سلام دوستان، یه سوال من بسته یکساله دارم و تقریبا داره تموم میشه، حالا چون ممکنه بسته رو بردارن الان میخوام بخرم. اگه الان بخرم حجم و زمان بسته قبلیم میپره یا رزرو میشه واسه وقتی که بسته قبلیم تموم شد؟!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام دوستان، یه سوال من بسته یکساله دارم و تقریبا داره تموم میشه، حالا چون ممکنه بسته رو بردارن الان میخوام بخرم. اگه الان بخرم حجم و زمان بسته قبلیم میپره یا رزرو میشه واسه وقتی که بسته قبلیم تموم شد؟!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
درود،
بسته یکساله 100 گیگ سرجاش خواهد ماند.
در مورد بسته جدید می توانید بسته مورد نظر را خریداری کنید و پس از اتمام بسته فعلی بسته جدید شما فعال خواهد شد.
دوست من سلام
بسته هاي ساعتي ايرانسل قابليت رزرو رو دارن اونم تا زمان مشخص
بقيه بسته ها با خريد بسته شروع ميشن
حالا چون شما بسته هم زمان دارين فقط زمان رو از دست ميدين ولي حجم ميمونه تا بسته قبلي تمام بشه ولي شروع بسته از زمان خريد حساب ميشه شما اگر همزمان هم دو بسته يكسال خريد كنيد جمع بسته ها ميشه يكساله ٢٠٠ گيگ نه دوساله ٢٠٠ گيگ زمان جمع نميشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
پیشنهادهایی برای کف قیمت اینترنت/ نمیتوان اینترنت ثابت را فدای موبایل کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمیدیان در پاسخ به این سوال ایسنا که اجرای چنین طرحی در نهایت موجب افزایش قیمت بستههای اینترنتی موبایل برای مشترکان خواهد شد این در حالی است که همین حالا هم مشترکان گلایههای متعددی نسبت به اینترنت دارند و حتی در آغاز به کار اپراتورهای قالب در ارائه خدمات نسل سه انتقادات مردمی باعث تغییر تعرفه این بخش شد، توضیح داد: مردم روی قیمت معترض نبودند ما نیز در ابتدای کار یک بار تعرفهها را بازنگری کرده و در نهایت رقمی به عنوان سقف تعرفه در نظر گرفتیم.
سلام دوستان خبر دارند که TD-LTE ایرانسل از کی راه اندازی میشه و مودم هاش چه ویژگی هایی داره؟
10 بسته جدید سه ماهه، شش ماهه و یک ساله اینترنت همراه، مخصوص مشترکان دائمی و اعتباری معرفی شدند.
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
تست ۴جی
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام من 60 تومن شارژ کردم برای خرید بسته 6 ماه 30 گیگ
الان 8 گیگ نت شبانه داده :|
تا 30 گیگ تموم نشه نمیشه استفاده کرد ؟
دوتا بسته مختلف مشكل نداره
فقط شبانه اول از ٨ گيگ كم ميشه
بسته چي ٨ گيگ
8 تا بسته یک گیگابایتی هدیه
اول بسته رو گرفتم بعد متوجه هدیه شدم
ممنون
Last edited by Roteil; 07-05-2016 at 19:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)