با سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان احتیاج به راهنمایی دارم.من الان دوره آموزشی سربازی هستم میخواستم بپرسم کسی میداند این عکس پرسنلی سربازی باید سیاه و سفید یا رنگی باشد؟و در چه سایزی باید باشد؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان احتیاج به راهنمایی دارم.من الان دوره آموزشی سربازی هستم میخواستم بپرسم کسی میداند این عکس پرسنلی سربازی باید سیاه و سفید یا رنگی باشد؟و در چه سایزی باید باشد؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
امریه خیلی خیلی کم شده
رو بقیه هیچ حسابی باز نکنید
به اداره ها سر بزنید و شرایط امریه رو بپرسید و خودتون پیگیری کنید
در غیر این صورت شما سرباز معمولی اعزام میشید
فقط همین
دلتون رو به هیچی الکی خوش نکنید،شرایط امریه بسیار سخت و کم شده
عکس تمام رخ رنگی زمینه سفید سه در چهار
بعد از آموزشی که در یگان تقسیم شدین و درجه و اسم و رسم پیدا کردید هم میری یه عکس میگیری با همون مشخصاتی که بالا گفتم
به دردتون میخوره از جمله:گواهی خدمتی-گرفتن گواهینامه-پایان دوره و ترخیص و ...
دوستان عزیز سربازای جدید و قدیمی
کسی هست که روی پروژه تحقیقاتی واسه کسری خدمت نیروهای مسلح کار کرده باشه ؟ سوالم این بود که پروژه تحقیقاتی شما ویا دوستانتون باعث ممنوع الخروجشون از کشور نمیشه (منظورم ممنوع الخروج شدن از داخل هست نه از طرف سفارت) , مثلا پروژه های دفاعی مثل جنگ افزار , طراحی یا ساخت اسلحه، راکت، موشک انداز از این قبیل پروژه ها که مربوط به وزارت دفاع هست ممکنه طرف رو ممنوع الخروجش کنن یا خیر ؟
علی جان مگه عکس تو حین آموزشی سربازی لازم نیست برای دفترچه های بیمه سربازی؟من فکر می کردم سایزش 3*2؟مطمئنی؟
اینا رو همه میگن ولی تا به حال کسی تجربه نکرده.
میشه گفت شبیه شایعه میمونه که هنوز صحتش تایید نشده.
ولی عقلانیش اینه که هرگونه ممنون الخروجی تو این مورد معنی نداره چون شما به کشورت خدمت کردی! ( قسمت طنزش رو بخوای شاید اونطرف بیان ترورت کنن)
برای دفترچه بیمه نیروهای مسلح از همون عکس که برا دفترچه پر کردی و دادی پلیس +10 استفاده میشه
سایز عکس نظامی حین آموزشی از ما گرفتن سه در چهار بود
کسی که معافیت دارد ( کارت نگرفته و میخواهد اقدام کند) باید سه ماه آموزشی بگذراند؟ ( عضو بسیج هم نبوده)
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
فقط در صورتی که معافیت شما از نوع پزشکی باشه ملزم به گذروندن دوره آموزشی نیستین
برای مابقی معافی ها ( کفالت و ....) 2ماه آموزشی رو دارید مگر اینکه سربازیتون بیافته سپاه و یه دوره خاصی رو توی بسیج گذرونده باشید ( اسم دوره دقیقا یادم نیست)
Last edited by obalit88; 12-03-2014 at 21:50.
اگر معافیت پزشکی داشته باشیم ( صافی کف پا - هالوکس والگوس یعنی خم شدن انگشت شصت پا به داخل. مشکل زانو که البته حاد نیست که البته اطلاع ندارم جز معافیت ها هستند یا نه) و معافیتاز نوع دیگر . ان موقع باز هم اموزشی دارد؟ ایا میتوان از دو نوع معافیت اقدام کرد؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)