تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2090 از 3017 اولاول ... 109015901990204020802086208720882089209020912092209320942100214021902590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,891 به 20,900 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان 2.185.2x هستم اخرش هم سه رقمیه
    -------------------------------------------
    دیدمش اونو
    تو برو fury رو ببین عالیه
    اینم ببین اگر ندیدیش , چند وقت پیش تلویزیون هم گذاشتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو پارسال گرفتمش ولی ندیدمش

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینو پارسال گرفتمش ولی ندیدمش
    اینجور که مشخصه هیچکدوم از فیلمای خوبو ندیدی
    نمیدونم از سرور 4 اپلوده یا از ایپی 2.185 ولی همیشه سرعتم با 4 اپلود روی 650 قفل بود اما الان نوسان میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از سبک جانگو خوشم نیوم
    حالا خوبه برا تو نوسان داره برا من همش صفحه پارتاک میاد میگه ترافیک یا زمان شما تمام شده از امروز بجای بعضی از سایتا همش پارتاک میاد حتی بجای سایت دانشگاه هم پارتاک میاد
    قضیه چیه؟

اينترنت پرسرعت ADSL شما به دليل اتمام روز يا اتمام ترافيک شما قطع گرديده است و شما به همين دليل به اين صفحه ارجاع داده شده ايد . جهت برقراري مجدد اينترنت خود بايد از طريق دکمه اي که در پايين همين صفحه به نام ورود به سامانه مديريت مشتريان وجود دارد ، به صفحه ورود به سامانه اينترنت رفته و حساب کاربري اينترنت خود را شارژ نماييد .

در صورتي که نام کاربري و کلمه عبور خود براي ورود به سامانه را در اختيار نداريد با واحد پشتيباني جهت دريافت آن تماس بگيريد

لطفاً به اين نکته توجه داشته باشيد که پس از ورود به سامانه ، سيستم به صورت دقيق به شما اعلام خواهد کرد که روزهاي شما تمام شده يا ترافيک شما پايان يافته است . پس بنابراين ابتدا پيام سيستم را در صفحه اول بعد از ورود بخوانيد و سپس از طريق منوي تمديد و تغيير سرويس اقدام به شارژ حساب کاربري خود به صورت آنلاين نماييد .

پيشاپيش از حسن انتخاب شما کمال تشکر را داريم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by farshad0123; 27-01-2015 at 05:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از سبک جانگو خوشم نیوم
    حالا خوبه برا تو نوسان داره برا من همش صفحه پارتاک میاد میگه ترافیک یا زمان شما تمام شده از امروز بجای بعضی از سایتا همش پارتاک میاد حتی بجای سایت دانشگاه هم پارتاک میاد
    قضیه چیه؟

اينترنت پرسرعت ADSL شما به دليل اتمام روز يا اتمام ترافيک شما قطع گرديده است و شما به همين دليل به اين صفحه ارجاع داده شده ايد . جهت برقراري مجدد اينترنت خود بايد از طريق دکمه اي که در پايين همين صفحه به نام ورود به سامانه مديريت مشتريان وجود دارد ، به صفحه ورود به سامانه اينترنت رفته و حساب کاربري اينترنت خود را شارژ نماييد .

در صورتي که نام کاربري و کلمه عبور خود براي ورود به سامانه را در اختيار نداريد با واحد پشتيباني جهت دريافت آن تماس بگيريد

لطفاً به اين نکته توجه داشته باشيد که پس از ورود به سامانه ، سيستم به صورت دقيق به شما اعلام خواهد کرد که روزهاي شما تمام شده يا ترافيک شما پايان يافته است . پس بنابراين ابتدا پيام سيستم را در صفحه اول بعد از ورود بخوانيد و سپس از طريق منوي تمديد و تغيير سرويس اقدام به شارژ حساب کاربري خود به صورت آنلاين نماييد .

پيشاپيش از حسن انتخاب شما کمال تشکر را داريم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نمیدونم برا من که نمیاد
    احتمالا بخاطر اینه که ضحی رو جمع کردن مشترکاش بی خانمان شدن
    ---------------
    سبکو چکار داری بشین ببینش اصل قیلمه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمیدونم برا من که نمیاد
    احتمالا بخاطر اینه که ضحی رو جمع کردن مشترکاش بی خانمان شدن
    ---------------
    سبکو چکار داری بشین ببینش اصل قیلمه
    مگه ضحی جمع شده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودت گفتی جمع شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان ما حالا خواستیم از سایت پاس مارمالاد تمدید کنیم 1 مگ میخوام بگیرم شبانه داره دیگه ؟؟؟
    بعد راجب فیلم چون شبی 3 تا فیلم میبینم چنند تا فیلم خوب بهتون پیشنهاد میکنم که حرف ندارن
    gone girl دیوید فینچر fury براد پیت ناموسه فیلم equlizer دنزل واشنگتن Rurouni.Kenshin اینم یه ساگانه توپه که هر که نیبنه نصف عمرش بر فناست هر سه امده آخره فیلمه

8. این کاربر از reza.manu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من كي گفتم جمع شده؟
    من گفتم انگار منتقل شديم مارمالاد

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شایان امروز مشکلش حل شد دیگه پارتاک نمیاد
    Last edited by farshad0123; 27-01-2015 at 15:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان ما حالا خواستیم از سایت پاس مارمالاد تمدید کنیم 1 مگ میخوام بگیرم شبانه داره دیگه ؟؟؟
    بعد راجب فیلم چون شبی 3 تا فیلم میبینم چنند تا فیلم خوب بهتون پیشنهاد میکنم که حرف ندارن
    gone girl دیوید فینچر fury براد پیت ناموسه فیلم equlizer دنزل واشنگتن Rurouni.Kenshin اینم یه ساگانه توپه که هر که نیبنه نصف عمرش بر فناست هر سه امده آخره فیلمه
    10مگ بگیر بهتره
    چون 1مگش مثل پارتاک نیست که 550کیلوبایت باشه سرعتش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •