تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2092 از 2365 اولاول ... 10921592199220422082208820892090209120922093209420952096210221422192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,911 به 20,920 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه سیستم خوب و کیفیتی برای 206 هستم پخش 7150 دارم تا قیمت حدود 1.5 ملیون چه چیزی پیشنهاد میدید ممنون
    سلام صبح بخیر
    من پیشنهادم تک استیج هست:
    جلو کامپوننت m165
    عقب ساب rs08EX
    آمپلیفایر rc70c4
    البته غیر از کامپ بقیه موجود نیست و ان شاءالله به زودی موجود میشه.

اگه قیمتش منطقی باشه باکس و دو سه ماهه برسه میتونم فعلا باکس معمولی بگیرم اینو سفارش بدیم وقتی رسید عوض کنیم
    نظر خودت چیه؟ هرچی باشه فابریکه و محافظ هم داره؟ چند دراومد اون سری؟
    اگر نه من اون باکس قبلی ها رو خیلی بیشتر دوست داشتم البته آقا افشین هم گفت هر وقت بخوای چندروزه میشه سفارش داد برات بزنن. ولی فک کنم سفارش تکی گرون تر از قبل هم تموم بشه.

راستش در مورد آمپ و کامپ که تمام تلاشم رو میکنم تا رسیدنش پول جور کنم. من یه اخلاق بدی دارم اگه از تصمیمی که بگیرم زمان بگذره ذوق ام کم میشه دیگه بیخیالش میشم یادمه برا خونه میخواستم سری 8 فوکال بگیرم با آمپ synthesis یه اتفاقی افتاد نگرفتم الآن 5 سال گذشته هنوز خونه سیستم ندارم . شما هم اگه بتونی یه قیمت خوب برام اوکی اش کنی که حرف نداره.
    حیف ام هم میاد این آمپ رو بگیرم با sql احساس میکنم آمپ حیف میشه.
    هنوز باکسش نرسیده منتظرم.خب مسملا متریال خارجیها خیلی بهتره و اون محافظم چیز خوبیه.بزار بیاد ببینیم قیمت چیه.به نظر من فعلا همینا رو بگیر اینا هم خیلی خوبه هم تمام MDF هست هم صحیح و اوصلی ساخته شده و حجم ها هم رعایت شده.
    نه عجله نکن صبور باش .منو یادت نیست دوسال تمام صبر کردم.میدونم که میزنی تو گوشش زیرو پرو و 200.4میاد نگران نباش.
    سلام

دوستان بنظر شما کنار باند های Pioneer TS-A2503I نیازی به استفاده از تیوتر هست؟

این باند ها خودشون 3way هستند و تیوتر دارند! ولی خوب بنظر در کنار ووفر 10 اینچی کم میارن!

*قطعات خریداری نشده ولی خریدار (دوست بنده)، از ظاهر Pioneer TS-A2503I ها شدیدا خوشش اومده و میخواد با آمپلی پایونر 6604 ازشون استفاده کنه.
    و میخواد با توجه به جواب این سوالی که پرسیدم یک تیوتر یا سوپر تیوتر هم بخره!

درضمن اگه از یک آمپلی 4 کاناله (6604) فقط از 3 کانال استفاده کنیم، مشکلی پیش میاد!؟( 2 تا A2503I و یک تیوتر )

*قطعات بالا رو توی طاقچه عقب 206 استفاده خواهد کرد + پخش فابریک 206 .
    من صدای این اسپیکر رو نشنیدم نظری ندارم.اما در مورد سه کال بستن کار اشتباهی هست. یعنی چی اصلا؟شما یک جفت کواک داری میخوای یک جفت هم تویتر نصب کنی دیگه؟!!خب 4 کانال پر میشه که.
    اقا حمید امپیلی گلیدن m line 75.4 قیمتش چند هست؟
    دیگه تولید نمیشه. جاش 95.4 اومده که قویترش کرده قیمت قبلش 710 بود.
    سلام.حمید اقا....
    به نظر کدام امپ ارزش خرید دارد..
    امپ ۴کاناله پایونر۶۶۰۴ یا امپ دو کاناله پایونر۵۶۰۲.....
    سوال دوم....
    امپ دو کاناله یک سال کار کرده تمیز ۵۶۰۲به قیمت ۲۵۰ارزش خرید دارد؟؟؟
    از من میشنوی هیچکدوم.اما بستگی به مصرفتون داره.5602 قویتره بیشترم برای ساب استفاده میشه.6604 برای مصارف ضعیفتر ولی متاسفانه از نظر کیفیت هر دو خیلی ضعیف هستند.
    قیمت اک 5602 330 هست.30% کم بشه میشه230.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من صدای این اسپیکر رو نشنیدم نظری ندارم.اما در مورد سه کال بستن کار اشتباهی هست. یعنی چی اصلا؟شما یک جفت کواک داری میخوای یک جفت هم تویتر نصب کنی دیگه؟!!خب 4 کانال پر میشه که.
    بخاطر این پرسیدم چون تویتر های درستو حسابی رو تکی میفروشن.
    مثل Vibe BlackDeath Pro 4 یا Vibe BlackDeath Pro 35T و ...

حالا شما برای تویتر چی پیشنهاد میکنید؟(نمیخوام زیاد ولخرجی کنم و سقف قیمت 160~170 تومن)
    *البته هفته بعد سیستم رو بدون تویتر نصب میکنم، اگه بنظرم نیاز بود، میخرم(چون همین حالا هم 8 تا تویتر روی باند ها هست)
    Last edited by amir200812; 31-08-2016 at 08:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سایز 13 باید بگیرید و به نظر من زیاد هزینه نکنید برای پخش فابریکی و اون باند بدون امپ.اینقدری تاثیر نداره.
    اینقدر ضبط فابریکی بده این مدل جدیدا که از قدیمی ها خیلی بهتر شده.
    من اصلا تو این مسائل وارد نیستم بخوام 500 هزینه کنم چیز جالبی گیرم میاد؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام حمید اقا...اون سوال بالا در مورد امپ پایونر 6604 و 5602 به خاطر سوال زیر از شما پرسیدم......
    من ماشینم پراید صندوق دار است وپخشم کنوود 300uvm است وباند عقب را به توصیه دوستان هلیکسe69x انداختم و 4 روز پیش باند 10 سانتی هلیکسe4x2 خریدم و جلوی پرایدم نصب کردم.......البته هنوز امپ ندارم..
    من خیلی راضی نیستم از این هلیکس-- البته تا حالا سیستم نداشتم... باند هلیکس 10 سانتی به توصیه دوستان برای استج جلو خریدم... اما چون ماشینم پراید است و می دانید پراید ماشین ابندی نیست وصدای زیادی از بیرون ماشین به داخل می اید مخصوصا توی تابستان به دلیل کولر ضعیف یا توی جاده و... صدای موزیک به گوشم خیلی ضعیف می رسد ومجبور صدای حتی تا ولوم 20 بالا ببرمم((ولوم تا36 هست))این من را ناراحت کرده البته هلیکس کیفیت خوبی دارد اما بیس کم و قدرت پایینی دارد.....
    اما حالا...
    مردد برایش امپ بخرم واقعا توی صدا تاثیر زیادی می گذارد یا تاثیر اندکی توی این باند دارد چون rms این باند 50 است .با اینکه استج جلو هم اضافه کردم.....یا بفروشم کواک قوی تر بخرم...
    تشکر...

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام حمید اقا...اون سوال بالا در مورد امپ پایونر 6604 و 5602 به خاطر سوال زیر از شما پرسیدم......
    من ماشینم پراید صندوق دار است وپخشم کنوود 300uvm است وباند عقب را به توصیه دوستان هلیکسe69x انداختم و 4 روز پیش باند 10 سانتی هلیکسe4x2 خریدم و جلوی پرایدم نصب کردم.......البته هنوز امپ ندارم..
    من خیلی راضی نیستم از این هلیکس-- البته تا حالا سیستم نداشتم... باند هلیکس 10 سانتی به توصیه دوستان برای استج جلو خریدم... اما چون ماشینم پراید است و می دانید پراید ماشین ابندی نیست وصدای زیادی از بیرون ماشین به داخل می اید مخصوصا توی تابستان به دلیل کولر ضعیف یا توی جاده و... صدای موزیک به گوشم خیلی ضعیف می رسد ومجبور صدای حتی تا ولوم 20 بالا ببرمم((ولوم تا36 هست))این من را ناراحت کرده البته هلیکس کیفیت خوبی دارد اما بیس کم و قدرت پایینی دارد.....
    اما حالا...
    مردد برایش امپ بخرم واقعا توی صدا تاثیر زیادی می گذارد یا تاثیر اندکی توی این باند دارد چون rms این باند 50 است .با اینکه استج جلو هم اضافه کردم.....یا بفروشم کواک قوی تر بخرم...
    تشکر...
    من زیاد حرفه ای نیستم، ولی خوب Helix Esprit E69X قدرتش 50 وات هست و Helix Esprit E4x.2 هم 40 وات!
    ولی خروجی پخش شما 4 تا 22 وات هست! یعنی شما در بهترین حالت هم ، کمتر از 50% توان باند هاتون رو استفاده میکنید!

بنظر من با خرید یه آمپلی 4 کانال 40 وات تفاوت قابل توجهی رو شاهد خواهید بود.

*درضمن اون 4 تا 50 وات که روی پخش نوشته کشکه!

7. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تهرانی هرکی یکی از این کامپ ها رو داره ممنون میشم یه وقتی بده مزاحم اش بشم صدای سیستمش رو بشنوم.
    قول میدم خیلی اذیتش نکنم.
    دلم نمیخواد صدا نشنیده انقدر برای سیستم هزینه کنم.

Alpine SPX-17 Pro
    Pioneer 172PRS
    Gladen Zero Pro 165.2 DC
    Last edited by kindlinessangel; 31-08-2016 at 15:05.

داره خودمونی میشه moslem880's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام حمید آقای عزیز
    خسته نباشید.
    با عرض پوزش و عذرخواهی.
    امکانش هست در مورد تنظیمات BT600U تا اونجایی که حوصلتون میشه موردی راهنمایی کنید ممنون میشم.
    1-HPF رو 50 باشه مشکلی نیست بجای 80 چون دوست دارم بیس و کوب بهتری بزنه.
    Slope -2 چند db باشه؟ زیر 6 نداره.
    3- Preset EQ رو کدوم اینا جزء فلت محسوب میشه:
    User --- Natural --- Easy --- POP40
    4-Xover فرکانس توییتر 4KHz خوبه؟ پیش فرضه پخشه.
    5- تو Sound Effect اینها ON یا OFF باشه:
    recNSTR --- Realizer --- Enhancer --- Stage EQ --- Drive EQ
    6- کلیپ شدن اسپیکر یعنی چی؟ تو پستها جایی توضیحش نبود.
    تشکر دوست گرامی.
    Last edited by moslem880; 03-09-2016 at 06:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

سلام دوستان
    با بودجه ای که در توانم بود قصد داشتم یک سیستم نسبتا مناسبت متمایل به کیفیتی رو ماشینم ببندم
    1. پخشم رو کنوود300u انتخاب کردم یا x400
    2. یک جفت کامپ هلیکسe62c برای درب های جلو بگیرم
    3. برای عقب رو طاقچه هم کاپا ۱۱ اینفینیتی که فکر نکنم جور دربیاد ،helix e69هم در نظرم هست اما میگن بیس نداره که چون قصد ندارم ساب ببندم حداقل میخوام کواک بیس سیستم رو هم جبران کنه
    4. امپ هم کنوود 1004
    چون واقعا تجربه ای ندارم و اولین باره سیستم میبندم ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن
    سعی کردم با بودجه زیر ۲تومن جمعش کنم
    راستی ماشین هم ۲۰۶ اس دی هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by mrsh560; 31-08-2016 at 23:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    با بودجه ای که در توانم بود قصد داشتم یک سیستم نسبتا مناسبت متمایل به کیفیتی رو ماشینم ببندم
    1. پخشم رو کنوود300u انتخاب کردم یا x400
    2. یک جفت کامپ هلیکسe62c برای درب های جلو بگیرم
    3. برای عقب رو طاقچه هم کاپا ۱۱ اینفینیتی که فکر نکنم جور دربیاد ،helix e69هم در نظرم هست اما میگن بیس نداره که چون قصد ندارم ساب ببندم حداقل میخوام کواک بیس سیستم رو هم جبران کنه
    4. امپ هم کنوود 1004
    چون واقعا تجربه ای ندارم و اولین باره سیستم میبندم ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن
    سعی کردم با بودجه زیر ۲تومن جمعش کنم
    راستی ماشین هم ۲۰۶ اس دی هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام دوسته من .
    واسه پخش انتخاب خوبی کردین.
    برای کامپ من باشم این مدل هلیکس رو بر نمیدارم کامپ ادیسان سری پریما یا k6 دسته دو یا rs165 گلیدن برمیداشتم .
    واسه امپ هم 4115hpx گرندزیرو یا ep4x هرتز دسته دو یا hcp4 هرتز میگرفتم.
    واسه کواک عقب هم 6921 سونی .
    دنبال اون e69 هم نباش که بیس تعطیله .
    2جفت rca کانکشن یا گلیدن نیاز دارین و پک برق گیج 4.

12. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان تهرانی هرکی یکی از این کامپ ها رو داره ممنون میشم یه وقتی بده مزاحم اش بشم صدای سیستمش رو بشنوم.
    قول میدم خیلی اذیتش نکنم.
    دلم نمیخواد صدا نشنیده انقدر برای سیستم هزینه کنم.

Alpine SPX-17 Pro
    Pioneer 172PRS
    Gladen Zero Pro 165.2 DC
    سلام به ترتیب من اگه باشم اول زیروپرو بعد تابپ ایکس و بعد 172 رو میخریدم

14. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •