حالا چه گیری دادید به کنسول نسل بعد دوست دارید پول بدید برای کنسول؟
وقتی خودشون می گن تا 2015 چرا ما دوست داریم به زور بگیم زودتر
حالا چه گیری دادید به کنسول نسل بعد دوست دارید پول بدید برای کنسول؟
وقتی خودشون می گن تا 2015 چرا ما دوست داریم به زور بگیم زودتر
من نميدونم واقعا بعضي ها چرا اينطوري هستن!!!
من خودم اينطروي نيستم
و فكر ميكنم خيلي ها اينطروي هستن
به نظر خودم اگه من الان كنسول نداشته باشم و ازش استفاده نكنم شايد تا يكي دو سال ديگه اگه نخريده باشم سمتش هم نرم!!
مثل خيلي چيزهايي ديگه
پس واسه آينده بهتره انتظار نكشي. چون احتمال اينكه در اون زمان علاقه اي كه به كنسول ،بازي و هر چيز ديگه اي كه واسش انتظار كشيدي رو نداشته باشي... بعد ميسوزي كه چرا قبلا اينكارو نكردي !
مثلا خود من قبلا عاشق طراحي وب بودم. با حوصله ميشستم طراحي ميكردم. الان طرفش نميرم. يادم هم رفته...!
اون که بله
من تمام وسایل و خود کنسولمو از دوست خوبم میثم خریدم و خواهم خرید
همینطوری پرسیدم .چون دوستم داره میره اونجا گفت اینجا قیمتها خوبه یا کیش
بازم مرسی
دوست عزیز گیمرهای پولدارن دیگهمطمعن باش اگه منو تو هم داشتیم دوست داشتیم هر یه ماه دو تا کنسول بیاد.
..... راستی شما کجا خوندی تا 2015؟
دوستان برای رایت بازی از چه dvd استفاده میکنین؟ و اگه میشه قیمتها رو هم بگین
Last edited by HORROR; 17-01-2011 at 19:15.
آقا برید مثل من عرق جبین بریزید پول درآرید هی کنسول بخریدالبته جیب مبارک پدر رو هم بی نصیب نذارید
![]()
...... شاید باور نکنی اما من بنام! بنا که نه کارگر بنا! ولی دور از شوخی موقعی که با رنج یه چیزی به دست میاری خیلی برکت دار و بهت حال میده
![]()
دوستان کسی جایی رو برای خرید بازی های ارجینال ایکس باکس نمیشناسه؟ مدتیه دنبال فیفا11 و... هستم![]()
منم كنسول قبليم(اليت)رو با پول خودم خريدم. وقتي خراب شد خيلي سوختم... بعدش درستش كردم دادم به پسر خالم چون ديگه دلمو زد!
الان ميخوام يه اسليم بخرم. اگه بشه تا آخر اين هفته رديفش ميكنم!!
يه سري بازي واسه كينكت اومده!!! غير از ادونچري كه توش هست چيز باحال ديگه اي هست كه كسي تستش كرده باشه؟؟
راستي
به نظرتون بدم درايورش رو هـــك كنم يا صبر كنم تا هـــك جديد بياد!؟ يعني فعلا خام بخرم!؟
سلام
بحث این که کنسول نسل بعدی چه زمانی میاد انگار خیلی داغه!!!؟
باید بگم که هنوز هیچ منبع موثقی وجود نداره که گفته باشه کنسول نسل بعدی کی و چه زمانی خواهد آمد!
فقط چند تن از مسثولین مایکروسافت از جمله آقای گرین برگ قبلا اعلام کردن که X360 هنوز به نمیه های عمرش هم نرسیده!! (البته اگه درست گفته باشم!)
این دلیل نمیشه که بگیم مثلا سال 2015 نسل بعدی کنسول مایکروسافت عرضه میشه!
بلکه این عمر X360 را مشخص میکنه و اینکه تا چه زمانی قراره براش بازی عرضه بشه و نه زمان عرضه کنسول نسل بعدی رو!
برای مثال کنسول PS2 هنوز که هنوزه عمرش تموم نشده و معدود بازی هایی براش عرضه میشه ولی کنسول PS3 الان حدود 4 سال هست که عرضه شده!
پس اینکه بخوایم مشخص کنیم تاریخ عرضه نسل بعدی کنسول مایکروسافت چه زمانی هست نیاز به علم غیب و پیش گویی داره!
هر چیزی امکان داره و حتی ممکنه که امسال در یکی از همایش های مهم بازی های ویدئویی کنسول نسل بعدی مایکروسافت معرفی بشه!
با سلام چیکار باید بکنم که دیگه تو دستگاه دی وی دی نگذارم و از روی هارد بازی کنم ؟؟ آیا کار خودمه یا باید ببرم جایی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)