فکر کنم چون من بسته اینترنت روی خطم داشتم نیازی به خاموش روشن کردن مودم برای رفتن روی شبانه نبوده . با این حساب پس اگه بسته دیگه ای روی خط فعال نباشه برای شبانه باید مودم خاموش روشن کرد.
فکر کنم چون من بسته اینترنت روی خطم داشتم نیازی به خاموش روشن کردن مودم برای رفتن روی شبانه نبوده . با این حساب پس اگه بسته دیگه ای روی خط فعال نباشه برای شبانه باید مودم خاموش روشن کرد.
دوستان سرعت بشدت افتضاح شده
ديگ ١٢ كيلوبايت اونم با ٤جي واقعا نوبره
مصرف منصفانه همچين چيزي نداره ايرانسل؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
به خوای حساب کنی همین نت ایرانسل بدترین پینگ و تایم اوت داره ولی بحث حجم و قیمت و دانلود میشه مناسبه !!
فعلا همین جشنواره ها استفاده میکنیم اگر اوضاع خوب بود میمونیم اگر خراب بود اثباب کشی میکنیم میریم جای دیگه![]()
توجیه منطقی چنین وضعیتی میتونه این باشه در نقطه ای که سیگنال قوی تره اما سرعت کمتره شما به دکلی وصل میشین که فاصله کمی از محل استقرار شما داره ولی پهنای باند اختصاص یافته به اون کمه یا احتمالاً ترافیک کاربران روی این دکل زیاد است و در نقطه ای که سیگنال ضعیفه اما سرعت بهتری دارین به دکلی متصل میشین که در فاصله دورتری از شما قرار داره اما پهنای باند بیشتری به اون اختصاص داده شده و احتمالاً کاربران کمتری هم به اون وصل میشن.
الان من با گوشیم سرچ کردم یه شبکه پیدا کرده با نام ۴۳۲۱۲ 4G ،مربوط به کدوم اپراتوره؟
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
برای 4g شرکت hiweb هست
Sent from my D6503 using Tapatalk
منظور از نویز چیه ؟! از چی به وجود میاد ؟! منظورت اینه نویز روی کیفیت تاثیر می زاره درسته ؟!
دوستان یه سوال دارم (ببخشید شاید بی ربط به موضوع این پیج باشه) دوستان من یه مدت مصرف اینترنتم خیلی بالا رفته بود اول فکر کردم شاید وای فایم هک شده ...الان با مک فیلتر کردن و کارهای دیگه ای که انجام دادم خیالم راحته که از این لحاظ مشکلی ندارم تا اینکه دیروز یه چیزی رو امتحان کردم که شوکه شدم ... من در قسمت Estimated Usage در ویندوز 8.1 که میزان تخمینی مصرف اینترنت شما رو نشون میده اون رو ریست کردم یا صفرش کردم بعد با قند شکن یه فایل 200 مگی رو دانلود کردم در کمال تعجب دیدم که تقریبا هر ده مگابایتی که دانلود میشه تو این قسمت میزان مصرف اینترنت رو حدودا 100 مگابایت نشون میده تا اینکه دانلود کامل شد و دیدم برا دانلود یه فایل 200 مگابایتی حدودا 2 گیگ اینترنت مصرف شده ... اول گفتم شاید estimated usage دقیق نباشه و مشکل داشته باشه ولی وقتی رفتم تو سایت isp که ازش اینترنت میگیرم و حساب کاربریم رو چک کردم دیدم اونجا هم حدود 2 گیگ از حجم اینترنتم کم شده...حالا میخواستم بدونم چرا استفاده از قند شکن اینقدر زیاد اینترنت مصرف میکنه؟؟؟ ...حدودا 10 برابر .. در ضمن من از دو تا قندشکن مختلف استفاده کردم نتیجه تقریبا همین بود..
بله اما من با یک دکل در دو نقطه تست زدم، جایی که سیگنال ضعیف تر بود سرعت بالاتر بود احتمالا به خاطر موانع کمتر، اما نقطه دیگر با همون دکل سیگنال بهتر بود اما سرعت کمتر، البته شاید هر سکتور سرعت متفاوتی میده، اما کاملا مطمنم به یک دکل وصل بودم در هر دو حالت
دوستانی که مشکل وصل شدن مودمشون رو دارن و اخطار از دست دادن پروتکل در ویندوز 10 میگیرن (برای زمانی که همزمان ADSL هم میخوان استفاده کنن) مایکروسافت 5 تا راه حل داده که من به صورت PDF قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)