تا احتمال داره چون لیمیت براساس سرویس هست و 10 مگ باید بعد از 8 سرعتش بره بالا احتمالش هست تو اون تایم 8-10 بره رو 1 مگ
    احتمال دو :این سرویس قبلا با عنوان نیم چاشت بود از 8-10 رایگان سرعت رو 1 مگ داد ممکنه اورده باشن از 4-10 اون رو لیمیت کرده باشن
    البته چون معمولا لیمیت رو سرعته نه سرویس مثلا این لیمیت شامل همه 2 مگها میشه چه نیم بها چه رایگان
    و 8 به بعد باید سرعت بره بالا و نکته دیگه تو اون تایم لیمیت سرورای خارجی رو هم برمیدارن پس احتمال داره تو اون دو ساعت بشه از سرورای خارجی با سرعت بالا دان زد

8. 2 کاربر از rahyarpaul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دو تا احتمال داره چون لیمیت براساس سرویس هست و 10 مگ باید بعد از 8 سرعتش بره بالا احتمالش هست تو اون تایم 8-10 بره رو 1 مگ
    احتمال دو :این سرویس قبلا با عنوان نیم چاشت بود از 8-10 رایگان سرعت رو 1 مگ داد ممکنه اورده باشن از 4-10 اون رو لیمیت کرده باشن
    البته چون معمولا لیمیت رو سرعته نه سرویس مثلا این لیمیت شامل همه 2 مگها میشه چه نیم بها چه رایگان
    و 8 به بعد باید سرعت بره بالا و نکته دیگه تو اون تایم لیمیت سرورای خارجی رو هم برمیدارن پس احتمال داره تو اون دو ساعت بشه از سرورای خارجی با سرعت بالا دان زد
    نظرتون در مورد کولاک 8 تا 10 چیه؟ طبق این احتمال قاعدتا اونم باید فول اسپید باشه و بدون لیمیت

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

آره درسته احتمالش هست !
    باید تست کرد
    کاش همینطور باشه ، اگه از 4 تا 8 سرعت 250 باشه و 8 تا 10 سرعت بالا بره که عالیه اصلا زیادم میاد بعضی شبا لینک تموم میشه نمیزاریم دانلود
    من قبلا سرعت شبانم روی خط قبلیم 400 - 500 بود دیگه لینکام تموم شد خیلی شبا اصلا دانلود نمیزاشتم
    این یکی دوماه تا فروردین چندتا بازی حجیم میاد که منم باید سریع دانلود کنم نمیتونم صبر کنم شبی 2 گیگ بگیرم ، حداقل شبی 4 - 5 گیگ بشه خوبه

11. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

نظرتون در مورد کولاک 8 تا 10 چیه؟ طبق این احتمال قاعدتا اونم باید فول اسپید باشه و بدون لیمیت

من که میگم توی تایم رایگان لیمیت میشه
    اونم بستگی به سرویس داره
    اگه 2 مگ باشه 120 ، 10 مگ میگن 250 هست
    باید تست کرد ولی به نظر من از 4 تا 10 چون رایگانه سرعت محدود میشه
    اونم که گفتین 8 تا 10 فرقی نداره اونم ساعات رایگانشه و محدود میکنن
    کلا اینا (میدونین کیارو میگم) اومدن واسه محدود کردن من و شما

13. 2 کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اونم بستگی به سرویس داره
    حالا تست میزنیم شاید برا تست من یه تغییر سرعت بدم ببینم چی میشه
    من فردا تغییر میددم چک میکنم و پس فردا نتیجه میگم چون حس بیدار بودن نیست فردا هم کار تعطیله و جمعه 8 بیدار میشیم و تست رو نیگا میکنیم
    خسته هم هستیم نماز قضا میشه
    Last edited by rahyarpaul; 19-02-2015 at 03:24.

15. این کاربر از rahyarpaul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اونم بستگی به سرویس داره
    دقیقا نمیزارن آدم با خیال راحت یه سرویس بگیره بشه روش حساب کرد انگار توی یه معما گیر افتادیم همش باید از محدودیت فرار کنیم. اینقدر آدم فکرش درگیر این مسائل میشه دیگه یادش میره چی میخواد دانلود کنه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •