اطلاعام مورد نظر شما اینجا کامل توضیح داده شده.
در کل پارس آنلاین برای دانلود عالیه ولی برای وبگردی و مثلا مشاهده ویدئو از یوتیوب یا استفاده از فیلـترشکن ها خیلی خوب نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اطلاعام مورد نظر شما اینجا کامل توضیح داده شده.
در کل پارس آنلاین برای دانلود عالیه ولی برای وبگردی و مثلا مشاهده ویدئو از یوتیوب یا استفاده از فیلـترشکن ها خیلی خوب نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگر خواهان اینترنت نامحدود هستین بهترین گزینه ها :
512 مخابرات ماهانه 39420 تومان با سرعت دانلود 70-60 کیلو بایت
و 1024 برنزه مکس نت ماهانه 45270 تومان با سرعت دانلود 65-60 کیلو بایت
سلام دوستان.
من اخيرا يه اشتباهي کردم سرويس سه ماه اکو ماکس نت گرفتم. فکر ميکردم سرويس رايگان شبانه داره ولي چند روز بعدش که حجمم تموم شد متوجّه جريان شدم،
به همين خاطر ميخواستم تغييرش بدم به سرويس 128 نامحدود ولي ديدم اونجا هم نوشته که اين سرويس قابل تغيير نيست!!
به نظرتون راه حلّي داره يا زنگ بزنم پشتيباني؟
قبلا که میشد از طریق تلفن سرویس رو تغیر داد !! زنگ بزنی احتمالا قبول بکنن
فانوس جان یکی از دوستان کمک کردن، من صفحات قبل عکس گذاشتم از تنظیمات، شما هم لطف کنی یه نظری بندازی ممنون میشم.
سلام دوستان
من امروز سرویسمو که 512 نامحدود مخابرات بود عوض کردم الان اولترا 8 گیگ محدود گرفته ام ولی سرعتم از 120 بالا دانلود نمی کند وضعیت خطم هم این هست (ضمنا از مخابرات مرند سرویس گرفته ام) قبلا از این انجمن خوانده بودم که اولترا سرعت حدودا 900 دانلود میده مشکل از خط بنده است یا مخابرات مرند لطفا راهنمایی کنید با تشکر%%%%
Downstream Upstream SNR Margin :36.8 26.0 db Line Attenuation :20.0 13.3 db Data Rate :1024 508 kbps Max Rate :12312 1169 kbps CRC :0 0
سلام اقای نماینده من ثبت نام کردم الانم دارم استفاده میکنم مگا خریداری کردم ولی رو 2 مگ بستن من قبلن رو 4 مگ مشکلی نداشتم ولی حالا چرا اینجوری شده نمیدونم
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :15.8 7.1 db Line Attenuation :51.0 25.9 db Data Rate :2044 1020 kbps Max Rate :5392 1049 kbps POWER :19.3 11.3 dbm CRC :0 0 ![]()
شما خطتون مشکلی از نظر کیفیت نداره. احتمالا چون تازه خریداری کردین یکمی طول بکشه تا خطتونو تست کنن و سرعتتونو افزایش بدن. اما اگه تا یه هفته اینطور نشد حتما زنگ بزنین و مشکلتونو بهشون بگین درست میکنن
خب همونطور که تو پست قبلی گفتم احتمالا چون تازه خریداری کردین یکمی طول بکشه تا خطتونو تست کنن و سرعتتونو افزایش بدن. اما اگه تا یه هفته اینطور نشد حتما زنگ بزنین و مشکلتونو بهشون بگین درست میکنن
دوستان واقعا اولترا 900 دانلود میده؟؟!
من سرعت دانلودم 450 هست (خط رو 4 مگ بسته شده)...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)