بله آقا سعید 950-900 سرعت دانلود میده. شما از SNR مودمت یه عکس بذار ببینیم کیفیت خطت چطوره.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله آقا سعید 950-900 سرعت دانلود میده. شما از SNR مودمت یه عکس بذار ببینیم کیفیت خطت چطوره.
اخه تو پست قبلی کیفیت خط ایشون خوب برای من نمبدونم چرا اینجوریه
جدا؟؟آخه تو اون لیست قیمت که واسه من فرستادین اولترا رو 2مگ نوشته...
وضعیت خطم بد نیست:
![]()
وضعیت خطتون در حد خوبیه و می تونین اولترا بگیرین. حتما با 2020 تماس بگیرین و ازشون بخواین که سرعتتونو ببرن بالا اگه مشکلی هم داشتی زنگ بزن حلش می کنیم![]()
لعنت بهشون رسما یک هفته است که نتم رو جمع اوری نکردن از دوشنبه هفته قبل تا الا!! 5 شتبه قطع کردن نت خودشون شنبه هم زنگ می زنم میگه ما قطع کردیم و 72 ساعت صبر کن ببین 3 شنبه جمع اوری می کنند یا نه!؟ چطوری وقتی ثبت نام می کنی و پول رو میزاری دستشون تو چند ساعت سروی رو وصل می کنند و میدن دستت ولی وقت جمع اوری میشه 1 هفته طول میکشه!! برن بمیرن اینا
خودتو ناراحت نکن دیروز از مخابرات جمع آوری زدن امروز جمع شده مطمئن باش اونا هنوز نفرستادن و میخوان اذیتت کنن که شاید برگردی وگرنه یک هفته طول نمیکشه . امروز از مرکز علامه که تو سایت میگه پورت نداره درخواست دادم تا ظهر رانژه شده تازه امروز هم روز تعطیله. دوست عزیز اگه اینا بخوان همه چی تو یه روز اتفاق میفته ولی اینو میگن سیاست کاری که متاسفانه تو اکثر isp ها هست .
Last edited by eyneto; 13-10-2014 at 17:41.
اقای نماینده زنگ زدم پشتیبانی میگن نمیتونیم رو 4 مگ بزاریم خطتون نویز داره یعنی چی خه قبلن من رو 4 مگ مشکل نداشتم این یعنی چی اقای نماینده جواب میخوام
شما اکانتتون چیه و از کجا خریداری کردین؟
اکانت مگا از 2020 پس پرداخت ثبت نام کردم یعنی چی اخه پول مگا میگیرن توربو تحویل میدن بعد میگن برو خطت رو انگولک کن
متاسفانه چون از 2020 خرید کردین من نمی تونم براتون کاری بکنم و باید از همون 2020 پیگیری کنین. من فقط می تونم بهتون بگم که خطتون 4 مگ رو میکشه و باید بهتون بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)