khoda rahm kone![]()
سرعت پیج بازکردن روزانه سرویس ها باهم فرقی میکنه؟
سلام
دوستان من این چند روزه سرعت پیچ باز کردنم خیلی کند شده و مرتب هم تایم اوت دارم
dns خوب سراغ ندارین که باعث افزایش سرعت بشه ؟؟
dns خود پارس آنلاین چنده ؟؟
درود
من با 256 معمولا تا 180 کیلوبایت دریافتی دارم که بعضی وقتها تا 200 یا 220 هم میرسه .
ولی حد معمولش همون 180تاست![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
من نماینده فروش و پشتیبانی شرکت پارس آنلاین هستم
هر کدوم از دوستان اگه مشکل یا سوالی دارن در خدمتشون هستم
فقط تو سوالاتون اسم شهر و مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید
یه سری طرح و ایده دارم که به بهتر شدن کیفیت خدمات و قیمت پارس نسبت به بقیه شرکت های pap کمک میکنه,که به کمک شما دوستان عزیز می خوام عملیش کنم.
با توجه به این چند صفحه آخر اومدن به پارس ریسکه بزرگی هست ظاهرا داره مثل شاتل رفتار میکنه ...
واقعا موندم از کجا سرویس بگیرم ، برم مخابرات ریسک کمتری داره حداقل وضعیت از اول مشخصه .
سلام
من الان سرویس 3ماهه دارم که دو ماهش مونده
اگه الان بخوام تمدید کنم تو رزرو میره یا دو ماه باقیموندم میسوزه؟
سلام دوستان ُ کسانی که 128 نامحدود با عنوان جایزه منصفانه که تا 20 گیگ میتونی 1 مگ دانلود کنی دارن میشه بگن واقعا همینجوری که میگن هست یا نه یعنی تا 20 گیگ با سرعت دانلود 128 میشه دانلود کرد ؟
سلام
20روز باقی مونده تا اینترنتم تموم بشه ولی چون ترافیکم فقط 400 مگ باقی مونده اگه امروز اشتراکم رو تمدید کنم آیا اون 20روز و 400 مگ حجمم به اشتراکم اضافه میشه یا نه اونها از بین میرن و فقط اشتراک جدید می مونه؟
دوست عزیز من 2 ماه پیش که این سرویس داشتم میشد در اکثر مواقع 130 گرفت و در کمترین حالت 50 بود اما الان که گرفتم دچار یه سری مشکلات شدم که تو پست های قبلی توضیح دادم
البته در بعضی ساعات مثل 1تا 2 شب یا 8 تا 9 صبح تا 130 میره اما در اکثر اوقات سرعت قرار داد (16 کیلوبایت) در بعضی مواقع ممکنه تا 30 و 40 بره
Last edited by shah994; 14-12-2012 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)