این ماجرای کم کردن سرعت دانلود شبانه چیه که تو صبانت شروع کردن به اجراش و قراره همه گیرش کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این ماجرای کم کردن سرعت دانلود شبانه چیه که تو صبانت شروع کردن به اجراش و قراره همه گیرش کنن
بیخود می کنن
همین که اینترنت 2زاریشون رو خداتومن دارن می فروشن بسشون نیست؟
خسته نباشین رفقا یه سوال داشتم...در حاله حاضربهترین IP که سرویس نامحدود میده کدومه؟؟؟ وضع اندیشه خیلی خرابه سرعت از 15 16 بالاتر نمیره...6 گیگش مفت نمی ارزه
..!
سرويس منو از 7 ماه ريست كردن به يك سال اونوخ 35 گيگ ترافيك! ميشه ماهي 3 گيگ! 5 گيگشم كم مياوردم منتظر بودم تموم شه نامحدود بگيرم! آقا اينا كه گويا هيچي رو هيچ جا ثبت نكرده بودن.. بعد آپديت اومدن ديمي سرويس دادن به ملت!! از كجا معلوم بعد يقه ما سرويس سالانه ها رو نگيرن كه شما خدا تومن بدهكاري؟ من كه سرويسم هموني كه بود نشه قروني پول كف دست اينا نميندازم!![]()
مال بعضيا مشكل دار بود.مثلا برادرم ٢ مگ يك ساله داشت و هيچ مشكلي براش پيش نيومد.
دوستاني كه ٢ مگ دارن براي شما هم شبانه تازگيا سرعتتون از ساعت ١ تا ٣ صبح زير ٤٠ ه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان اگه امکان داره یه نگاه می ندازید ببینید 93/7/14 تو ساعت غیر رایگان از کسی حجم کم شده یا نه؟؟؟؟
گیرم من الان بیکار نبودم و تا ساعت 3.5 نصف شب بیدار نبودم و سر ساعت 1 می خوابیدم و یه سری فایل می ذاشتم برای دانلود . خوب الان که یکدفعه دیتا می پره و محبور شدم چندین بار دوباره مودم خاموش و روشن کردم تا درست شه (شاید موقتی ) تکلیف این 4 ساعت که سیستم بی خودی روشن می موند و هیچی دانلود نمی شد چی میشد و چه کسی جواب گو بود.
من فکر کنم این دیس کانکت ها عمدیه . کلا می خوان نت رو جمع کنن با این کارا. نامحدود که برداشتن سر محدود ها هم همچین بلایی میاد. آخه بلانسبت دزدی پ س ت ف ط رتی تا چه حد
آشنای آخر- 2 مگ محدود
Last edited by TimeWarp; 19-10-2014 at 04:07.
مال من مشكلي نداشت، 2 گيگ دانلود رايگان داشتم اون تاريخ، يه 200-300 مگ غير رايگان![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیات مدیره جدید مخابرات ایران با توجه به موازیکاریهای موجود در حوزه ارتباطات ثابت (برند فعال در زمینه ارتباطات ثابت) و مخابراتهای استانی، درصدد حذف شرکت تازه تأسیس ارتباطات ثابت با برند تجاری آشنای اول است.
به نظرم درسته یکم گند کاری تو این مدت داشتن ولی حیفه که انحلال پیدا کنن
به نظرم نسبت به بقیه شرکت ها دارن بهتر عمل میکنن ، البته من فقط از های وب و شرکت قبلی همین مخابرات تو این 3 سال سرویس گرفتم و از این اشنای اول راضی تر از بقیه بوودم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)