تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2091 از 2605 اولاول ... 109115911991204120812087208820892090209120922093209420952101214121912591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,901 به 20,910 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام نخیر دوست عزیز این حجمی که مخابرات میده یک چهارمش بین الملل هست منم خیلی شاکیم از مخابرات و به تازگی فهمیدم بصورت زبرکانه داره حجم میخوره به طوری که فکر میکنم خودم استفاده کردم !
    فکر کنم ایشون حجم کل (داخلی) رو گفتن چون مخابرات از این حجم ها نمیده!
    والا برای من که کل 700 گیگ بین الملله، تو صفحات قبلی هم خیلی ها گفتند که حجم بین الملل بدون ضریب 4 براشون داره محاسبه میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الهی این مخابرات نابود بشه که یه ملتی از دستش راحت میشن
    اون از تلفناش و انحصارش و سیم کشی های مزخرفش
    اینم از تعرفه های اینترنتش که بدترین و دری وری ترینه.
    الان که اومدم شاتل یه حس خیلی خوبی بهم دست داد دیگه استرس مصرف ترافیک ندارم.هم ماهی ۱۷۵ گیگ بین الملل دارم هم شبانه دارم هم هدیه ها و جشنواره های بدرد بخوری داره مثلا همین اول کار یه ۳ گیگ هدیه ۳ روزه گرفتم

حاضرم تو بیابون زندگی کنم ولی جایی که خطش فیبر باشه نه

3. این کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

والا برای من که کل 700 گیگ بین الملله، تو صفحات قبلی هم خیلی ها گفتند که حجم بین الملل بدون ضریب 4 براشون داره محاسبه میشه
    این قضیه از همون اولش بود ولی میگن از اونجایی که پکیده ترین سیستم اکانتینگ ماله مخابراته هنوز نمیتونه تفکیک کنه حالا پسفردا اگه درستش کردن این قضیه میره رو هوا

5. این کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

البته ببخشید من از مخابرات تهران سرویس ندارم ولی مخابرات مخابراته در اینجا برای بین الملل ماهی کمتر از 100 گیگ اونم حداکثر وجود داره سرویسی هم که من دارم 37 گیگ بین الملل هست (ماهانه) (پایه 2 مگ آپ 16 مگ) که اگر این مقدار تمام بشه باید صبر کنیم تا ماه بعد بیاد دوباره همین مقدار شارژ بشه اینی که شما گفتین برای یک ماهه؟ (البته فکر نکنم)

خلاصه بسیار ناراضی هستم نه طرح خوبی نه جشنواره ی مناسبی و این حجم خوری هوشمندانه ..... باید بگم افتضاحه اگر فیبرم دارین از مخابرات نگیرین!
    Last edited by FactorX; 17-06-2018 at 12:36.

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این قضیه از همون اولش بود ولی میگن از اونجایی که پکیده ترین سیستم اکانتینگ ماله مخابراته هنوز نمیتونه تفکیک کنه حالا پسفردا اگه درستش کردن این قضیه میره رو هوا
    والا فعلا که تا این داستان هست ما هم استفاده میکنیم!

البته ببخشید من از مخابرات تهران سرویس ندارم ولی مخابرات مخابراته در اینجا برای بین الملل ماهی کمتر از 100 گیگ اونم حداکثر وجود داره سرویسی هم که من دارم 37 گیگ بین الملل هست (ماهانه) که اگر این مقدار تمام بشه باید صبر کنیم تا ماه بعد بیاد دوباره همین مقدار شارژ بشه اینی که شما گفتین برای یک ماهه؟ (البته فکر نکنم)

خلاصه بسیار ناراضی هستم نه طرح خوبی نه جشنواره ی مناسبی و این حجم خوری هوشمندانه ..... باید بگم افتضاحه اگر فیبرم دارین از مخابرات نگیرین!
    اتفاقا مخابرات مخابرات نیست! پنل تهران با جاهای دیگه فرق داره و فعلا حالا چه مشکل سیستم باشه چه به صورت خودخواسته، کل 700 گیگ بین الملل محاسبه میشه، شما برو صفحه 2065 همین تاپیک رو بخون ببین چندین نفر دیگه هم تایید میکنن
    Last edited by Ashkan R; 17-06-2018 at 12:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

اتفاقا مخابرات مخابرات نیست!
    کاملا موافقم مثلا شما مخابرات اصفهان رو نگاه کنید اون مخابرات ، مخابرات خیلی خیلی بهتری نسبت به بقیه مخابرات های استان های دیگه هست و من بنا بر اصل قضیه گفتم در اصل باید اینطور باشه که اینطور نیست و مشکل خیلی بزرگی هست !
    پنل تهران با جاهای دیگه فرق داره و فعلا حالا چه مشکل سیستم باشه چه به صورت خودخواسته، کل 700 گیگ بین الملل محاسبه میشه، شما برو صفحه 2065 همین تاپیک رو بخون ببین چندین نفر دیگه هم تایید میکنن
    با توجه به چیزی که شما میگین یا بقیه دوستان باید بگم چه خوب!(در تعرفه های استان تهران 16Mb دارای 700 گیگ داخلی ذکر شده) مثل اینکه مخابرات تهران داره لطف میکنه ولی خراسان رضوی اینطور نیست و مطابق با گفته ی قبلیم هست . میخواستم عکس تعرفه های اینجارو هم بذارم ولی Connection Reset میشه وقتی اومد قرار میدم.

نشد عکس بذارم سیستم میگه کاربران جدید نمیتونن عکس ارسال کنن
    Last edited by FactorX; 17-06-2018 at 13:14.

9. این کاربر از FactorX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

منم تهران هستم
    ۷۰۰ گیگ بین المللی هست فعلا همش و خیلی عالی هست تقریبا مفت

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس من بعد از سه ماه که دائما وصل بود و بدون تمدید داشتم استفاده میکردم، دیشب قطع شد. با اینکه هنوز 93 گیگ از حجمم مونده بود.
    مثل اینکه سیستمشون داره درست میشه

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

عزیز با کاربران درست صحبت کنید
    Last edited by italodance; 18-06-2018 at 09:24.

13. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مگه در حال حاضر کل 700 گیگ برای شما بین الملل حساب نمیشه؟
    نه
    700 حجم داخلی هست
    به بین الملل تبدیلش کنی میشه 175

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •