الان گذاشتم رو دانلود فردا برات پینگ می ذارم . خطم تا 10 بازه ولی تا 7 و 8 می کشه . دانلود روزانه م 600 تا 800 هستش شبام رو 250 قفله . البته هرشب قفل بود ولی دانلود از سرورای داخلی رو نمی بستند شبی 800 تا می رفت که خدا رحمتش کنه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان گذاشتم رو دانلود فردا برات پینگ می ذارم . خطم تا 10 بازه ولی تا 7 و 8 می کشه . دانلود روزانه م 600 تا 800 هستش شبام رو 250 قفله . البته هرشب قفل بود ولی دانلود از سرورای داخلی رو نمی بستند شبی 800 تا می رفت که خدا رحمتش کنه![]()
منم هرچی بازی حجم بالا بود با سرعت بالا گرفتم روی خط قبلیمم یکی دو ماه سرعتم 400 - 500 بود همه چی گرفتم دیگه لینک نداشتم دانلود کنم
ولی خب این یکی دو ماه بازیای جدید میاد و حجمشون بالاس ، حجم که نمیشه بخری خیلی گرون در میاد ،،، باید شبانه دانلود کرد
تو که سرعتت خیلی خوب بوده شبانه 1 مگ میداده بهت عالی بوده
الانم بخوای از این شرکت بری هرجای دیگه بری شبانه سرعت بالا نمیده بهت
فوقش سرعت اسمی بهت بده اونم اگه کمتر نشه !
به نظر من سرویست رو تغییر بده 10 مگ ماهی 10 گیگ بگیر تست کن ببین شبانش چطوره اگه 250 باشه خوبه! یعنی کافیه فعلا
منم چند روز دیگه تغییر میدم ،،با سرعت 120 شبانه چیزی نمیشه گرفت ، 100 روز طول میکشه :|
Last edited by mostafamz2010; 19-02-2015 at 02:25.
پس اگه 250 هست میگیرم
خیلی ممنون مهدی جون
راستی شما 10 مگ 20 گیگ داری ؟ چون اون سرویسی که میخوام بگیرم 10 مگ 10 گیگ هست که 4 تا 10 صبح رایگان داره
من الان سرعتم 120 هست شبی 2.5 گیگ میگیرم شما اگه 250 باشه باید دوبرابر من بگیری دیگه ؟5 گیگ میشه نه 3.5 گیگ
الان رفتم زنگ زدم میگه لیمیت نیست قضیش
ولی به لیمیت میخوره مگه میشه 1 شبه از 1 مگ بیاد رو 150
یه صبری میکنیم شاید درست شد چون الان دیگه گزینه درست و حسابی وجود نداره 5 سال پارس بودیم از اذر اومدیم اینجا که به نظر اینم ترکید
امیدمون به رفع تحریماست که چهار تا شرکت خارجی بیان سرویس بدن مثل ایرانسل که اومد و پدر همراه اول رو در اورد
اونا هم اینا رو ادم کنند
یعنی میشه ما زنده باشیم و این روزا رو ببینیم
سرعت لینک های داخلی هم بشدت افت کرده چند روزه. از 550 کیلو به 350 رسیده (سرویس 4 مگ). همینطور پیش بره تا عید 100 کیلو میده احتمالا. لعنت بهشون...
آسیاتک، هر روز بدتر از دیروز...
شما خوبی که
برا ما 1/8 شده برا شما نصف هم نشده که
20 گیگ شهابم ولی از ماه بعد همین ده گیگ رو می گیرم 4 تا 10 صبح . اگه گرفتی سرعت شبانه تو لطف کن بگو چون اون ساعت خلوت تره احتمال داره سرعتش بره بالاتر . من 3.5 گرفتم تو این دو شب فکر کنم دمدمای صبح سرعتشو افت میدن دیگه چون خوابم متوجه نمی شم
از من که قشنگ معلومه لیمیت شده :|
الان روی 120 قفله با لینک داخلی و تازه سرور آسیاتک هم هست :| یعنی باید نهایت سرعت رو بده چون سرور خودِ آسیاتکه
ولی محدودش میکنن حرومیا ...
چشم حتما اطلاع میدم
تقریبا یه هفته دیگه تغییر میدم تست میکنم
آره تو اون ساعات خلوت تره ولی اگه لیمیت کرده باشن که فرقی نداره...
اگه 250 ثابت باشه شبی 5 گیگ حداقل باید دانلود بشه.
عجب من میخواستم به اسیاتک بپیوندم دو مگ بگیرم اگه سرعت 90 باشه تو شب ارزش نداره پولم ندارم 10 مگ بگیرم بابا 45 تومن میدی اون وقت سرعت 100 باشه خیلی بی انصافیه پارس آنلاین خدا رحمتش کنه 25 تومن میدادم شبی 6 7 گیگ هم دانلود میکردم یه زمانی هم شبی 13 14 گیگ ببین کارمون به کجا رسیده !!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)