اول هديه استفاده ميشه دوست من
بگير بسته ٦ ماه رو
اول هديه استفاده ميشه دوست من
بگير بسته ٦ ماه رو
دوستان اگه من یه بسته 12+12 گیگ شبانه بخرم بعد یه بسته نامحدود هم فعال کنم و مثلا ساعت 3 تا 4 صبح شروع به دانلود کنم آیا از 12 گیگ شبانم کم میشه یا از بسته نامحدود؟
انشاءالله نامحدود
داداش خبر قطعیشو میخوام.آخه اگه از 12 گیگ کم کنه توی یک ساعت همش به فنا میره
برو
اگر ساعتي باشه كه حتما ساعتي اول استفاده ميشه تا اين شبانه بسته
تا الان كه اينطوري بوده حالا شانس شما
يكمم حساسيت داري
حتما موقع استفاده چک کن ببین از کدوم کم میکنه من یه بار یادمه بسته ماهانه داشتم ولی اومدم نامحدود استفاده کنم از 2:10 شروع کرده بودم فرداش دیدم بسته ماهانم تموم شدهحدود 200 مگ بود فک کنم پرید بسته روزانه بود کلا
- - - Updated - - -
حتما موقع استفاده چک کن ببین از کدوم کم میکنه من یه بار یادمه بسته ماهانه داشتم ولی اومدم نامحدود استفاده کنم از 2:10 شروع کرده بودم فرداش دیدم بسته ماهانم تموم شدهحدود 200 مگ بود فک کنم پرید بسته روزانه بود کلا
-------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
-------------------------------------------
البته هميشه سر ساعت نت و قطع و وصل كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
قبلا همچین مشکلی داشتم.
به خاطر استفاده از وب گارد هست(یکی از قابلیت های ویروس کش)
قبلا اویرا اینطوری بود.بعدم فکر کنم کاسپر اسکای هم تا حدودی این مشکل رو داشت.
خلاصه فکر کنم یکی از برنامه های کنترل پهنای باند یا فایروالت این مشکل رو به وجود میاره.
عزیزم پایین صفحه در لینک زیر نوشته پشتیبانی آنلاین. همینجا به صورت چت از کارشناس ایرانسل سوال کن:
من قبلا این مورد رو با چند نمونه قند شکن مختلف آزمایش کردم که از 6 تا 8 برابر مصرف بیشتر میشد. فکر کنم به دلیل Redirect شدن بسته ها در هنگام استفاده از قند شکن و طولانی شده مسیر و اینکه بسته ها اول باید به سرور مقصد که قندشکن در اونجا قرار داره منتقل بشن و بعد برای شما ارسال بشن یعنی یجورانی مسیر رو دور میزنن، مصرف بیشتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)