تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2091 از 2199 اولاول ... 10911591199120412081208720882089209020912092209320942095210121412191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,901 به 20,910 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه emaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من یه مودم بیرونی دارم یه مودم داخلی..با مودم بیرنی شبا سرعت 30 ولی با مودم داخلی شبا سرعت 120 هست
    با توجه به اینکه سیگنال قویتری داره مودم بیرونی و مودم داخلی انتن کمتری میگیره در حد دو چراغ.احساس میکنم مبین نت به صورت شانسی بعضی اکانت هارو محدود کرده
    از وقتی مودم بیرونی داشتم شبا سرعت 30 بوده ولی تازه مودم داخلی دستم رسید دیشب زدم سرعت 125 بود کامل
    اگه میدونستم اینجوره زودتر مودمو عوض میکردم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    احتمالا فركانسش فرق ميكنه، برو تو تنظيمات مودم داخلي ببين كدوم فركانس داره ميگره، واسه بيروني هم همونو بذار

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان واسه شما هم پیش اومده اینترنتتون واسه چندساعتی اینترانت بشه؟یعنی فقط سایتهای داخلی رو باز کنه؟ واسه من این 10-15 روزه 2-3 بار تاحالا اینجوری شده..خودبخود هم درست میشه...دیشب میخواستم دانلود بزنم که از شانسم اینجوری شده بود....تا ساعت 11 صبح این مدلی بود.

Sent from my GT-I9300

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان واسه شما هم پیش اومده اینترنتتون واسه چندساعتی اینترانت بشه؟یعنی فقط سایتهای داخلی رو باز کنه؟ واسه من این 10-15 روزه 2-3 بار تاحالا اینجوری شده..خودبخود هم درست میشه...دیشب میخواستم دانلود بزنم که از شانسم اینجوری شده بود....تا ساعت 11 صبح این مدلی بود.

Sent from my GT-I9300
    هیچی دیگه همینو کم داشتیم اونم خدا رو شکر تکمیل شد.ماشاالله به این سیاست مداری

4. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Sent from my GT-I9300
    با استفاده از این کانکشن هر وقت که اینترنتتون اینترانت بشه میشه اینترانت رو تبدیل به اینترنت کرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

test
    test2

تو گوگل سرچ کنید فروشنده هایی هستن که اکانتش رو میفروشن.

6. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من سرعت 512 گرفتم قبلا یادم سرعت دانلود بین 40-50 بود اما الان بین 10-20 هست . این نرماله به نظرتون ؟؟ !
    دو تا انتن دارم تو اتاقم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با استفاده از این کانکشن هر وقت که اینترنتتون اینترانت بشه میشه اینترانت رو تبدیل به اینترنت کرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

test
    test2

تو گوگل سرچ کنید فروشنده هایی هستن که اکانتش رو میفروشن.
    اتفاقا همون موقع با این کانکشن تستها امتحان کردم و شد ولی میخواستم بدونم واسه شما هم این اتفاق افتاده تاحالا؟!

Sent from my GT-I9300

9. این کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

من الان صفحه مشترکینمو چک کردم نامردا 345 مگ که از ساعت 3 تا 7 دانلود کردم از حسابم کم کردن ؟؟؟؟؟
    به خدا فقط چهار روزه طرح جدید گرفتم هیچی هم دانلود نکردم مگه نباید بیشتر از 2 برابر حجم نشه؟؟

حتما این بلا سرت اومده:

متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 مارس(25 اسفند) را به عنوان آغاز ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به جلو می کشد.
    در حالی که آغاز ساعت تابستانی در ایران بامداد 2 فروردین است. در فاصله این 6 روز(25 اسفند الی 1 فروردین) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت جلو تر نمایش داده می شود.
    لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت جلوتر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز، که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، گزینه Automatically adjust clock for Daylight Saving Time را در تنظیمات ساعت ویندوز از حالت انتخاب خارج کنید و در بامداد 2 فروردین دوباره این گزینه را به حالت انتخاب برگردانید.
    امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.

سندروم 16 مارس لعنتی!!! مایکروسافت هم بخاطر تحریم درستش نمی کنه...!!!!!!!!!!
    بچه ها چک کنید ساعت ویندوز زودتر جلو نرفته باشه، اگر رفته روش کلیک کنید برید توی change date and time و بعد از درست کردن ساعت، در سربرگ internet time، به change settings برید و تیک گزینه synchronize with an internet time server رو بردارید و OK کنید. روز دوم فروردین که ساعتا میاد جلو دوباره تیکشو بزنید تا ساعتتون خودکار بیاد جلو

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اتفاقا همون موقع با این کانکشن تستها امتحان کردم و شد ولی میخواستم بدونم واسه شما هم این اتفاق افتاده تاحالا؟!

Sent from my GT-I9300
    الان همه شرکتا اگر اینترتشون قطع بشه اینترانتشون برقرار هست.
    برای منم که adsl دارم خیلی پیش اومده که اینطوری بشه و با این اکانت کارم راه افتاده.

12. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

الان همه شرکتا اگر اینترتشون قطع بشه اینترانتشون برقرار هست.
    برای منم که adsl دارم خیلی پیش اومده که اینطوری بشه و با این اکانت کارم راه افتاده.
    آقا خیلی ممنون.

Sent from my GT-I9300

14. این کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان برید تو سایت مبین نت مثه اینکه به مشترکاش آنتی ویروس اورجینال عیدی میده!!!!!!!!
    مبین دزد زده به سرش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •