والا برای من که کل 700 گیگ بین الملله، تو صفحات قبلی هم خیلی ها گفتند که حجم بین الملل بدون ضریب 4 براشون داره محاسبه میشه
والا برای من که کل 700 گیگ بین الملله، تو صفحات قبلی هم خیلی ها گفتند که حجم بین الملل بدون ضریب 4 براشون داره محاسبه میشه
الهی این مخابرات نابود بشه که یه ملتی از دستش راحت میشن
اون از تلفناش و انحصارش و سیم کشی های مزخرفش
اینم از تعرفه های اینترنتش که بدترین و دری وری ترینه.
الان که اومدم شاتل یه حس خیلی خوبی بهم دست داد دیگه استرس مصرف ترافیک ندارم.هم ماهی ۱۷۵ گیگ بین الملل دارم هم شبانه دارم هم هدیه ها و جشنواره های بدرد بخوری داره مثلا همین اول کار یه ۳ گیگ هدیه ۳ روزه گرفتم
حاضرم تو بیابون زندگی کنم ولی جایی که خطش فیبر باشه نه![]()
این قضیه از همون اولش بود ولی میگن از اونجایی که پکیده ترین سیستم اکانتینگ ماله مخابراته هنوز نمیتونه تفکیک کنه حالا پسفردا اگه درستش کردن این قضیه میره رو هوا
البته ببخشید من از مخابرات تهران سرویس ندارم ولی مخابرات مخابراته در اینجا برای بین الملل ماهی کمتر از 100 گیگ اونم حداکثر وجود داره سرویسی هم که من دارم 37 گیگ بین الملل هست (ماهانه) (پایه 2 مگ آپ 16 مگ) که اگر این مقدار تمام بشه باید صبر کنیم تا ماه بعد بیاد دوباره همین مقدار شارژ بشه اینی که شما گفتین برای یک ماهه؟ (البته فکر نکنم)
خلاصه بسیار ناراضی هستم نه طرح خوبی نه جشنواره ی مناسبی و این حجم خوری هوشمندانه ..... باید بگم افتضاحه اگر فیبرم دارین از مخابرات نگیرین!
Last edited by FactorX; 17-06-2018 at 12:36.
والا فعلا که تا این داستان هست ما هم استفاده میکنیم!
اتفاقا مخابرات مخابرات نیست! پنل تهران با جاهای دیگه فرق داره و فعلا حالا چه مشکل سیستم باشه چه به صورت خودخواسته، کل 700 گیگ بین الملل محاسبه میشه، شما برو صفحه 2065 همین تاپیک رو بخون ببین چندین نفر دیگه هم تایید میکنن
Last edited by Ashkan R; 17-06-2018 at 12:41.
کاملا موافقم مثلا شما مخابرات اصفهان رو نگاه کنید اون مخابرات ، مخابرات خیلی خیلی بهتری نسبت به بقیه مخابرات های استان های دیگه هست و من بنا بر اصل قضیه گفتم در اصل باید اینطور باشه که اینطور نیست و مشکل خیلی بزرگی هست !اتفاقا مخابرات مخابرات نیست!
با توجه به چیزی که شما میگین یا بقیه دوستان باید بگم چه خوب!(در تعرفه های استان تهران 16Mb دارای 700 گیگ داخلی ذکر شده) مثل اینکه مخابرات تهران داره لطف میکنه ولی خراسان رضوی اینطور نیست و مطابق با گفته ی قبلیم هست . میخواستم عکس تعرفه های اینجارو هم بذارم ولی Connection Reset میشه وقتی اومد قرار میدم.پنل تهران با جاهای دیگه فرق داره و فعلا حالا چه مشکل سیستم باشه چه به صورت خودخواسته، کل 700 گیگ بین الملل محاسبه میشه، شما برو صفحه 2065 همین تاپیک رو بخون ببین چندین نفر دیگه هم تایید میکنن
نشد عکس بذارم سیستم میگه کاربران جدید نمیتونن عکس ارسال کنن
Last edited by FactorX; 17-06-2018 at 13:14.
منم تهران هستم
۷۰۰ گیگ بین المللی هست فعلا همش و خیلی عالی هست تقریبا مفت
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سرویس من بعد از سه ماه که دائما وصل بود و بدون تمدید داشتم استفاده میکردم، دیشب قطع شد. با اینکه هنوز 93 گیگ از حجمم مونده بود.
مثل اینکه سیستمشون داره درست میشه![]()
عزیز با کاربران درست صحبت کنید
Last edited by italodance; 18-06-2018 at 09:24.
نه
700 حجم داخلی هست
به بین الملل تبدیلش کنی میشه 175
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)