احتمالا فركانسش فرق ميكنه، برو تو تنظيمات مودم داخلي ببين كدوم فركانس داره ميگره، واسه بيروني هم همونو بذار
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
احتمالا فركانسش فرق ميكنه، برو تو تنظيمات مودم داخلي ببين كدوم فركانس داره ميگره، واسه بيروني هم همونو بذار
دوستان واسه شما هم پیش اومده اینترنتتون واسه چندساعتی اینترانت بشه؟یعنی فقط سایتهای داخلی رو باز کنه؟ واسه من این 10-15 روزه 2-3 بار تاحالا اینجوری شده..خودبخود هم درست میشه...دیشب میخواستم دانلود بزنم که از شانسم اینجوری شده بود....تا ساعت 11 صبح این مدلی بود.
Sent from my GT-I9300
هیچی دیگه همینو کم داشتیم اونم خدا رو شکر تکمیل شد.ماشاالله به این سیاست مداری
با استفاده از این کانکشن هر وقت که اینترنتتون اینترانت بشه میشه اینترانت رو تبدیل به اینترنت کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
test
test2
تو گوگل سرچ کنید فروشنده هایی هستن که اکانتش رو میفروشن.
دوستان من سرعت 512 گرفتم قبلا یادم سرعت دانلود بین 40-50 بود اما الان بین 10-20 هست . این نرماله به نظرتون ؟؟ !
دو تا انتن دارم تو اتاقم
اتفاقا همون موقع با این کانکشن تستها امتحان کردم و شد ولی میخواستم بدونم واسه شما هم این اتفاق افتاده تاحالا؟!
Sent from my GT-I9300
سندروم 16 مارس لعنتی!!!مایکروسافت هم بخاطر تحریم درستش نمی کنه...!!!!!!!!!!
بچه ها چک کنید ساعت ویندوز زودتر جلو نرفته باشه، اگر رفته روش کلیک کنید برید توی change date and time و بعد از درست کردن ساعت، در سربرگ internet time، به change settings برید و تیک گزینه synchronize with an internet time server رو بردارید و OK کنید. روز دوم فروردین که ساعتا میاد جلو دوباره تیکشو بزنید تا ساعتتون خودکار بیاد جلو
الان همه شرکتا اگر اینترتشون قطع بشه اینترانتشون برقرار هست.
برای منم که adsl دارم خیلی پیش اومده که اینطوری بشه و با این اکانت کارم راه افتاده.
آقا خیلی ممنون.
Sent from my GT-I9300
دوستان برید تو سایت مبین نت مثه اینکه به مشترکاش آنتی ویروس اورجینال عیدی میده!!!!!!!!
مبین دزد زده به سرش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)