اولن که فقط برای مشترکین جدید و اون هاییه که طرح 6 ماهه گرفتن.
دوما اصلن بگیم رایگان بده، نخواستم. من اومدم اینترنت بگیرم نه این مزخرفاتو. همون اینترنتشو نمیده چه برسه به این چیزا.
اولن که فقط برای مشترکین جدید و اون هاییه که طرح 6 ماهه گرفتن.
دوما اصلن بگیم رایگان بده، نخواستم. من اومدم اینترنت بگیرم نه این مزخرفاتو. همون اینترنتشو نمیده چه برسه به این چیزا.
والا
![]()
مبین نت واسه عید هیچ برنامه ای نداره ینی؟؟؟
واقعا که!
اگه اینجور بشه که دیگه واقعاً نوبرش هست. ولی مطمئن هستم اگه اینکار رو مبیننت انجام بده باز بهش یه جایزه دیگه میدن که بیشتر حق مشتری رو ضایع کنه.
Last edited by ninipc; 19-03-2014 at 02:00.
اینکه گفتین توی گوگل دنبالش بگردیم دقیقاً چی هست و چی رو باید برای گشتن وارد کنیم؟ یه چیزی مثل iDownload هست؟
این آنتیویروس رو قبلاً به بعضیها میداد. مثلاً کسانی که مدرک رسمی فوقلیسانس و به بالا داشتن. الان هم سه شرط گذاشتن که همه واجد شرایط نباشن. ولی شرط خرید اکانت ۶ ماهه از همه جالبتر هست. این شرط رو قبلاً ندیده بودم و الان اضافه کردن. احتمالاً سر این نامردی آخرشون خیلی مثل خودم دیگه طرحهای ۶ ماهه رو تمدید نکردن و شدن یک ماهه و اینها هم سر همین میخوان کاربرها رو گول بزنن برای استفاده از اکانت طولانیتر.
سلام دوستم مودم شو اورده پيش من واسش طرح بخرم نميتونم وارد صفحه مشتركين بشم اطلاعات درست وارد ميكنم ولي ميگه درست نيست مودم هم دسته دوم خريده چيكار كنم؟
نت پره کرک بهترین انتی ویروسا هست وقتی خوده سرویس مرخصه انتی ویروس به چه درد میخوره
نزده به سرش میدونن مشترکاشون دارن میپرن از این کارا میکنن به همین خیال باشن کامپیوتر مفتی هم به من بدن دیگه تمدید در کار نیست.
Last edited by AliROCK; 19-03-2014 at 04:21.
با سلام مجدد
2 روز پیش ناگهان 3/7 گیگ از حجمم کم شد. نمیدونم این بابت استفاده بیش از 2 برابر حجم اصلی بود یا نه. بهر حال ایمیل زدم به شرکت، بعد از 2 روز جواب نداد. الآن تماس گرفتم با واحد پیشتیبانی. بعد حدود 8 دقیقه مکالمه نفسگیرخانم محترم به بنده فرمودند شما متوجه نمیشید؛ مسئول رسیدگی 2 بار به شما ایمیل زده، شماره شناسه شما رو به مسئول دادم تا پیگیری کنه و آخرش هم قطع کرد! جالب این جاست که اصلا ایمیلی به من داده نشده. ضمن اینکه اگه 2 بار به من جواب داده پس چرا در حال پیگیریه؟
خلاصه واقعا که متوجه نمیشیم!
شما اسپمتونو چک کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)