دوست عزیز یعنی چی دو تا معافیت ؟؟ فقط یک معافیت به شما داده میشود .شما اول برای موارد دیگر اقدام کنید اگر معاف نشدید بعد برای پزشکی که با این شرایطی که گفتید بعد میدونم معاف پزشکی به شما داده شود
tapatalk
...............
viva la vida
دوست عزیز یعنی چی دو تا معافیت ؟؟ فقط یک معافیت به شما داده میشود .شما اول برای موارد دیگر اقدام کنید اگر معاف نشدید بعد برای پزشکی که با این شرایطی که گفتید بعد میدونم معاف پزشکی به شما داده شود
tapatalk
...............
viva la vida
اینکه کسی کجا میفته ربطی به زودتر یا دیر تر پست کردن دفترچه داره یا نه ؟
اگه سرماخوردگی داشته باشیم که نیاز به استراحت داشته باشه،موقع مرخصی از کجا باید گواهی بگیریم که تو برگشت در اموزشی قبولش کنن و ترتیب عمل بدن؟
اگه ارتش باشی که میری بیمارستان خانواده ارتش اونجا تایید میکنن بعد میبری پادگان!
به ما که گفتن سرما خوردگی جزء بیماری حساب نمیشه![]()
تو آموزشی هممون سرما خورده بودیم و به هیچکدوم مرخصی داده نشد
دوران آموزشی فکر نکنم جز استعلاجی حساب بشه
من سینوزیت مزمن دارم چن ساله و کلی هم مدرک ،از روزی هم که رفتم آموزشی به زور هفته ای 1 بتامتازون تونستم سرپا باشم ولی الان دیگه شدید حالت تهوع و سردرد دارم،پنجشنبه رو که مرخصی دادن رفتم کلینیک و چن تا آمپول زدم،الان فقط دنبال راهیم که بذارن یه روز تو همون آسایشگاه باشم و استراحت کنم یا نهایتش بذارن کلاه یا هدبند بذارم.
کسی راهی میدونه؟
سلام.می خواستم بپرسم یگان های ارتش در تهران که کار اداری باشن کجا هستن؟و ستاد نیرو در پاسدارانه یا لویزان؟تشکر
با سلام خدمت دوستان قدیم و جدید، من دیشب از دوره آموزشی پادگان ولیعصر اردکان برگشتم. از 12/25 هم باید خودمو به یگان معرفی کنم. یگان من افتاده معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) نیروی هوافضای سپاه. می خواستم از دوستان راهنمایی بخوام که چه جور جایی هست؟ خوبه یا نه؟ شاید بتونم جامو عوض کنم و البته فقط تا فردا وقت دارم. از دوستان خواهش می کنم کمکم کنن![]()
سلام دوست عزیز
جای کویتی افتادی
فقط ممکنه شیفت عید رو نگتون دارن! شایدم نگه ندارن!
فقط در همین حد بهت بگم که 3 تا از همدوره ای های من اونجا افتادن و الان دارن عشق و حال میکنن
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)