تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2092 از 3347 اولاول ... 1092159219922042208220882089209020912092209320942095209621022142219225923092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,911 به 20,920 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

8 تا بسته یک گیگابایتی هدیه
    اول هديه استفاده ميشه دوست من
    بگير بسته ٦ ماه رو

2. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان اگه من یه بسته 12+12 گیگ شبانه بخرم بعد یه بسته نامحدود هم فعال کنم و مثلا ساعت 3 تا 4 صبح شروع به دانلود کنم آیا از 12 گیگ شبانم کم میشه یا از بسته نامحدود؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان اگه من یه بسته 12+12 گیگ شبانه بخرم بعد یه بسته نامحدود هم فعال کنم و مثلا ساعت 3 تا 4 صبح شروع به دانلود کنم آیا از 12 گیگ شبانم کم میشه یا از بسته نامحدود؟
    انشاءالله نامحدود

5. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

داداش خبر قطعیشو میخوام.آخه اگه از 12 گیگ کم کنه توی یک ساعت همش به فنا میره

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

داداش خبر قطعیشو میخوام.آخه اگه از 12 گیگ کم کنه توی یک ساعت همش به فنا میره
    برو
    اگر ساعتي باشه كه حتما ساعتي اول استفاده ميشه تا اين شبانه بسته
    تا الان كه اينطوري بوده حالا شانس شما
    يكمم حساسيت داري

8. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حتما موقع استفاده چک کن ببین از کدوم کم میکنه من یه بار یادمه بسته ماهانه داشتم ولی اومدم نامحدود استفاده کنم از 2:10 شروع کرده بودم فرداش دیدم بسته ماهانم تموم شده حدود 200 مگ بود فک کنم پرید بسته روزانه بود کلا

- - - Updated - - -

حتما موقع استفاده چک کن ببین از کدوم کم میکنه من یه بار یادمه بسته ماهانه داشتم ولی اومدم نامحدود استفاده کنم از 2:10 شروع کرده بودم فرداش دیدم بسته ماهانم تموم شده حدود 200 مگ بود فک کنم پرید بسته روزانه بود کلا

-------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

-------------------------------------------

10. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

البته هميشه سر ساعت نت و قطع و وصل كنين

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم (ببخشید شاید بی ربط به موضوع این پیج باشه) دوستان من یه مدت مصرف اینترنتم خیلی بالا رفته بود اول فکر کردم شاید وای فایم هک شده ...الان با مک فیلتر کردن و کارهای دیگه ای که انجام دادم خیالم راحته که از این لحاظ مشکلی ندارم تا اینکه دیروز یه چیزی رو امتحان کردم که شوکه شدم ... من در قسمت Estimated Usage در ویندوز 8.1 که میزان تخمینی مصرف اینترنت شما رو نشون میده اون رو ریست کردم یا صفرش کردم بعد با قند شکن یه فایل 200 مگی رو دانلود کردم در کمال تعجب دیدم که تقریبا هر ده مگابایتی که دانلود میشه تو این قسمت میزان مصرف اینترنت رو حدودا 100 مگابایت نشون میده تا اینکه دانلود کامل شد و دیدم برا دانلود یه فایل 200 مگابایتی حدودا 2 گیگ اینترنت مصرف شده ... اول گفتم شاید estimated usage دقیق نباشه و مشکل داشته باشه ولی وقتی رفتم تو سایت isp که ازش اینترنت میگیرم و حساب کاربریم رو چک کردم دیدم اونجا هم حدود 2 گیگ از حجم اینترنتم کم شده ...حالا میخواستم بدونم چرا استفاده از قند شکن اینقدر زیاد اینترنت مصرف میکنه؟؟؟ ...حدودا 10 برابر .. در ضمن من از دو تا قندشکن مختلف استفاده کردم نتیجه تقریبا همین بود..
    قبلا همچین مشکلی داشتم.
    به خاطر استفاده از وب گارد هست(یکی از قابلیت های ویروس کش)
    قبلا اویرا اینطوری بود.بعدم فکر کنم کاسپر اسکای هم تا حدودی این مشکل رو داشت.
    خلاصه فکر کنم یکی از برنامه های کنترل پهنای باند یا فایروالت این مشکل رو به وجود میاره.

13. این کاربر از tak2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم پایین صفحه در لینک زیر نوشته پشتیبانی آنلاین. همینجا به صورت چت از کارشناس ایرانسل سوال کن:

15. 2 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم (ببخشید شاید بی ربط به موضوع این پیج باشه) دوستان من یه مدت مصرف اینترنتم خیلی بالا رفته بود اول فکر کردم شاید وای فایم هک شده ...الان با مک فیلتر کردن و کارهای دیگه ای که انجام دادم خیالم راحته که از این لحاظ مشکلی ندارم تا اینکه دیروز یه چیزی رو امتحان کردم که شوکه شدم ... من در قسمت Estimated Usage در ویندوز 8.1 که میزان تخمینی مصرف اینترنت شما رو نشون میده اون رو ریست کردم یا صفرش کردم بعد با قند شکن یه فایل 200 مگی رو دانلود کردم در کمال تعجب دیدم که تقریبا هر ده مگابایتی که دانلود میشه تو این قسمت میزان مصرف اینترنت رو حدودا 100 مگابایت نشون میده تا اینکه دانلود کامل شد و دیدم برا دانلود یه فایل 200 مگابایتی حدودا 2 گیگ اینترنت مصرف شده ... اول گفتم شاید estimated usage دقیق نباشه و مشکل داشته باشه ولی وقتی رفتم تو سایت isp که ازش اینترنت میگیرم و حساب کاربریم رو چک کردم دیدم اونجا هم حدود 2 گیگ از حجم اینترنتم کم شده ...حالا میخواستم بدونم چرا استفاده از قند شکن اینقدر زیاد اینترنت مصرف میکنه؟؟؟ ...حدودا 10 برابر .. در ضمن من از دو تا قندشکن مختلف استفاده کردم نتیجه تقریبا همین بود..
    من قبلا این مورد رو با چند نمونه قند شکن مختلف آزمایش کردم که از 6 تا 8 برابر مصرف بیشتر میشد. فکر کنم به دلیل Redirect شدن بسته ها در هنگام استفاده از قند شکن و طولانی شده مسیر و اینکه بسته ها اول باید به سرور مقصد که قندشکن در اونجا قرار داره منتقل بشن و بعد برای شما ارسال بشن یعنی یجورانی مسیر رو دور میزنن، مصرف بیشتر میشه

17. 2 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •